• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Kürtajdan sonra ilk regl gecikince bu kadar adet ağrısı çekmek normal mi ya 🥴 sürekli oldum olucam derken gelmiyor. Normalde de çok düzenli değildi zaten ama. En azından böyle ağrılar olunca gelirdi kısa bir süre sonra 🥺 şimdi randevu bakıyorum artık haftaya gidicem doktora. Kist falan mı oldu. Olsa böyle olur mu. Acayip kafam karıştı 🙄
Canim ya benim de 3 gün surundu daha bugün kırmızıya döndü o da tam sökülmedi zaten. Yarin anca sökülür. Benim kurtajdan sonra 2. Regl bu ama. İlkinde zaten sürekli lekelenme vardı regl olana kadar hiç temizlenmemustim ama çabuk sökülüp bol kanama yaşamıştım ve dongum 28 olmustu. Bu sefer 35 günde oldu bi türlü tam olmadım işte ve ağrım çok o yüzden. Nobetteyim Bi de ilk gününe denk geldi ağrı kesicilerle idare etmeye çalışıyorum 🥲

Bugün oldum sonunda 😅
Ay çok şükür darısı başıma 😅
Canim ya benim de 3 gün surundu daha bugün kırmızıya döndü o da tam sökülmedi zaten. Yarin anca sökülür. Benim kurtajdan sonra 2. Regl bu ama. İlkinde zaten sürekli lekelenme vardı regl olana kadar hiç temizlenmemustim ama çabuk sökülüp bol kanama yaşamıştım ve dongum 28 olmustu. Bu sefer 35 günde oldu bi türlü tam olmadım işte ve ağrım çok o yüzden. Nobetteyim Bi de ilk gününe denk geldi ağrı kesicilerle idare etmeye çalışıyorum 🥲
Benim kürtajdan sonra lekelenme bir hafta sürdü. Sonra bitti. Cumartesi den beri adet ağrılarım var. Bazen gece bazen gündüz. Bazen hemen gelip gidiyor. Bir hafta olmuş. Yarın inşallah olurum 🥺 normalde hep geç olur onda sıkıntı yok. Ama bir haftadır olması ve olamam çok kafama takiliyor ister istemez. Lekelenme falan yok. Nerdeyse sıfır hiç bir şey gelmiyor 🙄 neyse beklicem artık yapacak bir şeyim yok 🤷

Ay çok şükür darısı başıma 😅

Benim kürtajdan sonra lekelenme bir hafta sürdü. Sonra bitti. Cumartesi den beri adet ağrılarım var. Bazen gece bazen gündüz. Bazen hemen gelip gidiyor. Bir hafta olmuş. Yarın inşallah olurum 🥺 normalde hep geç olur onda sıkıntı yok. Ama bir haftadır olması ve olamam çok kafama takiliyor ister istemez. Lekelenme falan yok. Nerdeyse sıfır hiç bir şey gelmiyor 🙄 neyse beklicem artık yapacak bir şeyim yok 🤷
Ben bu 2-3 gündür çok yürüdüm iş de yaptım ama faydası olmuştur bence

Benim de aynı öyle oldu ama ağrısızdı biliyorsunuz az çok. İkinci adetim ama ilk adetten sonra lekelenme devam etti. Şimdi böyle çok geliyor normale göre ve kıpkırmızı. Sanki tamamen şimdi temizlenmiş gibi geliyor. İnşallah öyledir. Bizim için hayırlısı olsun 😊 bende de günler şaştı 35. Gün oldum normalde 28 günde olurdum.

Merakla bekliyoruz inşallah güzel haberdir 😍
Pazar günü yine yumurtlama akıntısı gelmişti. Acaba tekrar yumurtlama mı oldu diyorum bende 🤷 gebelik sanmıyorum. Ama bu kadar ağrının olması. Gelip gitmesi de acaba geç döllenme olmuş olabilir mi diye düşündürüyor. Kafam iyice karıstı. Hala nerdeyse sıfır göğüs ağrısı 😊

Pazar günü yine yumurtlama akıntısı gelmişti. Acaba tekrar yumurtlama mı oldu diyorum bende 🤷 gebelik sanmıyorum. Ama bu kadar ağrının olması. Gelip gitmesi de acaba geç döllenme olmuş olabilir mi diye düşündürüyor. Kafam iyice karıstı. Hala nerdeyse sıfır göğüs ağrısı 😊
Her şey olabilir canım, her şeye açığız artık 😂 ama benim de ilk gebeliğimde günüm geçtiğinde adet ağrısı çektim 1 hafta. Neyse ümitlendirmekte istemiyorum bekleyelim görelim bakalım 😍😍

Her şey olabilir canım, her şeye açığız artık 😂 ama benim de ilk gebeliğimde günüm geçtiğinde adet ağrısı çektim 1 hafta. Neyse ümitlendirmekte istemiyorum bekleyelim görelim bakalım 😍😍
Ne olduğu belli olsun artık yaa. Ağrılarim olmasa paşa paşa adet imi beklerim. Hani zaten geç oluyordu. İlk ay dan düzensizlikte olabilir diye. Ama ağrıların olup adetin gelmemesi beni sıkıntıya sokuyor. Ya da sağlam bir kistim oldu. Onu atmaya çalışıyor vücudum ama atamıyor 🥴 sürekli yeni teoriler düşünüyorum 😂

Back