- 11 Haziran 2014
- 2.372
- 2.421
- 88
- Konu Sahibi yorgunmavi
-
Bende hep sabır diliyorum .. Amin, kimseye bu acıyı tattırmasın Allah ..Daha çok yeni.. böyle hissetmen çok doğal.. ben canımın acısından öleceğimi sanmıştım.aylarca ağladım.. zaman durmuş gibiydi aynen dediğin gibi.. 14 ay sonra tekrar hamile kaldım.şimdi dönüp bakıyorum koskoca 8 yıl geçmiş. tekrar hamile kalınca, bebeğiniz olunca unutmuyorsunuz tabii ki hep bir yerlerde kalıyor ama hayatta olan bebeğinize iyi bakabilmek için toparlanıyorsunuz onda teselli buluyorsunuz.
geçenlerde tesadüfen bir bayanla tanıştım.kadın 18 yaşındaki oğlunu kaybetmiş kazada.. onun acısının yanında benimki hafif kaldı.resimlerini gösterdi..o ağladıkça dayanamadım bende ağladım...beterin beteri var.çok zor ama sabırlı olmak zorundayız.bizlerin sınavı da buymuş.elbet mükafatını alacağız. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın.
Âmin güzel Rabbim bir tane Aldı benden inşallah sağlıkçısını ve hayırlısını nasip eder.allah sizinde gönlünüze göre versin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza Alınca inşallah kocaman bir başlık atın buraya hepimize umut olun inşallah.sizin ilk bebeğiniz mi olacakBenimde kuzularimin mezarları var yan yana annesi onları hiç yalnız bırakmıyor güller diktim Rabbim bir daha yaşamasın böyle bir acıyı
inşallah canımAslında doktorlar belli bir süre belirtmediler 2 defa regl oldum aslında korunuyorduk da tek gecede olmuş bizde anlayamadık Rabbimin mucizesi o hayirlisiyla da dünyaya gelir inşallah
Allah yardimcin olsun canim.cok zor gunler.ama geciyor.icindeki aci gecmiyor ama siddeti azaliyor.rabbim yardimcin olsun.cok ama cok zor.benimde sebebi belli degil.bu insanin icini daha cok acitiyor hani sebebini bilsen bir sonrakinde ona gore daha farkli oljr diye dusunuyorum.sebebsiz olunca omru o kadarmistan baska elden birsey gelmiyor.su an hamileyim tek bi igne bile almayacagim.cocugumu dogurmadan saglikla kucagima almadan hersey hayal benim icin.istedigin herzaman yazabilirsin.destek olmaya calosirim.kafama birsey takildi.sana neden sezeryan yapildi.benim 38+6 da normal dogum yaptirdilar28 kasım da 28 haftalık bebeğimi kaybettim bir gün önce kalbinin atmadığını söylediler sezeryan ile doğum yaptım kalbinin atmadığını öğrendiğimde içimde ki duyguyu anlatamam sezeryandan çıktığımda bir saat bebeğim öldü diye ağladım annemin ve babamın üzüldüğünü görünce susmak zorunda kaldım.Bu gün tam 5 gün oldu hala ağlıyorum içimde bi hareket hissetsem o zannediyorum geceleri bazen yaşadıklarım rüya diye uyanıyorum aklıma geldikce neden böyle oldu diye düşünüyorum ama elden ne gelir bebeğim melek oldu şimdi ben bi melek annesiyim her dakika aklımdasın yavrumun resimlerine baktım o kadar güzeldi ki.....
Rabbim bu Bebeğini koklayabilmeni ayaklarını kolların memişlerini öpebilmeni doya doya emzirebilmeni güzel güzel yıkayabilmeni sağlıkla büyütmeni mürüvvetini görmeyi torunlarını sevmeyi nasip etsin inşallah.Allah yardimcin olsun canim.cok zor gunler.ama geciyor.icindeki aci gecmiyor ama siddeti azaliyor.rabbim yardimcin olsun.cok ama cok zor.benimde sebebi belli degil.bu insanin icini daha cok acitiyor hani sebebini bilsen bir sonrakinde ona gore daha farkli oljr diye dusunuyorum.sebebsiz olunca omru o kadarmistan baska elden birsey gelmiyor.su an hamileyim tek bi igne bile almayacagim.cocugumu dogurmadan saglikla kucagima almadan hersey hayal benim icin.istedigin herzaman yazabilirsin.destek olmaya calosirim.kafama birsey takildi.sana neden sezeryan yapildi.benim 38+6 da normal dogum yaptirdilar
Su yazdiklarini okudum ve hicbirinin hayalini kurmadigimi farkettim.hayal bile kuramiyorum gozlerim doldu cok tesekkur ederim yaRabbim bu Bebeğini koklayabilmeni ayaklarını kolların memişlerini öpebilmeni doya doya emzirebilmeni güzel güzel yıkayabilmeni sağlıkla büyütmeni mürüvvetini görmeyi torunlarını sevmeyi nasip etsin inşallah.
bana 18 gün oldu 18 yıl gibi .sanki hiç hamile kalmamışım gibi karnım büyümemiş gibi ama ben hamileydim ve oğlumu kaybettim.Zaman durdu sanki, 6 gün geçti ama sanki aylar geçmiş gibi .. Size de böyle oluyor dimi ..
canım ilk doğum sezeryan diye yaptılar allahıma şükür birtane çocuğum var şubatta 8 haftalık bebeği boş gebelikten kürtaj ettiler 28 kasımda 7 aylık bebek kordon dolanması sonuçu kalbi durmuş kordon kendi etrafında tıpkı bi halat gibi dönmüş tam 63 defa doktor bu durumun çok çok nadir olabileceğini söylüyor ve kendi o kadar ilginç bulmuş ki bebeğin resimlerini çekmiş Allah hepimize sabır versin yaşım 34 ondan korkuyorum bide ikili testlerim hep yüksek çıkıyor iki çocuktada 100 altında çıktı hatta bunda 50de1 çıktı amiyo sıvısı verdim temiz çıkmıştıçok zor allah hepimizin yardımcısı olsun canım benimki kalp hastasıydı kaybettim sen hiç bir şey olmadan kaybetmişsin.ne diyim allah hepimize sabırlar versin nedeni için bir şey söylemediler mi birde normal doğum olmuyor muydu canım
inşallahAllah sabır versin .. Kardeş oldu meleklerimiz orda değil mi ? Yalnız değillerdir orada ..
Amin benim Allahıma şükür birtane oğlum var Allah onlara sağlıklı uzun ömür versin acılarını göstermesincanım Allah sabır versin.seni çok iyi anlıyorum acın daha çok taze.ben de 2006 senesinde 30 haftalık bebeğimi kaybettim. 2 gün yaşadı bebeğim. ilk günlerde hala bebeğim benimle gibi hissediyordum,karnıma bakıp elimi karnıma götürüp ağlıyordum.aralıksız günlerce ağladım ağladım ağladım... yaşamayn anlamaz dilerim ki rabbim kimseye yaşatmasın.. 14 ay sonra 2. bebeğime hamile kaldım, hep tedirgin geçti ,riskli bir hamilelik geçirdim.şimdi oğlum 7 yaşında.ilk bebeğimin acısı hiç geçmedi hep bi yerlerde duruyor ama 2. bebeğim dünyaya gelince teselli oldu bana..inşallah sende tekrar anne olacaksın,o melek oldu annesi..senin şefaatçin olacak. Allah daha büyük acılar yaşatmasın.
amin canım.hayattaki yavrularımızı Allah bağışlasın,uzun güzel ömürler versin.Amin benim Allahıma şükür birtane oğlum var Allah onlara sağlıklı uzun ömür versin acılarını göstermesin
ilk doğum sezeryan olduğu için rahim duvarını zedelersin dedi bide ölü olduğunu bilerek doğum yapmak eminim çok zordur göze alamadım korkularım var yaş 34 iki hamileliktede ikili test hep çok yüksek hatta kaybettiğim bebek 50 de 1 riskli çıktı amiyo sıvısı verdim sağlamdıAllah yardimcin olsun canim.cok zor gunler.ama geciyor.icindeki aci gecmiyor ama siddeti azaliyor.rabbim yardimcin olsun.cok ama cok zor.benimde sebebi belli degil.bu insanin icini daha cok acitiyor hani sebebini bilsen bir sonrakinde ona gore daha farkli oljr diye dusunuyorum.sebebsiz olunca omru o kadarmistan baska elden birsey gelmiyor.su an hamileyim tek bi igne bile almayacagim.cocugumu dogurmadan saglikla kucagima almadan hersey hayal benim icin.istedigin herzaman yazabilirsin.destek olmaya calosirim.kafama birsey takildi.sana neden sezeryan yapildi.benim 38+6 da normal dogum yaptirdilar
Tamam sen şimdilik hayalini kurma boş ver Düşünme Gününü güzel veri ki bebişinde orada rahat etsin kolay mı değil benim bekleme sürem bittiğinde kısmet olur dahamile kalırsam endişelenmeyecek miyim mutlaka ama bizim huzurlu olmamız bebişlerinize huzurlu Olmasını Sağlar mutlu bebek demek doğduktan sonra problemsiz bebek demek uykusu düzenli bebek demek sebepsiz ağlama krizlerine girmeyen bebek demektir.o yüzden moral çok önemli.hayalini kurma ama mutsuz da olma canım bu sana dilediğim şeyleri doğunca nasıl olsa yaşayacaksın Allah'ın izniyle.allah tekrar yaşatmasın bu acılarımızı inşallah Allah bunları unutacak dert vermesinSu yazdiklarini okudum ve hicbirinin hayalini kurmadigimi farkettim.hayal bile kuramiyorum gozlerim doldu cok tesekkur ederim ya
seni okadar iyi anlıyorum ki bu içinde yaşadığımız duygular bence çok normal çünkü senin yazdıklarının aynısını hissediyorum benim bebeğimin öldüğü gün arkadaşım doğum yaptı Allah bebeğine uzun ömür versin gördükce içim yanıyor duygularımız elimizde olmayan sebeplerden ötürü.Yaşın çok genç Allah sanada banada çok güzel evlatlar verecek inşallah anomalili doğum yapıp sağlam bebeği olan çevremde çok insan var Allah yeterki istesin evt bende hergün ağlıyorum insanları görmek istemiyorum onların acıklı gözlerle bakmasından rahatsız oluyorum inşallah geçici bi süreçtir memursan doğum iznin var canım 13 haftaben 2o haftalık bebeğimi kalp anomalisi nedeniyle 19 kasımda kaybettim onu ölü olarak doğurdum.1 hafta oldu ama ben hergün ölüyorum duygu durumum karmakarışık bir gülüyorum sonra saatlerce ağlıyorum.çalışıyorum şuan raporluyum dışarı çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum.arkadaşlarımı görmek istemiyorum çünkü hepsi hamile üstelik benden 1-2 ay sonra hamile kaldılar hepside.onlara özeniyorum hamilelikleri sorunsuz diye hatta daha da ötesi feci kıskanıyorum onları görünce nasıl tepki veririm bilmiyorum bu yüzden.dışarı çıksam bebek hamile görünce kötü oluyorum.bebek arabalarına takılıyo gözlerim.hamile arkadaşlarımı elbet göreceğim ama o zaman normal davranmak kıskanmamak istiyorum.sizler çevrenizdeki en yakınınızdaki hamile arkadaşlarınıza nasıl davrandınız bu travmayı nasıl yendiniz merak ediyorum lütfen bana yardım edin.kimseyle paylaşamıyorum üzüntümü kendimi yiyip duruyorum nefret ediyorum kendimdn.eşimi çok seviyorum o bana göre çok çok dayanıklı. geçti gitti üzülme artık diyor üzülmek geri getirmeyecek önümüze bakalım diyor.beni üzgün görünce bellli etmiyor ama üzülüyor.ben üzülmesin diye onunla pek paylaşamıyorum içimde biriktikçe beni yiyor o yüzden benimle aynı duyguları yaşayan birilerine ihtiyaç duyup buraya yazıyorum.anne olmak istiyorum eşimin baba olmasını istiyorum.allaha hergün dua ediyorum banada sağlıklı bir bebek nasip et diye.yavrumu çok özlüyorum boşlukta gibiyim.nasıl geçecek bilmiyorum.sizler bunu nasıl atlattınız arkadaşlar yardım edin.
Benim de ilk doğumum sezeryan dı canım bir kızım var 7 yaşında bu ikinci bebeğimizdi 23 haftada alındı kızım için bir yıkım oldu hergün karnımı öpen hergün kardeşiyle ilgili bir plan kuran bir abla düşünün biz üstelik bu bebeği kızımızın ısrarı Yüzünden istemiştik tabi vakti gelmişti zaten.ama o vakte biz karar vermiyoruz işte.yani biz daha önce de isteseydik bu bebeği bir sebepten hamile kalamayacaktım.buda olmadı bebeğimi almak zorunda KALDILAR mesela yani Mart Ayında ikinci bebeğime sahip olmak kısmet olmayacakmış bana.allahtan dileğim duam kızımı kardeşsiz bırakmasın Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin bana benim için ve bizim için hayırlı olanını nasip etsin Rabbim böyle dua ediyorum.vaktini zamanını yüce Rabbim bilir.ilk doğum sezeryan olduğu için rahim duvarını zedelersin dedi bide ölü olduğunu bilerek doğum yapmak eminim çok zordur göze alamadım korkularım var yaş 34 iki hamileliktede ikili test hep çok yüksek hatta kaybettiğim bebek 50 de 1 riskli çıktı amiyo sıvısı verdim sağlamdı
inşallah canım.o kadar kötü bir durum ki ne olur çabucak geçsin bu günler istiyorum yeniden bebeğimolsun bu kez sağlıklı olsun.inş hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz birgün.evet memurum canım öğretmenim biliyorum doğum iznini şubat sonu ayrılacaktım izne kısmet olmadıseni okadar iyi anlıyorum ki bu içinde yaşadığımız duygular bence çok normal çünkü senin yazdıklarının aynısını hissediyorum benim bebeğimin öldüğü gün arkadaşım doğum yaptı Allah bebeğine uzun ömür versin gördükce içim yanıyor duygularımız elimizde olmayan sebeplerden ötürü.Yaşın çok genç Allah sanada banada çok güzel evlatlar verecek inşallah anomalili doğum yapıp sağlam bebeği olan çevremde çok insan var Allah yeterki istesin evt bende hergün ağlıyorum insanları görmek istemiyorum onların acıklı gözlerle bakmasından rahatsız oluyorum inşallah geçici bi süreçtir memursan doğum iznin var canım 13 hafta
çok geçmiş olsun canım çok zor.çok ilginç buldum gerçekten.nasip değilse bir şeyler vesile oluyor işte.bebek sağlıklı ama kordon dolanıyor rabbim nasip etmeyecekmiş demekki hiçbir şey yokken kalbi duranlarda var olmayınca olmuyor işte allah nasip edecekse sen ne yaparsan yap oluyor bir yakınım kazayla hamile kalmıştı istemedi bebeği ama bazı nedenlerden dolayı aldıramadı sonra zamanını geçirdi 3.5 aylık olmuştu bebek kendi düşürmeye çalışmış 1 katlı evin damına çıkmış atlamış.bebeğe bir şey olmadı kendi ayağını kırdı uzun bir süre alçıda kaldı ayağı çocuk şimdi 10 yaşında ve turp gibi.yani biz ne yaparsak yapalım bizim dediğimiz değil rabbimin istediği oluyor allah hepimize sabır versin sağlıklı evlatlar nasip etsincanım ilk doğum sezeryan diye yaptılar allahıma şükür birtane çocuğum var şubatta 8 haftalık bebeği boş gebelikten kürtaj ettiler 28 kasımda 7 aylık bebek kordon dolanması sonuçu kalbi durmuş kordon kendi etrafında tıpkı bi halat gibi dönmüş tam 63 defa doktor bu durumun çok çok nadir olabileceğini söylüyor ve kendi o kadar ilginç bulmuş ki bebeğin resimlerini çekmiş Allah hepimize sabır versin yaşım 34 ondan korkuyorum bide ikili testlerim hep yüksek çıkıyor iki çocuktada 100 altında çıktı hatta bunda 50de1 çıktı amiyo sıvısı verdim temiz çıkmıştı
biz bilmiyorduk çok erken doğum olduğu içi böyle siteleri okurken öğrendim erken doğum yapan annenin 13 haftalık doğum izni kullanabiliyormuş bende ikinci dönem ayrılacaktım şimdi ayrıldıminşallah canım.o kadar kötü bir durum ki ne olur çabucak geçsin bu günler istiyorum yeniden bebeğimolsun bu kez sağlıklı olsun.inş hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz birgün.evet memurum canım öğretmenim biliyorum doğum iznini şubat sonu ayrılacaktım izne kısmet olmadı
Dostinex şişede 2 tane var üç gün arayla içiyorsun canım birde bir kaç gün tülbentle sardım sonra çok rahatsız ettiği için çıkardım ve sıkı bir sütyen giydim bir hafta sonra çekilmeye başladı.sütü gelen var mı kesilmesi için ilaç mı aldınız sağ dınız mı neler yaptınız bilgilendirir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?