cnnm yarın doktora gidecem eğer bir problem olmazsa sadece 3 ay korunacam. zaten eşimde istiyor. bence sende tedavi ol çünkü acımızı hafifletmenin tek yolu bu ama ömrümüzün sonuna kadar muhakkak kanayan bir yaramız olacak yanlış hatırlamıyorsam sende myom vardı. hem sen doğumdan sonra kaç gün kanama gördün? kırktan sonra emzirme yoksa hemen adet oluyor insan ama senin myom vardı ondan düzensiz olabilir
yaprk ben 12 temmuzda doğum yaptm ondan sonra doğum sonrası kanama oldu 15 gün kadar sonra az az oldu en sonunda kahverengi lekelenme gibi o bitti abdest alıcam derken 15 ağustosda normal adet oldm 5 gün kadar . bugün ise baktım kilodum lekelenmiş kanama gibi ama çok aşırı değil şimdi pet koydum ama pette bişi yok peçeteye azck öle adet kesilmesi gibi geldi anlamadımm adet mi oluyorum tekrar bu ne sabah belimde ağrıdı biraz . evet miyomda var bende ama boyutu küçük. evet emzirme olmayınca adet oluyomuşsun. bazı yerlerde okudum adetin düzene girmesi biraz vakit alıyomuş. zaten o yüzdende hemen yani 3 ay da düzene girmeyebilir . acımızı hafifletecek sağlıklı bi hamilelik dönemi ve sağlıklı bi bebek olck ama ocak ayı gelmeden bi kaza olmzsa düşünmüyorum .