- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
çok çok saol mügecimm :) bu ay gördüğün kırmızı kartın son olur inşallahhh :))hoşgeldin tubişş iyi olmanıza sevindim tapikler hiç bitmesiiin
iyiyim canım seni çok merak etmiştim hatta yazmıştım buraya da iyi oldu yazman
bebeğinde seninde iyi olmanıza çok sevindim canım
gözün aydın birsen kavuşmuşsun kocişine ilk tepiğine çok sevindim çok güzel bir duygudur eminim şimdi daha rahat olursun heralde bebeği hissettikçe
kızlar anneme 2 gün kaçamak yaptım yazamadım. özledim sizleri ben bugün kırmızı kartı gördüm. bir de hamişler için bişey buldum belki denemek isteyen olabilir bebeğin kalp atışlarını 12. haftadan itibaren dinleyebileceğiniz bir minik alet varmış 90 tl fiyatı çok hoşuma gitti benim bebem olursa birgün belki alabilirim diye düşündüm. öptüm hepinizi...
cnm o alete bende bakmıştım ama damar seslerinide algılıyo hatta bu sağlık ocaklarındakide onun gibi bişey oyuzden almaktan vazgeçtim...
kuzummm özledimmm senii bennnnnn :)))ne haber herkesler iyidir umarım...kocişimin tatili bitti pazartesi,hem pc ye hemde bana el koymuştu,bende 2 gün temizlikle uğraştım,hepinizi özledim
güzel ve umutlu bir gün olması dileğiyle...
paşam canım Allah gönlüne göre tez zamanda bebişini versin...
kardelyacım çok çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine, az kaldı yolumuz...
dirmitcim maşallah kuzuna da sana da.
every, gurbet güzeli herşey yolunda dimi hadi bakalım sağlıkla,
tubiş, duman size de bol tekmeli günler diliyorum:)
beydağlı, müge, semra, keep, yorgunbulutlar, aynes kızlar başka kimler var unuttuysam hepinizi öptüm.
ben bugün 14'de doktora gidiyorym, gelince yazarım size canlar, öptüm...
aminn kuzum inşallah ben oğluştan daha sıkı tekmeler bekliyom :))
ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel kuzucumm :))