• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bence de görüşme canım, telefonda görüş (o zaman kötü olmuyor)..Hiç de ayıp değil, eminim herkes anlayışla karşılar, karşılamayacak olanla da zaten görüşülmez (bu ne zalimlik) ...Biz bir kere gittik, daha yeniydi. Çıkışına kadar kendimi tuttum sonra sinir krizimsi bi ağlama krizi..hiç güzel olmadı..Eşine direk söyle, dayananmam lütfen de..Arkadaşlara bahaneler bulup iptal et, diretirlerse de söyle gitsin. İnan hiç öyle gördükçe alışma fln olmuyor, sen güçlenene kadar bunu yapmak hakkın.[/QUOTE]

canım ya..o kadar iyi anlıyorum ki o krizi..ben de yaşadım onu bi kere.ya işin kötü tarafı eşim bile garipsiyor beni :( o kadar iyi niyetlidir ki canım kocam kimse için böyle şeyler hissetmez ve benm hissetmemi de garip buluyor.onu suçlamıyorum çünkü 20 haftalık bebeğimizi kaybettik. o baba değildi henüz ama ben anneydim :( benim hissettiklerimi normal bulamıyor. ben de onu üzmeyi hiç ama hiç istemiyorum..bilemiyorum.zaten bugünlük iptal oldu bi oh çektim ama yarın ya da ertesi gün..bi şekilde yüzleşicem sanırım bununla :(allahım gönlüme ferahlık ver diyorum...

canım kocam ya :( duygularımı anlamıyor olabilir ama bu hamile komşumuz gelicek diye nası stres olduğumu görüyor.gel gezdireyim seni diyor, şunu yapalım, bunu yapalım :( valla en azından çok sevdiğim bi kocam var.. bi duygusallaştım yaa offff :(:(((

ewet canım hayırlısı..neden bıraktırdıki doktor iğneyi..

yaptır kuzum içiniz rahat etsin inşaallah temiz çıkar...hem birşeyde çıkarsa önlemini alarak yoluna dewam edersin...
yaaa zaten 4 aya kadar kullanıcaz demişti ben 1 aydaha kullanalım dediğim için 5 aya kadar kullandık bende kan pıhtılaşması varmı yokmu bilmiyoruz yaa önlem içindi oyuzden bırakıyoruz doktor riskli dönemi atlattın dedi
genetiğe 2 ay sonra falan çağıracaklarmış sonuçları da 1 ay sonra çıkacakmış 3 ay var yani daha kuzum... öyle tabi keşke bunlara gerek kalmasa hatta aşılamaya da ama başka yol yok benim için şu an görünürde iş arıyorum harıl harıl :) iş bulayım 1-2 ay sonra aşılama yaptırıcam inşallah
yaaaa sen bu ay korunmayı bıraktın dimi eger 3 ay boyunca tutmazsa doktora gidicen doğru biliyom diilmi ?
canım kocam ya :( duygularımı anlamıyor olabilir ama bu hamile komşumuz gelicek diye nası stres olduğumu görüyor.gel gezdireyim seni diyor, şunu yapalım, bunu yapalım :( valla en azından çok sevdiğim bi kocam var.. bi duygusallaştım yaa offff :(:(((

ahhh onlar bizim canımızzz Allah onları başımızdan eksik etmesin biz acımızı yaşıyoruz ama onlar içlerine atıyor

yaaa zaten 4 aya kadar kullanıcaz demişti ben 1 aydaha kullanalım dediğim için 5 aya kadar kullandık bende kan pıhtılaşması varmı yokmu bilmiyoruz yaa önlem içindi oyuzden bırakıyoruz doktor riskli dönemi atlattın dedi

yaaaa sen bu ay korunmayı bıraktın dimi eger 3 ay boyunca tutmazsa doktora gidicen doğru biliyom diilmi ?

ahhh onlar bizim canımızzz Allah onları başımızdan eksik etmesin biz acımızı yaşıyoruz ama onlar içlerine atıyor

kuzum şimdi şöyle olacak;

ben bu ay korunmayı bıraktım, ama iş aramaya başladım bi yandan. İş bulunca 1-2 ay sabredicem sonra o zamana kadar olmadıysa ki çok zor böyle aşılama olacak cerrahpaşa da

bence de görüşme canım, telefonda görüş (o zaman kötü olmuyor)..Hiç de ayıp değil, eminim herkes anlayışla karşılar, karşılamayacak olanla da zaten görüşülmez (bu ne zalimlik) ...Biz bir kere gittik, daha yeniydi. Çıkışına kadar kendimi tuttum sonra sinir krizimsi bi ağlama krizi..hiç güzel olmadı..Eşine direk söyle, dayananmam lütfen de..Arkadaşlara bahaneler bulup iptal et, diretirlerse de söyle gitsin. İnan hiç öyle gördükçe alışma fln olmuyor, sen güçlenene kadar bunu yapmak hakkın.

canım ya..o kadar iyi anlıyorum ki o krizi..ben de yaşadım onu bi kere.ya işin kötü tarafı eşim bile garipsiyor beni :( o kadar iyi niyetlidir ki canım kocam kimse için böyle şeyler hissetmez ve benm hissetmemi de garip buluyor.onu suçlamıyorum çünkü 20 haftalık bebeğimizi kaybettik. o baba değildi henüz ama ben anneydim :( benim hissettiklerimi normal bulamıyor. ben de onu üzmeyi hiç ama hiç istemiyorum..bilemiyorum.zaten bugünlük iptal oldu bi oh çektim ama yarın ya da ertesi gün..bi şekilde yüzleşicem sanırım bununla :(allahım gönlüme ferahlık ver diyorum...[/QUOTE] az önce arkadaşım aradı (senelerce aynı evde kaldık, kardeşim gibidir en yakın arkadaşım) o da hamile..kıskanmak değil inan, Allah korusun ona bişey olsa, yine kendime gibi üzülürüm. İki aydır görüşmüyoruz yüzyüze, saatlerce telefonda konuşuyoruz. Beni görmek istiyor biliyorum, birlikte bebek eşyası alışverişine çıkmak istiyor ama yapamıyorum,dayanamam. O da beni anlıyor. Sen istemiyorsan hiçbirşey zorunluluk değil canım, arkadaşlar böyle şeyleri anlar. Ama illa görüşeceğim diyorsan bari kendi evinde görüş, en azından arada mutfağa bilmem nereye bahane edip uzaklaşırsın hem de bebek hazırlığı yapılan evde durmak daha zor gelir.

iyi o zaman kuzum problem yok..hem boşuna kullanma madem riskli dönem geçmiş...

cnm yaaa ne kadar sıkıntılı bigün geçirmişsin:( çok zor bi durum ama gerçekten yalnız hissetme kendini hepimiz seninle aynı şeyleri hissederdik eminim... ve yapmak istemediğin şeyleri kimse istiyo diye yapma,bu eşin bile olsa..görmek istemiyosan görme daha çabuk toparlarsın cnm emin ol...

cnm yaaa ne kadar sıkıntılı bigün geçirmişsin:( çok zor bi durum ama gerçekten yalnız hissetme kendini hepimiz seninle aynı şeyleri hissederdik eminim... ve yapmak istemediğin şeyleri kimse istiyo diye yapma,bu eşin bile olsa..görmek istemiyosan görme daha çabuk toparlarsın cnm emin ol...

evet canım baya bi sıkıldım cidden ama şimdilik sorun yok erteledik ziyareti zaten ben de biraz daha sakinleştim..off bi anda geliyolar öyle ya.ben de tanıyamıyorum kendimi.bu konuyu en kestirme yoldan kapatmaya çalışıcam. rahatsızım çok oturmayacaksak gidelim falan gibi.ne bilim işte. kimseyi kırmak istemiorum.benm karakterim de böyle. ben kahrımdan ölsem bile kimseye bişe diyemem ya :((

neyse herkes uykudadır sanırım şimdi. daha güzel bi sabaha uyanmak dileğiyle...iyi geceler..öptüm hepinizi...

evet canım baya bi sıkıldım cidden ama şimdilik sorun yok erteledik ziyareti zaten ben de biraz daha sakinleştim..off bi anda geliyolar öyle ya.ben de tanıyamıyorum kendimi.bu konuyu en kestirme yoldan kapatmaya çalışıcam. rahatsızım çok oturmayacaksak gidelim falan gibi.ne bilim işte. kimseyi kırmak istemiorum.benm karakterim de böyle. ben kahrımdan ölsem bile kimseye bişe diyemem ya :((

neyse herkes uykudadır sanırım şimdi. daha güzel bi sabaha uyanmak dileğiyle...iyi geceler..öptüm hepinizi...
iyi geceler cnm

3 hafta kaldı başlamama canım. yani ne biliim nerden baksan 3 haftadır falan gelmiodum sanki bu topice...tüp bebek topiciyle meşgulüm :)
every var hamiş gurbetgüzeli var..kardelya doğum hazırlığında,yeni arkadaşlar geldi, benim yine negatif,yığınla test sonucumuz var..bi solukta bunlar çıktı:1: 3 hafta sonra haberdar et bizi olmaz mı, biz de öğrenelim

Back