• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kalabalığız aklında öyle kalmıştır bebem :)

ya ben yine anneme kaçtım haftabaşı 2 gün inzivaya çekiliyorum orda :1: naptın test yaptınmıııı

anladım cnmm:16::16::16: tugbaemrahın dedıgı ıs neymıs?? ınsallahh olurr kuzumm... yaa sorma ben test yaptım su hassas testler varya ama nerden baksan adete 9-10 gun kala dayanamadım catladımm yaptım agzımın payını aldımmm:1::1::1: bıde canımı sıktım nıye sıkıosam :53::53: sımdı adete 6 gun var beklıommm gecmedı yaa bu ayy zamannn

anladım cnmm:16::16::16: tugbaemrahın dedıgı ıs neymıs?? ınsallahh olurr kuzumm... yaa sorma ben test yaptım su hassas testler varya ama nerden baksan adete 9-10 gun kala dayanamadım catladımm yaptım agzımın payını aldımmm:1::1::1: bıde canımı sıktım nıye sıkıosam :53::53: sımdı adete 6 gun var beklıommm gecmedı yaa bu ayy zamannn

ayyy Allah iyiliğini versin cnm yaaa 10 gün kala yapılırmı o test adetten 3 4 gün geçmeden doğru sonuç vermiyoki çıkmaması çok normal ama bak daha 6 gün varmış bi hafta daha bekle bakalım :)) cnm ben bi firmanın çağrı merkezindeyim ama operasyonada kişi alınıcak :))

anladım canım sıkma canını erken yapmışsın gerçekten belki geç döllenme oluuur belli olmazzzz tuğbayla konuşuyoruz :)

mügeeee msjlarını silll atamıyommm

sildim ama 10 dk bi mesj yollayabiliyoruum :)

ayyy Allah iyiliğini versin cnm yaaa 10 gün kala yapılırmı o test adetten 3 4 gün geçmeden doğru sonuç vermiyoki çıkmaması çok normal ama bak daha 6 gün varmış bi hafta daha bekle bakalım :)) cnm ben bi firmanın çağrı merkezindeyim ama operasyonada kişi alınıcak :))

kız benım kullandıgım test hassas bı test normalde adetten 1 hafta önce gösterıo dıgerlerıne gore bıraz pahalıı gecenkı hamılelıgımıde öyle öğrenmıstımm iştee umutlandımmm 10 gun öncede gosterır sandım:53::53::53: off beklemek benı olduruo

merhaba kizlar
kesemizi gorduk cok sukur:nazar::nazar::nazar:
tecrubeli arkadaslara sormam lazim
simdi benim daha once dusuk oldugu icin tereddut ettim vajinale ama doktor yapti
sanirim etkisi yok
ama aci hissettim iki kere baya kurcalandim yani
soyledim yukari dogru bakiyorum cunku dedi birsey demedi
4+5 minicik kese
ama bekleyemedim iste erkenden gittim cunku gergindim
kalp haftaya gorulur ama sen gitme 10.haftaya kadar bekle surekli utrasona girme dedi bana
ya bu erken donem utrason beni etkilemez di mi korktum simdi, agrim var benim ara ara adet sancilari karnimin altini hissediyorum
cok siddetli degil ama rahatsizlik oluyor
kadin jinekolga git baktir dedi elle baya kontrol eiyorl ona da tereddut ettim
neyse artik stres yapmak istemiyorum Allah'a emanet bebegim
rahat edemiyordum yine kafayi takmak istemiyorum ama siz ne dusunuyosunuz vajinal oldu ya aci da hissettim baya

merhaba kizlar
simdi benim daha once dusuk oldugu icin tereddut ettim vajinale ama doktor yapti
sanirim etkisi yok
4+5 minicik kese
kalp haftaya gorulur ama sen gitme 10.haftaya kadar bekle surekli utrasona girme dedi bana
ya bu erken donem utrason beni etkilemez di mi korktum simdi, agrim var benim ara ara adet sancilari karnimin altini hissediyorum
rahat edemiyordum yine kafayi takmak istemiyorum ama siz ne dusunuyosunuz vajinal oldu ya aci da hissettim baya

cnm vajınal olacak tabıkı cunku daha cok kucuk hepımızın muayenesı ole oluoo takma bole seylere kafanı tabıkı kasmaktan acıyo bıraz bende oyleydım hep acı hıssederdımm strese gırme hamılelıgının keyfını cıkarrr:nazar:

kız benım kullandıgım test hassas bı test normalde adetten 1 hafta önce gösterıo dıgerlerıne gore bıraz pahalıı gecenkı hamılelıgımıde öyle öğrenmıstımm iştee umutlandımmm 10 gun öncede gosterır sandım:53::53::53: off beklemek benı olduruo
yaaa ben o idrar testlerine de pek güvenmiyorum olsun kuzum beklee nolcak sonuç güzel olsunda 20 gün bekle :)) inşallah mutlu haberler verirsin bizee :))
merhaba kizlar
sanirim etkisi yok
4+5 minicik kese

oyyyy hadii maşşallahhhh çok sevindim cnmm :)))
cnm bende ilk 7 hafta boyunca hep vajinal ultrason oldum ilk keseyi gördük 4+3 de sonra 6+5 te falan yine vajinal kalp atışına baktık oyuzden kafana takılmasın cnm :))
yanii neden acı oldu onu anlamadım ama vajinal ultrasonda çok az ağrı olur 1 saate geçer çokmu ağrın var ?

cnm vajınal olacak tabıkı cunku daha cok kucuk hepımızın muayenesı ole oluoo takma bole seylere kafanı tabıkı kasmaktan acıyo bıraz bende oyleydım hep acı hıssederdımm strese gırme hamılelıgının keyfını cıkarrr:nazar:

aslinda vajinalda hic kasmiyordum normalde aci hisetmem
sanki kadin cok kurcaladi gibi degerleri olcueleri yazarken
acidi iste korktum tabi
karin da agriyor simdi psikolojik sanirim
ya ben ne zama tam anlamiyla yasiycam bilmiyorum kizlar ya
keseyi gorne ekadar gobegim catladi artik sabir tasim kalmadi
simdi gordum sevinmek yerine ya birsye olduysa korkusu :52:usffff sinir oluyorum kendime
bir de kadinin tekrar vajinal utrasona yaptirma 10.haftaya kadar bekle demesi beni gerdi sanirim

tugbacim saol
vajinal utrason sirasinda iki kere aci oldu en sonda
simdi hafif aslinda
ama psikoljimden dolayi belki cok gibi geliyor
tamam oyleyse canim daha once dusuk yapsak da vajinal utrason normal di mi
cok mu aceleci oldum dedim sevinemedim cok ama sen de erken gormussun keseyi

aslinda vajinalda hic kasmiyordum normalde aci hisetmem
sanki kadin cok kurcaladi gibi degerleri olcueleri yazarken
acidi iste korktum tabi
karin da agriyor simdi psikolojik sanirim
ya ben ne zama tam anlamiyla yasiycam bilmiyorum kizlar ya
keseyi gorne ekadar gobegim catladi artik sabir tasim kalmadi
simdi gordum sevinmek yerine ya birsye olduysa korkusu :52:usffff sinir oluyorum kendime
bir de kadinin tekrar vajinal utrasona yaptirma 10.haftaya kadar bekle demesi beni gerdi sanirim

cnm bıraz canını acıtmıs demekkı yumusak olmamıs ama korkma endıselenecek bırsey yok o karın agrıları olur kendını cok dınleme strese gırıosunnn ama durulmıcak gıbı bı agrıysaaa doktoruna ara sor bakalımmmm

yok yok cok hafif
kanin altinda huzursuzluk gibi
adte olmadna onceki agrilar gibi
ama zaten ben bu adte oncesi agrilari baya zamandir yasiyorum
normal oldugunu dusunucem cunku genelde nette de yaziyor ilk haftalar adte olacakmis gibi agrilar olur diye

selam kızlar ya sorum olacak biliyosunz önceden de yazmıştım ben 12 temmuzda düşük yaptm. ilk adeti 15 ağustosda oldm 5 gün kdr sürdü önceden de öyle sürerdi. ve az önce wc ye gittim gene adet olmuşm galiba sabahda belim ağrıyoduu. sizde de düşükten sonra böyle bi durum oldu mu normal mi buu acaba ???

slm kızlar sersem gibiyim çok uykum var bugünde çok uyumuştum ama bilmiyom biraz yatayım dedim bakayım şekerler napıyo herkez iyi heralde EVERY canım kendini sıkdıysan ondan acımıştır yoksa acımaz rahat ol adet sancıları bende 4 ay sürdü şimdi bir haftadır tekrar başladı hele sabah uyanınca diyom adetmi olcam bebgim tekme atınca rahatlıyom allahım hayırlı bereketli ömrüyle kucagına nasip etsin TUBİŞ napıyon kuzum

Back