• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

cnnm yarın doktora gidecem eğer bir problem olmazsa sadece 3 ay korunacam. zaten eşimde istiyor. bence sende tedavi ol çünkü acımızı hafifletmenin tek yolu bu ama ömrümüzün sonuna kadar muhakkak kanayan bir yaramız olacak yanlış hatırlamıyorsam sende myom vardı. hem sen doğumdan sonra kaç gün kanama gördün? kırktan sonra emzirme yoksa hemen adet oluyor insan ama senin myom vardı ondan düzensiz olabilir

yaprk ben 12 temmuzda doğum yaptm ondan sonra doğum sonrası kanama oldu 15 gün kadar sonra az az oldu en sonunda kahverengi lekelenme gibi o bitti abdest alıcam derken 15 ağustosda normal adet oldm 5 gün kadar . bugün ise baktım kilodum lekelenmiş kanama gibi ama çok aşırı değil şimdi pet koydum ama pette bişi yok peçeteye azck öle adet kesilmesi gibi geldi anlamadımm adet mi oluyorum tekrar bu ne sabah belimde ağrıdı biraz . evet miyomda var bende ama boyutu küçük. evet emzirme olmayınca adet oluyomuşsun. bazı yerlerde okudum adetin düzene girmesi biraz vakit alıyomuş. zaten o yüzdende hemen yani 3 ay da düzene girmeyebilir . acımızı hafifletecek sağlıklı bi hamilelik dönemi ve sağlıklı bi bebek olck ama ocak ayı gelmeden bi kaza olmzsa düşünmüyorum .

kaç aydır deniyordunuz siz keep?

penpetekir inanamıyorum nerdeyse doğum vakti gelmiş, ne çabuk geçti yaa. maşallah size...hayırlı doğumlar olsun inşallah.

KIZ TUĞBAAAA göbişini büyütüyo musun kıııız?

DUMANIIIIM seni çok özlediiim...

BEYDAĞLIIIM iyi misin hatunum?

paşam napıyo buralarda mı?
miragemmm hoşgeldin artık açtın arayı iyice küsüyorum sana:19: bende seni özledim cnm.çok az kaldı tedaviye iyice toparla bomba gibi başla lütfeennn...

günaydınlar arkadaşlar. sonunda olan oldu.arkadaşım geldi.gelir gelmez hal hatır faslından sonra da dün de doktora gittik işte die anlatmaya başladı bi güzel. bi hafta öndeymiş bebek.doktor demişki annesine benziyo. boyu da çok uzun demiş. ultrasonda her bebek bu kadar net görüntü vermez demiş. muhtemel doğum tarihi öne gelmiş...ben de dedim " a ne güzel, bakim ultrason görüntüsüne".getirdi. burnunu alnını kolunu bacağını tek tek gösterdi. ben kibarlık ettim diye böyle mi anlatılır ya. yüreğim kabardı yine.gittiler. tutamadım gözyaşlarımı. aslında haykırmak istiodum ama sessiz sessiz ağladım bir elime de aldım süpürgemi. terapi gibi geliyor temizlik. başşladım ev temizlemeye. içimden de soruyorum kendime. tam tersi durumlarda olsaydık ben de böyle yapar mıydım ? hayır diyorum ya hayır ben olsam o sormadan hiç bişe anlatmazdım.havadan sudan konuşurdum bi süre. en azından bi süre ya.rabbim bunları isyan saymasın elimde değil.kor var yüreğimde elimde değil
herkes bizim kadar düşünceli değil cnm..yani bazen düşünüyorum ben bebeğimi kaybetmiş olmasaydım, yinede bebeğini kaybetmiş birinin yanında bu kadar herşey yolunda gibi davranamazdım..bu biraz da karşındakinin karakterine bağlı sanırım...biz çook düşünceliyiz, senin hassaslığının yarısı onda olsa böyle üzmezdi seni... takma kafana lütfen boşver...
maddi durum ve alınacaklar eksikler ve tedavi masrafları yüzünden hemen işe girmeliyim o yüzden bi kaç ay daha beklemem gerekiyor canım

iyiyim canım napim bayram şekerlerini bitiriyorum :)
kız maşallah sen ne marifetlisin öyleee, bayram şekerimi yapıyosun:)

merhaba kizlar
kesemizi gorduk cok sukur:nazar::nazar::nazar:
tecrubeli arkadaslara sormam lazim
simdi benim daha once dusuk oldugu icin tereddut ettim vajinale ama doktor yapti
sanirim etkisi yok
ama aci hissettim iki kere baya kurcalandim yani
soyledim yukari dogru bakiyorum cunku dedi birsey demedi
4+5 minicik kese
ama bekleyemedim iste erkenden gittim cunku gergindim
kalp haftaya gorulur ama sen gitme 10.haftaya kadar bekle surekli utrasona girme dedi bana
ya bu erken donem utrason beni etkilemez di mi korktum simdi, agrim var benim ara ara adet sancilari karnimin altini hissediyorum
cok siddetli degil ama rahatsizlik oluyor
kadin jinekolga git baktir dedi elle baya kontrol eiyorl ona da tereddut ettim
neyse artik stres yapmak istemiyorum Allah'a emanet bebegim
rahat edemiyordum yine kafayi takmak istemiyorum ama siz ne dusunuyosunuz vajinal oldu ya aci da hissettim baya
canım merak etme bişey olmaz vajinal muayenede....bende nerdeyse 10.haftaya kadar vajinal oldum hep...ama elle muayeneye karşıyım:47: çok can yakıcı bir kere anlamadan maruz kalmıştım kaçarak çıktım resmen muayene odasından... ama şimdi bebişinin sağlıklımı kesesi varmı kalp atışı varmı görmeleri için vajinal bakmaları normal bişey olmaz korkma..

penpetekir,kardelya maşallah kızlarınıza kocamann bebek olmuşlar... darısı hepimize olsunnn....

selam kızlar, güzel ve yogun bigünün ardından sonunda oturabildim..tatil güzel bişey yaaa her hafta 3 gün tatil olmalı bence:)
bugün hazır fırsatım da varken gidip kan verdim yine d-dimer ne alemde diye... artık nereye kadar çıkacak merak ediyorum..değerim 3800 e yükselmiş, dr yarın arar ne yorum yapacak buna bilemiyorum:) ama içim rahat yinede...bugün kuzum maşallah o kadar güzel hareket ettiki tüm gün hissettirdi varlığını... artık sonuç ne olursa olsun, bebişim hareket etsin yeter içim rahat olur...
ve ben hasta oluyorum:( yutkunurken canım yanmaya başladı,öksürük ve hapşırık başağrısı bianda başladı, inşallah ilerlemez.. doğal yoldan neler önerirsiniz bana? nane-limon filan zararlı olmaz dimi?

Son düzenleme:
canımm hamileymişsin ben çok sıkı takip edemiyorum, yeni öğrendim ve çookk sevindim inş.yoncanın 4.yaprağıda geliyo:46: Allah tamamına erdirsin canım...

canım işlh CEYLİN KOYCAM anlamı cennette açılan kapını adıymış ama 2 isim koycam ceylin sadece kimlikde olcak işlhhhhhhhhh 2 isimli çocuklar zeki oluyomuş hemde sünnetmiş ....düşününce mantıklı geliyo bana peygamberimizinde birsürü ismi var oglum olsaydı muhammed talha koycakdım nasip olmadı ogluma koymak

Allah kızına uzun ve mutlu bir ömür versin canım çok mutlu olun :)

miragemmm hoşgeldin artık açtın arayı iyice küsüyorum sana:19: bende seni özledim cnm.çok az kaldı tedaviye iyice toparla bomba gibi başla lütfeennn...

herkes bizim kadar düşünceli değil cnm..yani bazen düşünüyorum ben bebeğimi kaybetmiş olmasaydım, yinede bebeğini kaybetmiş birinin yanında bu kadar herşey yolunda gibi davranamazdım..bu biraz da karşındakinin karakterine bağlı sanırım...biz çook düşünceliyiz, senin hassaslığının yarısı onda olsa böyle üzmezdi seni... takma kafana lütfen boşver...
kız maşallah sen ne marifetlisin öyleee, bayram şekerimi yapıyosun:)

canım merak etme bişey olmaz vajinal muayenede....bende nerdeyse 10.haftaya kadar vajinal oldum hep...ama elle muayeneye karşıyım:47: çok can yakıcı bir kere anlamadan maruz kalmıştım kaçarak çıktım resmen muayene odasından... ama şimdi bebişinin sağlıklımı kesesi varmı kalp atışı varmı görmeleri için vajinal bakmaları normal bişey olmaz korkma..

penpetekir,kardelya maşallah kızlarınıza kocamann bebek olmuşlar... darısı hepimize olsunnn....

yok canım bayramdan kalan şekerleri yiyodum :)

tubiş bitek ikimizmi varız napıyon bu gün tatildi demi sana
ayy sen bunu yazarken galiba benim kociş gelmiş ve çıkmıştım :)) evet kuzu tatildi bugün bol bol yattım :))
selam kızlar, güzel ve yogun bigünün ardından sonunda oturabildim..tatil güzel bişey yaaa her hafta 3 gün tatil olmalı bence:)
bugün hazır fırsatım da varken gidip kan verdim yine d-dimer ne alemde diye... artık nereye kadar çıkacak merak ediyorum..değerim 3800 e yükselmiş, dr yarın arar ne yorum yapacak buna bilemiyorum:) ama içim rahat yinede...bugün kuzum maşallah o kadar güzel hareket ettiki tüm gün hissettirdi varlığını... artık sonuç ne olursa olsun, bebişim hareket etsin yeter içim rahat olur...
ve ben hasta oluyorum:( yutkunurken canım yanmaya başladı,öksürük ve hapşırık başağrısı bianda başladı, inşallah ilerlemez.. doğal yoldan neler önerirsiniz bana? nane-limon filan zararlı olmaz dimi?

duman bende merak ediyodum nerde bu kız diye iyi olmana çok sevindim cnm ayy yesin teyzesi onun minik tekmelerini işte hamileliğin en güzel zamanı buymuş hissetmeye başladıktan sonra herşey daha güzel :))
ahh kuzu yaaa bende bi grip vakası atlattım hemde baya ağır geçirdim bol bol çorba ve ıhlamurla atlattım inşallah sende hemen atlatırsın :))

ayy sen bunu yazarken galiba benim kociş gelmiş ve çıkmıştım :)) evet kuzu tatildi bugün bol bol yattım :))

duman bende merak ediyodum nerde bu kız diye iyi olmana çok sevindim cnm ayy yesin teyzesi onun minik tekmelerini işte hamileliğin en güzel zamanı buymuş hissetmeye başladıktan sonra herşey daha güzel :))
ahh kuzu yaaa bende bi grip vakası atlattım hemde baya ağır geçirdim bol bol çorba ve ıhlamurla atlattım inşallah sende hemen atlatırsın :))

Allah kızına uzun ve mutlu bir ömür versin canım çok mutlu olun :)

yok canım bayramdan kalan şekerleri yiyodum :)
nasiniz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:13:
canımm hamileymişsin ben çok sıkı takip edemiyorum, yeni öğrendim ve çookk sevindim inş.yoncanın 4.yaprağıda geliyo:46: Allah tamamına erdirsin canım...

cnm sagolasin allah razi olsun Allah seni de isteyenleride tamamina erdirsin ins korktuklarimizdan emin eylesinnnn

slm kızlarr,burda da kimse yok yine.ya bu aralar forumun hiç tadı yok,kimseyle karşılaşamıyorum :31: benim 3 aylık korunma süreci bitti,inş Rabbim bu defa hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde nasip eder inşşşş.bu 5.gebeliğim olacak ya,kızlar özellikle de hamile olan arkadaşlar lütfen benim için de dua eder misiniz,bu sefer sağlıklı bir şekilde gelsin meleğim :14: dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar,şimdiden çok sağolun :54:

slm kızlarr,burda da kimse yok yine.ya bu aralar forumun hiç tadı yok,kimseyle karşılaşamıyorum :31: benim 3 aylık korunma süreci bitti,inş Rabbim bu defa hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde nasip eder inşşşş.bu 5.gebeliğim olacak ya,kızlar özellikle de hamile olan arkadaşlar lütfen benim için de dua eder misiniz,bu sefer sağlıklı bir şekilde gelsin meleğim :14: dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar,şimdiden çok sağolun :54:

saglikla gelir bebegin ve kucagina alirsin umarim canim :16:

canım ben tersi durumdayken saklamıştım arkadaşımdan hamile olduğumu. nazarı değer falan diye de değil kesinlikle, üzülmesin diye...bazısı hıyar oluyo napcan. acıyorum ben artık onlara. bunu düşünemeyecek kadar aciz yürekli oldukları için acıyorum. bu günler geçecek. artık illa ki bir yolunu bulup doğurtuyolar herkesi, Allahın da ol demesiyle tabi. bazımızınki uzun sürüyo napalım. tevekkül öğreniyoruz bu vesileyle.
ayy bu mesajını görmemişim ben,çok benzer olaylar bana da oldu hem de iki tane..Hamile insanların,doğal olarak, konuştuğu tek konu bebekleri oluyor canım, bilirsin..Ama bizim durumu kesinlikle yaşamayan bilemiyor, kim bilir belki sana iyi geleceğini fln bile düşünmüş olabilir...Gel sen bizi dinle, görüşme bi süre canım, niye kendine daha çok eziyet çektiriyorsun böyle:50:

merhaba:3:ben ilk geldiğimde beni sen karşılamıştın galiba, çok teşekkür ederim..Ben hiç korunmadım, bu ikinci ayım. İnşallah eylülde alırız haberlerimizi de birlikte seviniriz canım

yaa kızlarr ben zor durumdayımmm napıcam bilmiyorum . önceden de yazdım ben 12 temmuzda doğum yaptm kaybettim ikizlerimi
:((
15 ağustosda ilk adetimi oldm. ve dün yazmıştım buraya kilodumda bi kan dedim bu ne galiba adet düzensizliği olacak biraz 2 kere adet oluyorum galiba 1 ayda dedim. ama bugün bakıyorum bişey yok ve belim ağrıoo yoksaaa

hamilemiyim ben hazır değilim daha böyle bi duruma geri çekilme yöntemiyle korunuyodukk yani bişey olmadı ama sızma falan olmuş olabilir mi bu kan üstüne görme mi yoksaa
test alsam şimdiden belli olurmuu napıcam ben yaaa doğum yapalı ne kadar oldu herkes gülecekk ben ne psikolojk olrk ne de bedenen hazır değilimmm akıll verin banaa tecrübeli arkadaşlarr lütfennnn

yaa kızlarr ben zor durumdayımmm napıcam bilmiyorum . önceden de yazdım ben 12 temmuzda doğum yaptm kaybettim ikizlerimi
:((
15 ağustosda ilk adetimi oldm. ve dün yazmıştım buraya kilodumda bi kan dedim bu ne galiba adet düzensizliği olacak biraz 2 kere adet oluyorum galiba 1 ayda dedim. ama bugün bakıyorum bişey yok ve belim ağrıoo yoksaaa

hamilemiyim ben hazır değilim daha böyle bi duruma geri çekilme yöntemiyle korunuyodukk yani bişey olmadı ama sızma falan olmuş olabilir mi bu kan üstüne görme mi yoksaa
test alsam şimdiden belli olurmuu napıcam ben yaaa doğum yapalı ne kadar oldu herkes gülecekk ben ne psikolojk olrk ne de bedenen hazır değilimmm akıll verin banaa tecrübeli arkadaşlarr lütfennnn

herkesin ne dusundugunu bosver canim
bence duzeninden kaynaklaniyordur ve sonucta agir birsye gecirdin arkasindan adetinde duzensizlik, ara kanamalar bana normal geliyor
bence hamile degilsindir ama icinde kalmasin yap istersen test

Kızlar bana da fikir verebilir misiniz
Adetime 5 gün kaldı. Ancak ben daha bir hafta öncesinden inanılmaz bir kasık ağrısı ve bacak ağrısı yaşadım. 3 gün boyunca hiç geçmeden ağrıdı. Şimdi azaldı sadece çok yorulduğumda ağrıyor. Çok hafif bel ağrım da var. Bir hatfa öncesinden yani adetime 10 gün kala bu ağrılarım başladı. Normalde adet öncesi benim böyle ağrılarım olmazdı bir bu ay oldu. Ayrıca kasıklarım bira şiş ve sert. Göğüsümde dolgunluk ve şişlik var. dokununca da acıyor.
bu süreç içerisinde bazı günler çok gaz oldu, midemde genel olarak yanma var, normalime göre çok sık tuvalete gidiyorum, iştahım çok açıldı, herşeyi yiyorum. Geçen hafta her gün deli gibi zeytin yedim ki normalde siyah zeytini çok sevmem. Halsizlikte var. Çok çabuk yoruluyorum.
Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Ne zaman test yapmalıyı?

günaydınlar arkadaşlar. sonunda olan oldu.arkadaşım geldi.gelir gelmez hal hatır faslından sonra da dün de doktora gittik işte die anlatmaya başladı bi güzel. bi hafta öndeymiş bebek.doktor demişki annesine benziyo. boyu da çok uzun demiş. ultrasonda her bebek bu kadar net görüntü vermez demiş. muhtemel doğum tarihi öne gelmiş...ben de dedim " a ne güzel, bakim ultrason görüntüsüne".getirdi. burnunu alnını kolunu bacağını tek tek gösterdi. ben kibarlık ettim diye böyle mi anlatılır ya. yüreğim kabardı yine.gittiler. tutamadım gözyaşlarımı. aslında haykırmak istiodum ama sessiz sessiz ağladım bir elime de aldım süpürgemi. terapi gibi geliyor temizlik. başşladım ev temizlemeye. içimden de soruyorum kendime. tam tersi durumlarda olsaydık ben de böyle yapar mıydım ? hayır diyorum ya hayır ben olsam o sormadan hiç bişe anlatmazdım.havadan sudan konuşurdum bi süre. en azından bi süre ya.rabbim bunları isyan saymasın elimde değil.kor var yüreğimde elimde değil

canım alış artık bu densizliklere. çok iyi insanlar dahi olsalar bazıları sosyal düşünce anlamında çok kıtlar. ben de bebeğini kaybeden arkadaşlarımla görüşmüyorum ki üzülmesinler beni görüp diye. çünkü ne anlatsam bebekle ilgili bi yerde nispet gibi gelecek onlara. bana da geliyordu. eğer kaldıramıyorsak hamilelerle görüşmemek en iyisi. ama şöyle düşün o da ne anlatsın, sonuçta bebeği anlatacak, o da heyecanlı. ama baktın iş nispet ve kasıta gitmiş hemen kes ilişkini...

günaydınlar PENBETEKİR canım herşeyin iyi sevindim olsun 2 hafta erken gelmesinden hiç bişe olmaz kiloluda olabilir sen sonuçda şeker iğnesi kullanıpda çocugun büyümediki canım eltimde 4 kilo dogurdu bide benim doktorum dedi çok kilosunu önemseme 10 aşagı 10 yukarı yanlış çıkar dedi BENİMKİ pazartesi gittigimde tam 32 hafta 1 günlük kilosu 1.880 gr kilosuda güzel dedi ama üstüne basabasa haftası çok güzel dedi ben kilosuyla haftası eşit güzel diyo anladım dedi hayır kilosu oynar hafiften ama ne ye göre haftası çok güzel dedi anlamadım nst ye girdinmi.canım allah büyük rabbim dediği vakit gelirler işlh saglıcakla o vakit gelince baglasalar durmaz .rabbim hepimize saglıklı bi şekilde nasip etsin işlh bereketli ömürleriyle kucagımıza gelsinler bana eylülün 20 sinde gel dedi ultrasyon kagıdı bitmişdi yarın ugrarsan verim dedi hastane çok uzak izmirin bi ucunda ben bi ucunda hastane gidip almadım dedim saglıklı olsunda hayırlısı yani ultrasyon sonucum bu kadar canım

maşallah canım size. ben nst ye girmedim yani sokan olmadı:) bana 2 hafta sora gel artık 15 günde bir bakcaz dedi.
şimdi kafama takılan bişi var. genel anlamda ultrason haftası mı baz alınır sat a göre olan hafta mı baz alınır. çünkü benim sat a göre 24 ekim, ultrasona göre 18 ekim görünüyor doğum. doktor da 38 hafta dolunca gelir dedi.açıkçası çok şişmanlasın da istemiyroum. zaten 36 hafta dolunca sağlıklı kabul ediliyorlar.
alt kasık bölgemde benmi de ağrılar var, belime arada bişiler oluo falan. öle işte canım...

Penpetekir, Kardelya, Dirmit bebelerin isimleri ne olacak (isim konusunda takıntılıyım da 4 senedir erkek bebek ismi beğenemiyorum:17: )

canım benimkinin adı kısmetse Nisa Nevra, Nisa Şevval, Nisa Cemre ya da Nisa İpek olacak. bir türlü ikinci adında karar kılamadık. hatta sence hangisi daha güzel ve fonetik olarak uygun?

merhaba kizlar
kesemizi gorduk cok sukur:nazar::nazar::nazar:
tecrubeli arkadaslara sormam lazim
simdi benim daha once dusuk oldugu icin tereddut ettim vajinale ama doktor yapti
sanirim etkisi yok
ama aci hissettim iki kere baya kurcalandim yani
soyledim yukari dogru bakiyorum cunku dedi birsey demedi
4+5 minicik kese
ama bekleyemedim iste erkenden gittim cunku gergindim
kalp haftaya gorulur ama sen gitme 10.haftaya kadar bekle surekli utrasona girme dedi bana
ya bu erken donem utrason beni etkilemez di mi korktum simdi, agrim var benim ara ara adet sancilari karnimin altini hissediyorum
cok siddetli degil ama rahatsizlik oluyor
kadin jinekolga git baktir dedi elle baya kontrol eiyorl ona da tereddut ettim
neyse artik stres yapmak istemiyorum Allah'a emanet bebegim
rahat edemiyordum yine kafayi takmak istemiyorum ama siz ne dusunuyosunuz vajinal oldu ya aci da hissettim baya

canım gözün aydın. alttan bakılan ultrason seni hiç korkutmasın, bende de öyle bakılmıştı kese bir türlü görünmediği için. hiç bir zararı yok. acının tek sebebi psikolojik bence. teknik anlamda vajinadan uygulanan bişeyin taaaaaaa yukarıda rahimin içine gömülmüş bir yapıya zarar vermesi için önce rahim ağzını sonra rahimi zadelemesi lazım bu da takdir edersin ki şu an senin evde değil Allah korusun hastanede kan kaybıyla uğraşman demek olurdu. kendini hiç sıkma düşünerek.

canım alış artık bu densizliklere. çok iyi insanlar dahi olsalar bazıları sosyal düşünce anlamında çok kıtlar. ben de bebeğini kaybeden arkadaşlarımla görüşmüyorum ki üzülmesinler beni görüp diye. çünkü ne anlatsam bebekle ilgili bi yerde nispet gibi gelecek onlara. bana da geliyordu. eğer kaldıramıyorsak hamilelerle görüşmemek en iyisi. ama şöyle düşün o da ne anlatsın, sonuçta bebeği anlatacak, o da heyecanlı. ama baktın iş nispet ve kasıta gitmiş hemen kes ilişkini...

maşallah canım size. ben nst ye girmedim yani sokan olmadı:) bana 2 hafta sora gel artık 15 günde bir bakcaz dedi.
şimdi kafama takılan bişi var. genel anlamda ultrason haftası mı baz alınır sat a göre olan hafta mı baz alınır. çünkü benim sat a göre 24 ekim, ultrasona göre 18 ekim görünüyor doğum. doktor da 38 hafta dolunca gelir dedi.açıkçası çok şişmanlasın da istemiyroum. zaten 36 hafta dolunca sağlıklı kabul ediliyorlar.
alt kasık bölgemde benmi de ağrılar var, belime arada bişiler oluo falan. öle işte canım...

canım benimkinin adı kısmetse Nisa Nevra, Nisa Şevval, Nisa Cemre ya da Nisa İpek olacak. bir türlü ikinci adında karar kılamadık. hatta sence hangisi daha güzel ve fonetik olarak uygun?

canım gözün aydın. alttan bakılan ultrason seni hiç korkutmasın, bende de öyle bakılmıştı kese bir türlü görünmediği için. hiç bir zararı yok. acının tek sebebi psikolojik bence. teknik anlamda vajinadan uygulanan bişeyin taaaaaaa yukarıda rahimin içine gömülmüş bir yapıya zarar vermesi için önce rahim ağzını sonra rahimi zadelemesi lazım bu da takdir edersin ki şu an senin evde değil Allah korusun hastanede kan kaybıyla uğraşman demek olurdu. kendini hiç sıkma düşünerek.

Canım yaaa lüften bana da yardımcı olabilirmisin? Geröekten çok mutlu olurum.

Kızlar bana da fikir verebilir misiniz
Adetime 5 gün kaldı. Ancak ben daha bir hafta öncesinden inanılmaz bir kasık ağrısı ve bacak ağrısı yaşadım. 3 gün boyunca hiç geçmeden ağrıdı. Şimdi azaldı sadece çok yorulduğumda ağrıyor. Çok hafif bel ağrım da var. Bir hatfa öncesinden yani adetime 10 gün kala bu ağrılarım başladı. Normalde adet öncesi benim böyle ağrılarım olmazdı bir bu ay oldu. Ayrıca kasıklarım bira şiş ve sert. Göğüsümde dolgunluk ve şişlik var. dokununca da acıyor.
bu süreç içerisinde bazı günler çok gaz oldu, midemde genel olarak yanma var, normalime göre çok sık tuvalete gidiyorum, iştahım çok açıldı, herşeyi yiyorum. Geçen hafta her gün deli gibi zeytin yedim ki normalde siyah zeytini çok sevmem. Halsizlikte var. Çok çabuk yoruluyorum.
Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Ne zaman test yapmalıyı?

ben ilk hamileliğimde tam adetime 1-2 gün kala test yapmıştım ve çıkmıştı silik sonra kan testi yaptırdım. şimdide test yapabilirsn. kesin sonuç istiyosan kan testi yaptır

günaydın canlar :))bugün işyerindeki son saatlerim teslim etmem gereken dosyalar var onları teslim edip çıkıcam artık evdeyim pazartesi doğum iznine ayrılıcam ve kontrolümüz var inş. güzel haberler alırız bebeğim inş. sağlıkla büyüyordur herşey yolundadır inş. artık iyice ağırlaştım zor yürüyorum kasık karın ağrılarım başladı dr. gidince sorucam yalancı sancı oluyor herhalde geceleri uyuyamıyorum ama yinede hamilelik çok güzel allahım isteyen ve dileyen herkese nasip etsin inş.

paşam canım benim ya:((( rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.beydağlı mirage müge nazlım yeni gelen arkadaşlar kaybeden umut eden bekleyen annelere rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

penpetekir kardelya rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inş. duman tubiş sağlıkla büyüsün inş. kuzularınız sağlıkla doğsun inş. taze hamişler every ve gurbet güzeli rabbim devamını getirisin sağlıkla 40. haftalara inş.

kızlar kib herkesi tek tek :54::54::54:

Back