Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

ümitlendirmek gibi olmasında benimde çok akıntım olmuştu. regl yakın bu ne akıntısı diyordum. hadi hayırlısı yaaaa
Ağrım tek taraflı şiş batar gibi devam ediyor uyandım da şimdi. Akıntı beyaz leke bırakıyor çok olmasa da arttı. Önceki gebelikte benim de belirti oydu ama onun kadar bol gelmiyor şu an ya. O zaman çamaşırı ıslatıyordu birden gelip ama şu an sadece hafif artış var. Üşütme kaynaklı bence ümitlenecek kadar birsey yok🥹

1 hafta var sanırım tam takip edemedim
hafta sonu bi test yap istersen
Ağrım tek taraflı şiş batar gibi devam ediyor uyandım da şimdi. Akıntı beyaz leke bırakıyor çok olmasa da arttı. Önceki gebelikte benim de belirti oydu ama onun kadar bol gelmiyor şu an ya. O zaman çamaşırı ıslatıyordu birden gelip ama şu an sadece hafif artış var. Üşütme kaynaklı bence ümitlenecek kadar birsey yok🥹
hiç belli olmuyor işte. ben şimdi düşünüyorum yumurtlama çatlamasından 2-3 gün sonra iğne batması oluyordu. yok artık diyordum bu kadar erken olmaz
inşallah vardır yaaa

hafta sonu bi test yap istersen

hiç belli olmuyor işte. ben şimdi düşünüyorum yumurtlama çatlamasından 2-3 gün sonra iğne batması oluyordu. yok artık diyordum bu kadar erken olmaz
inşallah vardır yaaa
İnşallah ya bu ay erken oldu batmalar ağrılar. Geçen ay kimyasalda sonradan olmuştu. Çok hissediyorum ama heveslenmekte istemiyorum zaman geçsin bir an önce 😂

inşallah vardır yaaa
Benim yumurtlama da ağrılı oldu zaten biliyorsunuz korkmuştum hatta😅 bu ay çok tuhaf geçiyor ümitli değilim ama işte malum kürtaj sonrası ilk aylar değişik şeyler olabiliyor çünkü. Sonra yükselip çok üzülüyorum zaten kendimi toplayamadim Bi türlü 🥹

İnşallah ya bu ay erken oldu batmalar ağrılar. Geçen ay kimyasalda sonradan olmuştu. Çok hissediyorum ama heveslenmekte istemiyorum zaman geçsin bir an önce 😂
Ben kendimden değil ama senden ümitliyim valla inanır mısın 😄 ama çok yukselmeden beklemekte fayda var üzülmemek için. 1 hafta sonra test yapsak çıkar muhtemelen varsa

Ben kendimden değil ama senden ümitliyim valla inanır mısın 😄 ama çok yukselmeden beklemekte fayda var üzülmemek için. 1 hafta sonra test yapsak çıkar muhtemelen varsa
Neyse boşver ümitlenmeyelim doğru diyorsunuz 😂 şuan 7.gün oluyor tahmini aşağı yukarı. Dediğin gibi 1 hafta sonra kesin sonuç 😅

Elbet bu uzuntulerimizin sonucu da mutluluk olacak bi gun buna inanmak istiyorum ama ne zaman bilmiyorum. Bazen de hiç olmayacak gibi bir hisse kapılıyorum. O kadar duygusal dalgalanmalar yaşıyorum ki.. dua etmekten başka yapacak birseyimiz yok..
Hayırlısıyla inşallah öyle olur. Sizin bat ne zaman

Merhaba kızlar. Ben de güzel haberi paylaşmak istedim sizlerle :) 2 aralıkta düşük yapmıştım. Bir kere adet gördükten sonra hamile kaldım çok şükür 🙏🏻 bugün de doktora gittim keseyi gördük şükür. Bundan sonra sıra bebeğimizin kalp atışlarını görmek de inşallah 🙏🏻 umarım Allah isteyen herkese nasip eder 🥰🥰
Ahh bir güzel haber daha iremcimm çok sevindimm gözünüz aydınn 😍🤩🧿 bu ekipten pozitifleri gördükçe gözlerim yaşarıyor mutluluktan. Hissediyorum az kaldı buradaki herkes sağlıklı pozitifleri görecek inşallah 2025 bizim yılımız olacak kızlar Allahın izniyle 😍🤲🏻🧿 dualarım hepimizle 🤲🏻🧿

Kızlar ben kendimi anlıyorum sanıyordum ama kafam karıştı. Bu yumurtlama akıntısı yumurta akı gibi mi olması gerekiyor illa. Yoksa biraz da sıvı olabilir mi 🙈 bugün tam 14. Gün.

fufucum fufucum keseyi gördünüz müüü nasıl gidiyor hamilelik merak ediyorum seni durumlar nedir 🥹🥰
Kızlarım günaydın 😍🌸
Evet kuzumm dün muayenede keseyi gördümm 😍 hatta içerisinde yolk sac oluşmuş maşallah 🧿 onu da gözümle gördüm çok duygulandım gözlerimden yaşlar süzüldü😍 haftaya yeniden randevu verdi doktorum o zaman inşallah küçüğün kendisini de görmek nasip olur 🤲🏻😍
kızlarım foto ekliyorum maşallah deyip dualarınızı bekliyorum 😍🧿 motivasyon olsun herkese🌸 ben dayanamayıp beta vermeye devam ettiğimi söyledim, dün doktorum dedi ki bana; stressiz kafa rahat olunca nasıl da her şey akışında oluyo görüyosun yapma bunu kendine betanın hiçbi önemi yok. Stres kortizon seviyeni yükseltir bu gebeliğe de engel, gebelikte de bebeğin gelişimine engel olur. Nasıl rahattın aynı rahatlıkla devam et keyfini sür gez toz ne istiyosan yap dedi. Haklısın dedim saldım yeniden 😍😁 hepimiz stressiz yola devam edelim 😍🙏 kaygı var hepimizin içinde var ama hemen modumuzu yükseltelim kuzular 🌸
Hadi maşallah diyelim gözlerimiz kalbimiz gülsün😍🧿;

Eklentiler

• IMG_1073.jpeg
    IMG_1073.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 24
Kızlarım günaydın 😍🌸
Evet kuzumm dün muayenede keseyi gördümm 😍 hatta içerisinde yolk sac oluşmuş maşallah 🧿 onu da gözümle gördüm çok duygulandım gözlerimden yaşlar süzüldü😍 haftaya yeniden randevu verdi doktorum o zaman inşallah küçüğün kendisini de görmek nasip olur 🤲🏻😍
kızlarım foto ekliyorum maşallah deyip dualarınızı bekliyorum 😍🧿 motivasyon olsun herkese🌸 ben dayanamayıp beta vermeye devam ettiğimi söyledim, dün doktorum dedi ki bana; stressiz kafa rahat olunca nasıl da her şey akışında oluyo görüyosun yapma bunu kendine betanın hiçbi önemi yok. Stres kortizon seviyeni yükseltir bu gebeliğe de engel, gebelikte de bebeğin gelişimine engel olur. Nasıl rahattın aynı rahatlıkla devam et keyfini sür gez toz ne istiyosan yap dedi. Haklısın dedim saldım yeniden 😍😁 hepimiz stressiz yola devam edelim 😍🙏 kaygı var hepimizin içinde var ama hemen modumuzu yükseltelim kuzular 🌸
Hadi maşallah diyelim gözlerimiz kalbimiz gülsün😍🧿;
Ayyy Allahım maşallah ya maşallah 🥹🥰🥰 gözlerim doldu ağlamamak için zor tutuyorum iş yerinde olmak da zor 😅 ya elhamdulillah rabbim hep böyle güzel bir gebelik geçirmeyi nasip eylesin 🥰❤️ inşallah gümbür gümbür kalp atışlarını da duyarsınız 🥰☺️☺️ içim kıpır kıpır olduuuu 🥰🥰🥰

Ayyy Allahım maşallah ya maşallah 🥹🥰🥰 gözlerim doldu ağlamamak için zor tutuyorum iş yerinde olmak da zor 😅 ya elhamdulillah rabbim hep böyle güzel bir gebelik geçirmeyi nasip eylesin 🥰❤️ inşallah gümbür gümbür kalp atışlarını da duyarsınız 🥰☺️☺️ içim kıpır kıpır olduuuu 🥰🥰🥰
Oyy yerim seni 😍 aminn 🤲🏻 Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin aynı duyguları ben de senin gibi hissedeyim mutluluktan çıldıralım inşallaah 😍🙏🌸

Back