geçmiş olsun diyeyim ben şimdiden, yorma da tekrarlamasın canım..ben yine erkenden test yaptım negatifim canım umutlar ekime kaldısağol canım biraz daha iyiym,sen nasılsın bakalım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun diyeyim ben şimdiden, yorma da tekrarlamasın canım..ben yine erkenden test yaptım negatifim canım umutlar ekime kaldısağol canım biraz daha iyiym,sen nasılsın bakalım...
geçmiş olsun diyeyim ben şimdiden, yorma da tekrarlamasın canım..ben yine erkenden test yaptım negatifim canım umutlar ekime kaldı
işte benim bu bat eylülde ya, bi daha ki ekimde olacak ondan. Kan testiyle aynı hassasiyette erken gebelik testi yaptım, ilişkiden 5 gün sonra gösterir diyor..hayırlısı dicem ben kendime ne diyimne kadar erken yaptın dur bakalım kırmızıları görmeden pes etme,hem eylülü niye atladın anlamadım:44:
işte benim bu bat eylülde ya, bi daha ki ekimde olacak ondan. Kan testiyle aynı hassasiyette erken gebelik testi yaptım, ilişkiden 5 gün sonra gösterir diyor..hayırlısı dicem ben kendime ne diyim
bata 4 gün var,ovu sonrası 8.günüm bu ama testi 6da yaptım... ateş düşüşe başladı, kramplar hazırolda yine ne olur ne olmaz yediğimi içtiğimi abartmıyorum ama umutlanmıyorum dailişkiden 5 gün sonra gösteriyormuvay canına...kaç günün var peki bata..belli olmaz hiç bu işler..
bata 4 gün var,ovu sonrası 8.günüm bu ama testi 6da yaptım... ateş düşüşe başladı, kramplar hazırolda yine ne olur ne olmaz yediğimi içtiğimi abartmıyorum ama umutlanmıyorum da
işte benim bu bat eylülde ya, bi daha ki ekimde olacak ondan. Kan testiyle aynı hassasiyette erken gebelik testi yaptım, ilişkiden 5 gün sonra gösterir diyor..hayırlısı dicem ben kendime ne diyim
inşallah canım, kırmızılar çıkmadıkça umut kesilmez di mi..ben şimdiye kadar hiç bir isteğimden vazgeçmedim 3 yıl 5 yıl azmedip ya da ne gerekiyorsa yapıp elde ettim, herkesin yapamazsın yapılmaz dediği şeyleri yaptığım oldu ama bu iş hiç bir şeye benzemiyor bu..bakalım Allah sonumuzu hayır etsinhayırlısı kuzum yaa inşaallah ta gelmez kırmızılar...gelsede yılmak yok yola dewam ileriiiii,sabırla azimle
bende o testten yaptım adetıme 9 gun kala ama hayal kırıklıgına ugradımm :) cok erkenmıı yaptıkkı markası fortel miydıı
benimki certain di, canım erken yapma olacağını sanmıyorum çünkü zaten o testlerin işi o, yani biz kana gitseydik kanda da negatif çıkacaktıbende o testten yaptım adetıme 9 gun kala ama hayal kırıklıgına ugradımm :) cok erkenmıı yaptıkkı markası fortel miydıı
ben de seni merak ediyordum ne yaptın diye beydağlının dediği gibi azmedeceğiz ne yapalımbende o testten yaptım adetıme 9 gun kala ama hayal kırıklıgına ugradımm :) cok erkenmıı yaptıkkı markası fortel miydıı
benimki certain di, canım erken yapma olacağını sanmıyorum çünkü zaten o testlerin işi o, yani biz kana gitseydik kanda da negatif çıkacaktı
aceleciler,sizii....
inşallah canım, kırmızılar çıkmadıkça umut kesilmez di mi..ben şimdiye kadar hiç bir isteğimden vazgeçmedim 3 yıl 5 yıl azmedip ya da ne gerekiyorsa yapıp elde ettim, herkesin yapamazsın yapılmaz dediği şeyleri yaptığım oldu ama bu iş hiç bir şeye benzemiyor bu..bakalım Allah sonumuzu hayır etsin
catladım meraktannn napiiimmmm agzımın payını aldımm kocaman negatıfı gorunceeee
meraklııı..kız bende test manyağıyım ne kadar çok yapardım o testlere verdiğim parayı bir ben bir ALLAH bilir..
zaten öyle olmasak kafayı başka şeye kaydırabilirdik, bilmiyorum öylesi mi iyi böylesi mi..herkes rahat olun uğraşmayın dediğine göre sanırım bizimki pek iyi değil ama elimizden gelen de buöyle tabii,hem kırmızılar gelsede yeni umutlar başlıyor..ben burdaki herkesin,azimli ve güçlü kadınlar olduklarına inanıyorum sende öylesin canım..
sağol kuzum...öyle yap bakalım inşaallah vardır bebiş..valla hastalık olduuu ben öncedende böyleydim neyse elımde normal gebelık testı var 4 tane artık adet olmazsam yaparım onuu zaten öncesınden cıkmazzz bu arada senı gormek gguzeelll beydaglımmmm
zaten öyle olmasak kafayı başka şeye kaydırabilirdik, bilmiyorum öylesi mi iyi böylesi mi..herkes rahat olun uğraşmayın dediğine göre sanırım bizimki pek iyi değil ama elimizden gelen de bu
ve...herkesler aynı şeyleri yaşıyor galiba ayen