• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

hoşgeldin tubişş iyi olmanıza sevindim tapikler hiç bitmesiiin

iyiyim canım seni çok merak etmiştim hatta yazmıştım buraya da iyi oldu yazman

bebeğinde seninde iyi olmanıza çok sevindim canım

gözün aydın birsen kavuşmuşsun kocişine ilk tepiğine çok sevindim çok güzel bir duygudur eminim şimdi daha rahat olursun heralde bebeği hissettikçe

kızlar anneme 2 gün kaçamak yaptım yazamadım. özledim sizleri ben bugün kırmızı kartı gördüm. bir de hamişler için bişey buldum belki denemek isteyen olabilir bebeğin kalp atışlarını 12. haftadan itibaren dinleyebileceğiniz bir minik alet varmış 90 tl fiyatı çok hoşuma gitti benim bebem olursa birgün belki alabilirim diye düşündüm. öptüm hepinizi...
çok çok saol mügecimm :) bu ay gördüğün kırmızı kartın son olur inşallahhh :))
cnm o alete bende bakmıştım ama damar seslerinide algılıyo hatta bu sağlık ocaklarındakide onun gibi bişey oyuzden almaktan vazgeçtim...
ne haber herkesler iyidir umarım...kocişimin tatili bitti pazartesi,hem pc ye hemde bana el koymuştu,bende 2 gün temizlikle uğraştım,hepinizi özledim:29:
kuzummm özledimmm senii bennnnnn :)))
güzel ve umutlu bir gün olması dileğiyle...

paşam canım Allah gönlüne göre tez zamanda bebişini versin...

kardelyacım çok çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine, az kaldı yolumuz...

dirmitcim maşallah kuzuna da sana da.

every, gurbet güzeli herşey yolunda dimi hadi bakalım sağlıkla,

tubiş, duman size de bol tekmeli günler diliyorum:)

beydağlı, müge, semra, keep, yorgunbulutlar, aynes kızlar başka kimler var unuttuysam hepinizi öptüm.

ben bugün 14'de doktora gidiyorym, gelince yazarım size canlar, öptüm...

aminn kuzum inşallah ben oğluştan daha sıkı tekmeler bekliyom :))

ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel kuzucumm :))

günaydınnnn kızlarrrr biz geldik sağlıkocağına gittik :)
ilk doz tetanoz aşımızı olduk , kan ve idrar tahlili verdik ve kalp atışlarımızı dinledik :)) herşey yolunda Allaha şükür :))

çok çok saol mügecimm :) bu ay gördüğün kırmızı kartın son olur inşallahhh :))
cnm o alete bende bakmıştım ama damar seslerinide algılıyo hatta bu sağlık ocaklarındakide onun gibi bişey oyuzden almaktan vazgeçtim...

kuzummm özledimmm senii bennnnnn :)))

aminn kuzum inşallah ben oğluştan daha sıkı tekmeler bekliyom :))

ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel kuzucumm :))
bende seni özledim göbekli marulum...
günaydınnnn kızlarrrr biz geldik sağlıkocağına gittik :)
ilk doz tetanoz aşımızı olduk , kan ve idrar tahlili verdik ve kalp atışlarımızı dinledik :)) herşey yolunda Allaha şükür :))

çok şükür canım,,ne güzel böyle haberlerinizi duydukça çok sewiniyorum...

beydağlı, müge, semra, keep, yorgunbulutlar, aynes kızlar başka kimler var unuttuysam hepinizi öptüm.

keepp ya yaşım az sayılmaz 28 -29 olucam. bide korkuyorum ben atlattım artık yapalım dediğimde ya olmazsa :( ne biliyim ilk hamileliğim zor olmadı ama bilemiyorum ama en azından doktorumda bana önerisi ocaktan itibaren düşünebilirsin. temmuzda kaybettim ocakk ? annemlere kalsa 1 sene en az geçsin diyolar ben en fazla 1 sene diyorum şu ann.. hayırlısı ama tabi ben öle diyorumda o zamanda bakalım olacak mı :(( rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz içinnnn

günaydın kızlar...

ben haziranda düşük yaptım doktor 6 ay değil ama 3 ay korun dedi hatta 2 doktor öyle dedi ama biraz araştırdım o bekleme süreci vucut toparlansın kendin toparlan diyeymiş eğer kendini hazır hissediyosan beklemeyebilirmişin bi doktor arkadaş öyle demişti hatta bende korunmamaya kara verdim ama ilk ay şehir dışındaydım kaçırdım ovu gününmü geçen ayda eşim biraz rahatsız olduğu için olmadı randımanlı bir çalışma yani :1: ama bu ayda olmazsa 3 ayım zaten dolacak...

sizin düşüğünüz ne kadarlıktı benim ki 7 haftalıktı büyük olmadığı için çok sıkıntı yaşamadım ben ..........

geçmiş olsun diyeyim ben şimdiden, yorma da tekrarlamasın canım..ben yine erkenden test yaptım negatifim canım:9: umutlar ekime kaldı

bende o testten yaptım adetıme 9 gun kala ama hayal kırıklıgına ugradımm :) cok erkenmıı yaptıkkı :53::53::53::53: markası fortel miydıı[/QUO

PENPETEKİR canım hayırlısıyla git gel doktora.hayırlı haberlerle dönersin inşllhh...

CNMM bende aynı şeyleri hissediyorum ya. şimdi ilk adetimi gördüm. korunmak istemiorum ama eşim doktoru dinlemekten yana. tabi onun için ben bebekten daha önemliyim. bu iyi ama ben 2. ayda onu ve doktoru ikna edip 3. ayı beklememeye kararlıyım :))

İREMNEVA sen de aynı sabırsızlardansın canım :) valla bana da biri gaz verse beklemycem yaa :(

KEEP canım hayrlısı olsun hakkında..beydağlının da dediği gibi adet gününe kadar bekle bakalım hayrlısı inşşş...

AYEN de dayanamamış:) ben de olsam dayanamazdım yaa.. ama durun bakalım hemen pes etmeyelim :))

yaa ağlamak istiyorum yaa :(( eşimin bi arkadaşı yeni taşındı buraya.onlara gitcez akşama.eşi hamile benimle aynıydı :( ve burda bizim kapı komşumuz olan arkadaşlar da tatilden dönüo birazdan. o da benle aynıydı.hamile :( ve sanırım akşam bu iki aileyle beraber olucaz :( yani komşumuz da bizimle gelicek diğer aileyi ziyarete.ben napıcam yaaa :(:( uzun zamandan beri ilk kez bu kadar fena oldum. ruhum cenderede..içime sığamıyorum :((

yorgunbulutlarr;
ya eşimle henüz tam olarak konuşmadık ne zaman korunmayı bırakalım diye ama bana doktor 3 ay düşünmüceksin 3 ay yasak dedi . en iyisi ocaktan sonra tekrar düşünebilirsin dedi . 25 haftalık düşük oldu normal doğum yaptm ama Allahtan kürtaj olmadım . 15 gün sonra kontrole gittm rahim temiz dedi. ama kendini tam toparlaması gerek kolay bi durum atlatmadık sonuçta. ben bi kaza olmazsa ne kadar çok istesemde bedenen de toparlanmak için ocaktan önce olmasını istemiyorum psikolojk olarak da toparlanmam uzun sürecek sanırım yeni doğmuş bebek görmeye dayanamıyorum kucağıma alamıyorum :((

ama senin düşüğün daha erken dönemde olduysa hafta olrk yani üstünden de 2- 3 adet dönemi düzenli geçtiyse düşünebilirsn sen bilirsin tabide gaza gelmek kolay ama tekrar bi hayal kırıklıgı çok zor olur .

Allah herkesin gönlüne göre versin inşş bize de nasip olur sağlıkla sıhatle...

yaa ağlamak istiyorum yaa :(( eşimin bi arkadaşı yeni taşındı buraya.onlara gitcez akşama.eşi hamile benimle aynıydı :( ve burda bizim kapı komşumuz olan arkadaşlar da tatilden dönüo birazdan. o da benle aynıydı.hamile :( ve sanırım akşam bu iki aileyle beraber olucaz :( yani komşumuz da bizimle gelicek diğer aileyi ziyarete.ben napıcam yaaa :(:( uzun zamandan beri ilk kez bu kadar fena oldum. ruhum cenderede..içime sığamıyorum :((

bnde de geçen aynı durum oldu bizimle aynı dönem evlenen ve aynı dönem hamile kaldıgımız eşimin kuzenin eşiyle bir araya geldk mecburen kötü oluyo insan gerçekten ne diceğini şaşırıo soramıyosun onlarda sormaktan çekinioo ister istemez eltisi diyo bebegin odasını yapacakmısn beşikmi alacaksn falan kötü hisettim kendimi çok içimden dedim sabır bu bi imtihan Allah çekemeyeceği yükü vermez kimseye . bize de nasip olck inşş :((

gitme annem boşver ben öle ortamlardan kacıorum bı bahane buluorum... hepımız aynı seylerı hıssedıoruzzz

bnde de geçen aynı durum oldu bizimle aynı dönem evlenen ve aynı dönem hamile kaldıgımız eşimin kuzenin eşiyle bir araya geldk mecburen kötü oluyo insan gerçekten ne diceğini şaşırıo soramıyosun onlarda sormaktan çekinioo ister istemez eltisi diyo bebegin odasını yapacakmısn beşikmi alacaksn falan kötü hisettim kendimi çok içimden dedim sabır bu bi imtihan Allah çekemeyeceği yükü vermez kimseye . bize de nasip olck inşş :((

ya iki hamile ya :(( ikisi de devamlı sen kaçıncı haftdasn? bilmem ne kontrolü yaptrdn mı? doğum tarihi ne zamn ? falan falan... bi sürü soru sorup konşcaklar ve ben de onları dinliycem gülümseyerek ya:(

gitme annem boşver ben öle ortamlardan kacıorum bı bahane buluorum... hepımız aynı seylerı hıssedıoruzzz

kaçamam ki :( eşime tamam gidelim dedim artık onları gözden çıkarmştm. ama şimdi bu diğer arkadşlarn da gelme ihtimali :(( offf yaa:( gelmeyin diyemem. bu saatten sonra gitmeyelim de diyemem :(( yapck bişi yok ama daralıorum resmen yaa

canım hayırlı haberlerle gel bende seni öpüyorum..

bende diyorum niye yazmadı diye...daha varmış yani gerçi hemen geçer ne zamanlar geçirdik bu mu geçmicek..

geçmiş olsun canım..ewet zaten 3 ayın olmuş nerdeyse artık bencede korunma,hızla başlayın çalışmalara..

çıkmadıki daha :( bakalım bi de genetik istediler onu yaptırıcaz çok işim var daha anlayacağın :(

aaaa yaz tabi merak ettim bebiyi kaç kilo olmuş büyümüşmüüü? bende öptüm

yorgunbulutlarr;
ya eşimle henüz tam olarak konuşmadık ne zaman korunmayı bırakalım diye ama bana doktor 3 ay düşünmüceksin 3 ay yasak dedi . en iyisi ocaktan sonra tekrar düşünebilirsin dedi . 25 haftalık düşük oldu normal doğum yaptm ama Allahtan kürtaj olmadım . 15 gün sonra kontrole gittm rahim temiz dedi. ama kendini tam toparlaması gerek kolay bi durum atlatmadık sonuçta. ben bi kaza olmazsa ne kadar çok istesemde bedenen de toparlanmak için ocaktan önce olmasını istemiyorum psikolojk olarak da toparlanmam uzun sürecek sanırım yeni doğmuş bebek görmeye dayanamıyorum kucağıma alamıyorum :((

ama senin düşüğün daha erken dönemde olduysa hafta olrk yani üstünden de 2- 3 adet dönemi düzenli geçtiyse düşünebilirsn sen bilirsin tabide gaza gelmek kolay ama tekrar bi hayal kırıklıgı çok zor olur .

Allah herkesin gönlüne göre versin inşş bize de nasip olur sağlıkla sıhatle...

canım benm 20 haftalıktı ama sanırım 17. haftada falan ölmüştü karnımda. ben de normal doğum yaptım ama ardından kürtaj da oldu rahmi temizlemek içn.sonra ben de kontrole gittim temiz dedi doktorum ama hem istiorum hem de korkuorum işte biliosun zaten sn de bu duyguyu. bi de benm bebeğim kromozom anomalisi nedeniyle öldü :( bu daha da çok korkutuo ama doktor tesadüfen olmştr bi daha olmaz dio :(

yorgunbulutlar hiç daralta kendini geçecek atlatıcaz bu günleri bize de nasip olacak hayırlısıyla inşş..
madem öyle dedin eşine git duymamazlıktan gel konuşmalarını yani zor oluyo ama napıcan onlarda azcıkk insansa öyle çok ayrıntıya girip konuşmazlar yanında sonuçta onlar hamile ve 40 haftalık bi süreç bu biizm gibi yolun yarısında kalanda başında kalanda sonunda kalanda kimsenin ne olacağı belli değil Allah korusun. Allah insanlara vicdan versinn saçma sapan sözler söyleyip insanın moralini bozmasınlar.

hiç kötü düşünme sende

ya ikisi de çok iyi insanlar ama yine de konuşuluo işte :( zaten sorun iyi olmalarnda :( iyi olmasalar ben görüşmem olur biter :( allahıma çok dua ettim bu günleri görceğimi biliodum. bana o günler gelince sabır versn die. allahım görüo ne diim. yardım etcektr bana inşallah ya.. sabır sabır sabır...hakkımızda hayrlsı.destek için teşekkürler arkadaşlarrr

slm kızlar tam okuyamadım yazılanları herkez iyidir işlh PAŞAM üzülme canım rabbim seni çok seviyorki seni melek annesi seçmiş zor hemde çok zor insan yanıyo resmen ama allah büyük umutlarımızı yitirmicez işlh hepimizin olur paşam üzülme.benimde misafirim gelcek dedim bakayım nasıllar ama çok okuyamadım hepinizi öptm

bende seni özledim göbekli marulum...

çok şükür canım,,ne güzel böyle haberlerinizi duydukça çok sewiniyorum...
göbekli marulun öpsün senniii :54::54::54::54: ahh cnm benim bende iyi oldugunu öğrenince daha bi rahatlıyorum dün iğneyi bıraktım bundan sonra vurulmicam hakkımızıda hayırlısı inşallah kalan 19haftayıda sorunsuz geçiririm :))
ya ikisi de çok iyi insanlar ama yine de konuşuluo işte :( zaten sorun iyi olmalarnda :( iyi olmasalar ben görüşmem olur biter :( allahıma çok dua ettim bu günleri görceğimi biliodum. bana o günler gelince sabır versn die. allahım görüo ne diim. yardım etcektr bana inşallah ya.. sabır sabır sabır...hakkımızda hayrlsı.destek için teşekkürler arkadaşlarrr

cnm çok çok zor bu yaşadıklarımız seninki daha zor 25 haftada kaybetmişsin. Allahım bundan sonrası için sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallahh... bende bebeğimi ilk kaybettiğimde şirkette 2 tane hamile vardı hatta biriyle doğum ayımız aynı olucaktı hergün yüzyüze bakmak çok zordu ama bi süre sonra onun güzel haberleriyle bende mutlu oldum ve zaman geçtikçe acım hafifledi şimdi Allahıma şükür tekrar hamişim inşallah sende en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın

göbekli marulun öpsün senniii :54::54::54::54: ahh cnm benim bende iyi oldugunu öğrenince daha bi rahatlıyorum dün iğneyi bıraktım bundan sonra vurulmicam hakkımızıda hayırlısı inşallah kalan 19haftayıda sorunsuz geçiririm :))

cnm çok çok zor bu yaşadıklarımız seninki daha zor 25 haftada kaybetmişsin. Allahım bundan sonrası için sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallahh... bende bebeğimi ilk kaybettiğimde şirkette 2 tane hamile vardı hatta biriyle doğum ayımız aynı olucaktı hergün yüzyüze bakmak çok zordu ama bi süre sonra onun güzel haberleriyle bende mutlu oldum ve zaman geçtikçe acım hafifledi şimdi Allahıma şükür tekrar hamişim inşallah sende en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın

canım sağol inşallah hepimizn gönlündekini verir allahım. 20.haftada kaybettim ben.zordu evet. alışcaz allahım sabrını da mükafatını da verecektr biliorum. senn de sağlıklı haberlerine çok sevindim bu arada.bebişin daha d iyi olur inşllh..

canım sağol inşallah hepimizn gönlündekini verir allahım. 20.haftada kaybettim ben.zordu evet. alışcaz allahım sabrını da mükafatını da verecektr biliorum. senn de sağlıklı haberlerine çok sevindim bu arada.bebişin daha d iyi olur inşllh..

inşallah cnm inşallah Allahım en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bi bebek veriri inşallah hem sana hemde isteyen herkeze :))
çok çok saol cnm bende sizin iyi haberlerinizle seviniyo kötü haberlerinizle çok üzülüyorum bundan sonrası için inşallah hep iyi haberler alırız :)

ewet canım hayırlısı..neden bıraktırdıki doktor iğneyi..
çıkmadıki daha :( bakalım bi de genetik istediler onu yaptırıcaz çok işim var daha anlayacağın :(

aaaa yaz tabi merak ettim bebiyi kaç kilo olmuş büyümüşmüüü? bende öptüm

yaptır kuzum içiniz rahat etsin inşaallah temiz çıkar...hem birşeyde çıkarsa önlemini alarak yoluna dewam edersin...

ewet canım hayırlısı..neden bıraktırdıki doktor iğneyi..

yaptır kuzum içiniz rahat etsin inşaallah temiz çıkar...hem birşeyde çıkarsa önlemini alarak yoluna dewam edersin...

genetiğe 2 ay sonra falan çağıracaklarmış sonuçları da 1 ay sonra çıkacakmış 3 ay var yani daha kuzum... öyle tabi keşke bunlara gerek kalmasa hatta aşılamaya da ama başka yol yok benim için şu an görünürde iş arıyorum harıl harıl :) iş bulayım 1-2 ay sonra aşılama yaptırıcam inşallah

sağol kuzum...öyle yap bakalım inşaallah vardır bebiş..

ewet bizde sabradip bekliyoruz işte....am gerçektende boşverdiğin ay bebek geliyor..
off bunu duydukça umutsuzluğa düşüyorum çünkü bende o boş verme olayı olamayacak galiba, hep kaygı hep korku...neyse boş vermeden olanlar da var neyse ki:34:

evettt :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: su veletlerbı gelsee:53::53: senın gecen bat kactıııı canımmmm
bat 2 eylül benim, geçen bat 7-11 ağustos

bence de görüşme canım, telefonda görüş (o zaman kötü olmuyor)..Hiç de ayıp değil, eminim herkes anlayışla karşılar, karşılamayacak olanla da zaten görüşülmez (bu ne zalimlik) ...Biz bir kere gittik, daha yeniydi. Çıkışına kadar kendimi tuttum sonra sinir krizimsi bi ağlama krizi..hiç güzel olmadı..Eşine direk söyle, dayananmam lütfen de..Arkadaşlara bahaneler bulup iptal et, diretirlerse de söyle gitsin. İnan hiç öyle gördükçe alışma fln olmuyor, sen güçlenene kadar bunu yapmak hakkın.

Back