mügeeeseni gördüm aşağıda ne yapıyosun canım senin mthfr ler ne zaman çıkacaktı bebeamm:26:
kuzum 27 eylül gibi arıycam tam iki ay olacak işte :18: canım ben girip çıkıyorum bazen açık unutuyorum siteyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mügeeeseni gördüm aşağıda ne yapıyosun canım senin mthfr ler ne zaman çıkacaktı bebeamm:26:
evet, dün bugün ben de aynı şeyleri hissettim. İş arkadaşlarımdan biri "antidepresan kullansan" dedi başka bir tanesi beni bilmem kaç aylığına Amerika'ya postalamaya çalıştı. sanki denedim, oldu bitti artık benim işim tamam! Başka bir arkadaşım da, iki çocuğu var, diyor ki "gençken gezin ne yapacaksınız çocuk yapıp bütün hayatınız onların oluyor "fln...anlamıyorum ben bu insanları, bu saatten sonra benim gözüm gezmede işte olabilir mi hiç..Geçen gün bi kadınla tanıştım, 10 yaşında kızı var ama 44 yaşında olmuş. Senelerce denemişler, tedavi görmüşler, düşükler olmuş (sonra kendiliğinden olmuş)..Kadın beni görünce bir "yavrumm" dedi daha bunları anlatmadan yüzüne bakmadan anladım. Sonradan söyledi, zamanında olaymış benim yaşlarımda olacakmış.Yaşamayan bilmiyor.tabi ki allahın izniyle yine olur. rabbim isterse ne olmaz ki ? ama yitip gidenlerin acısı unutulmayacak işte bunu anlamıolar bence. allahım çektiğin sıkıntıların mükafatını verecektr arkadaşım...
güzel ve umutlu bir gün olması dileğiyle...
paşam canım Allah gönlüne göre tez zamanda bebişini versin...
kardelyacım çok çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine, az kaldı yolumuz...
dirmitcim maşallah kuzuna da sana da.
every, gurbet güzeli herşey yolunda dimi hadi bakalım sağlıkla,
tubiş, duman size de bol tekmeli günler diliyorum:)
beydağlı, müge, semra, keep, yorgunbulutlar, aynes kızlar başka kimler var unuttuysam hepinizi öptüm.
ben bugün 14'de doktora gidiyorym, gelince yazarım size canlar, öptüm...
cnm toparlarsın zaman geçsin biraz daha çokk taze... hepsi geçecek...sırf merakımdan soruyorum özel sektördemi çalışıyosun? bu durumda doğum izni kullandırabiliyolarmı yani?
senin yaşın ve doğum ayın itibari ile beklemek mantıklı olabilir gibi canım, ben 20lerimin başında olsam bekleyebilirdim sanırım çünkü psikoloji harap oluyor ki senin kim bilir ne haldedir (doğum ayı açısından)..ama kendini yine en iyi sen bilirsin, önemli olan senin hazır olman
keepp ya yaşım az sayılmaz 28 -29 olucam. bide korkuyorum ben atlattım artık yapalım dediğimde ya olmazsa ne biliyim ilk hamileliğim zor olmadı ama bilemiyorum ama en azından doktorumda bana önerisi ocaktan itibaren düşünebilirsin. temmuzda kaybettim ocakk ? annemlere kalsa 1 sene en az geçsin diyolar ben en fazla 1 sene diyorum şu ann.. hayırlısı ama tabi ben öle diyorumda o zamanda bakalım olacak mı ( rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz içinnnn
seni okadar iyi anlıyourmki 3 bebegimi kaybettim ben kızımda dikişe ragmen durmadı ödlüm öldüm dirildim halen içimden acısı gitmez insan dogum sancısı çeker dogru canlı kürtaj olursun herkezin bebegi olur yatagında senin olmaz en kötüsüde o kahrolası hastaneden gene ellerim boş çıkar kızımı dogurdugımda eşim arabaya zor sokmuştu beni çöktüm yere nasıl aglıyorum yapma paşa dedi ama canım gene gitti ey koca hastane gene yaptın yapacagını aldım yavrumu dedim eve getirdi ama nasıl getirme aglamam geçmedi eve gelene kadar tek hatırladıgım yatagıma fırlayıp kendimi attıgım bagıra bagıra agladım sonrası malum duş aldım sütlerim geldi bu sefrde ah yavrularım gene nasip olmadı sütlerim size deyip agladım kızıma bir baddaniye almıştım onda okadar gözyaşım vardırki sorma çok agladım ona sarılıp sanki kokusu vardı üstünde eşim zor aldı elimden yapma paşam dedi oda agladı hani dedim rahimde dikiş var hani durucaktı yalanmı söyledin dedim sonrası depresyon yemek yiyemedim boş boş baktım herkeze hep dedim neden sebebi ney kızımı gördüm öyle yemyeşil örtünün üstünde gördüm çok yalvardım doktor bey ne olur kucagım averin kokluyum öpüyüm sarılıyım diye vermediler kafanı çevir dediler kocamanbebekti senmi dedim tekmeleri karnımda atıyodun senmi annecim ben burda diyordun dedim ömürümü ve 2 oglumu çok özledim hergün aklımdan çıkmıyo yavrularım insanlar kaapa defteridiyorlar bir seninkilermi öldü aglayınca gerimi geliyo diyorlar ama başlarına gelse acaba böyel derlermi diyede kendimi düşünemden alamıyourm şimdi aglasam bile kimselere gözyaşlarımı göstermiyorum bir nevi poliyannacık oynuyourm benden sonra evlenenlerin çocukları oldu benim yok okadar hasretimki bebek kokusuna ne sen sor ne ben söylüyüm 4 ekimde vesile olucez korkuyorum ya gene gidierse diye ben ne yaparımeşim ne yapar adam bebek diye ölüyo daha kızımıda gözümün önünden gitmiyo eşim aglarken kaynımın sarılıp abisine aglayaraktan aglama gene oplur demesi sırtına nasıl vuruyodu yumruguyla allahım öteki tarafta şefaatçiler nasip etsin yavrularımız bize işşallah ileriye bakıcaksın diyolar nasıl bakalım
canım hadi bebişi gör de gel bize de anlatgüzel ve umutlu bir gün olması dileğiyle...
beydağlı, müge, semra, keep, yorgunbulutlar, aynes kızlar başka kimler var unuttuysam hepinizi öptüm.
aa ben seni daha küçük sanıyordum,cnm düşüğün bir ayağı içerde diye bir rivayet var. Benim bu ay ikinci denemem, olmayınca zor oluyor gerçekten, her öğrendiğinde bi de eskisi için ağlıyorsun..ben sanki bi hakkım varmış onu da kaybetmişim gibi hissediyorum bazen, işte öyle saçma saçma düşünceler fln.. o yüzden eğer psikolojik olarak henüz yeterince güçlü değilsen bekle diye dedim ama diğer taraftan arkadaşlar da bazen diyor ki burda "şimdiki aklım olsa 1 yıl beklemezdim" Bi kaç ay nasıl olsa beklersin, ondan sonra bir daha düşünürsün, eşinin kararı da önemli tabi..ben normalde beklesem mi beklemesem mi diye düşünürken (ama istemiyordum aslında) eşim beklemeyelim dedi biz hiç beklemedik ama benim kaybımın haftası azdı. Önüne birşey koy canım, misal "şu şu olunca artık deneyebilirim" diye 1yıl 6 ay vs.den daha etkili olabilir öyle belki, inşallah çok bekletmez seni bebeğin çabucak kavuşursun canımkeepp ya yaşım az sayılmaz 28 -29 olucam. bide korkuyorum ben atlattım artık yapalım dediğimde ya olmazsa ne biliyim ilk hamileliğim zor olmadı ama bilemiyorum ama en azından doktorumda bana önerisi ocaktan itibaren düşünebilirsin. temmuzda kaybettim ocakk ? annemlere kalsa 1 sene en az geçsin diyolar ben en fazla 1 sene diyorum şu ann.. hayırlısı ama tabi ben öle diyorumda o zamanda bakalım olacak mı ( rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz içinnnn
rahim kontrolü yapılıp temiz çıktıysa hiç korunmayabilirsin canım, benim doktorum (yani doktorlardan biri) öyle dedigünaydın kızlar...
ben haziranda düşük yaptım doktor 6 ay değil ama 3 ay korun dedi hatta 2 doktor öyle dedi ama biraz araştırdım o bekleme süreci vucut toparlansın kendin toparlan diyeymiş eğer kendini hazır hissediyosan beklemeyebilirmişin bi doktor arkadaş öyle demişti hatta bende korunmamaya kara verdim ama ilk ay şehir dışındaydım kaçırdım ovu gününmü geçen ayda eşim biraz rahatsız olduğu için olmadı randımanlı bir çalışma yani ama bu ayda olmazsa 3 ayım zaten dolacak...
sizin düşüğünüz ne kadarlıktı benim ki 7 haftalıktı büyük olmadığı için çok sıkıntı yaşamadım ben ..........
günaydın kızlar...
ben haziranda düşük yaptım doktor 6 ay değil ama 3 ay korun dedi hatta 2 doktor öyle dedi ama biraz araştırdım o bekleme süreci vucut toparlansın kendin toparlan diyeymiş eğer kendini hazır hissediyosan beklemeyebilirmişin bi doktor arkadaş öyle demişti hatta bende korunmamaya kara verdim ama ilk ay şehir dışındaydım kaçırdım ovu gününmü geçen ayda eşim biraz rahatsız olduğu için olmadı randımanlı bir çalışma yani ama bu ayda olmazsa 3 ayım zaten dolacak...
sizin düşüğünüz ne kadarlıktı benim ki 7 haftalıktı büyük olmadığı için çok sıkıntı yaşamadım ben ..........
günaydın kızlarrrr
canım hayırlı haberlerle gel bende seni öpüyorum..güzel ve umutlu bir gün olması dileğiyle...
bende diyorum niye yazmadı diye...daha varmış yani gerçi hemen geçer ne zamanlar geçirdik bu mu geçmicek..kuzum 27 eylül gibi arıycam tam iki ay olacak işte :18: canım ben girip çıkıyorum bazen açık unutuyorum siteyi
günaydın kızlar...
gunaydinnnnnnnn
sanada günaydın canım...kız inşaallah avatarındaki gibi şirin bir kızın olur...
ugurlu geldi bu kiz bana
inşaallah hep böyle dewam ederkız heryer yağışlı bir bu adana hala yanıyor heralde...
sen adanadan misin valla sabir
ne zordur yazlari orasi cidden yanar ya
evet serinlemis turkiye oralar icin serin havalar cok sonradir
günaydın canıım nasıl oldun sen?günaydın kızlarrrr
günaydın canıım nasıl oldun sen?