• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğini kaybeden anneler

İnşallah öyle olur canım çünkü baya ağır şeylerde yazdım geri tepe bilir ama hayırlısı bebegımı kaybettim birde eşimi kaybedersem kendime gelemem
Tabi neler yazdığını bilmiyoruz canım ben içindekileri Dökmen paylaşmanın iyi olacağını düşündüğüm için iyi yapmışsın dedim.yoksa yazının içeriğini bilmiyoruz zaten onun nasıl davrandığını da bilmiyoruz belki o normal davranıyordum ama senin şu an ki psikolojin yanlış anlıyorsa olabilir.yada o da acı çekiyordum ondan böyle davranıyordur.belki sen eşinin daha güçlü durmasını istiyorsundur.hakkınızda Hayırlısı olsun ama birbirinize destek olursanız çok daha güzel olur.eşimle ben birbirimize çok destek olduk en çok o oldu tabi ben feryat figan ağlamadım bu olayda hep sessiz Gözyaşları Döktüm ama eşimin ne oldu niye ağlıyorsun demesi beni sinir ediyordu yok bir şey oluyor bazen böyle diye geçiştiriyordum.hayır niye ağladığımı biliyorsa bence ağladığım için üzülüyor ve böyle Saçma bir cümle kuruyor.arkasına yok bir şey dediğim zaman mesela o melek oldu biliyorsun değil mi diyor.yada babalarımızda kaybettik başlangıçta ki acımızda şu an ki acımız aynı mı diye soruyor yani beni rahatlatmaya Çalışıyor.

Paylaşman en güzeli Cnm boşuna iyi günde kötü günde demiyoruz hayırlısı olsun bekleyislerimiz güzellikle son bulsun hepimizin inşallah

Kızlar eşime çok uzun bi mesaj attım bebeğim ve kendi hakkımda düşüncelerimi baya kötüydü galiba mesaj com kötüyüm sizce iyimi yaptım
bence içindekileri söyle ama kırma onu bu zamanda daha çok kenetlenmeniz lazım canım ben öyle yaptım daha çok kenetlendim eşime onun varlığına şükrettim yetinmeye çalışıyorum

bence içindekileri söyle ama kırma onu bu zamanda daha çok kenetlenmeniz lazım canım ben öyle yaptım daha çok kenetlendim eşime onun varlığına şükrettim yetinmeye çalışıyorum
Aynen ya bende öyle oldum kaç kez ona iyi ki varsın deyip sarıldım ama eşimde bana destek oldu tabi Sağolsun.karşılıklı Olmalı tabi ki.bu süreçte Allah başka Sıkıntılar vermesin inşallah hiç birimize

Aynen ya bende öyle oldum kaç kez ona iyi ki varsın deyip sarıldım ama eşimde bana destek oldu tabi Sağolsun.karşılıklı Olmalı tabi ki.bu süreçte Allah başka Sıkıntılar vermesin inşallah hiç birimize
Kızlar eşim le konuştum konuşmam gayet güzel geçti allaha şükür beni anladığını anlattı inşallah hersey yolunda gider

28 kasım da 28 haftalık bebeğimi kaybettim bir gün önce kalbinin atmadığını söylediler sezeryan ile doğum yaptım kalbinin atmadığını öğrendiğimde içimde ki duyguyu anlatamam sezeryandan çıktığımda bir saat bebeğim öldü diye ağladım annemin ve babamın üzüldüğünü görünce susmak zorunda kaldım.Bu gün tam 5 gün oldu hala ağlıyorum içimde bi hareket hissetsem o zannediyorum geceleri bazen yaşadıklarım rüya diye uyanıyorum aklıma geldikce neden böyle oldu diye düşünüyorum ama elden ne gelir bebeğim melek oldu şimdi ben bi melek annesiyim her dakika aklımdasın yavrumun resimlerine baktım o kadar güzeldi ki.....

Bende dogumdan bir gun bebegimi kaybettim.12 kasim 2013 de.tup bebelti.hicbir sikinti yoktu.zaten sebebide bulunamadi.etrafa cok caktirmamaya calistim ama delirmenin esiginden dondum.atlattim mi hayir.su an size yazarken bile aglamaya basladim.hayatta hersey insa lar icin.benimde bir hafta once ve 1 ay sonra dogum yapan 2 yakin arkadasim var.gorusmuyorum.ilk baslarda kendimi zorladim ama onlarin cocuklarini gormek beni cok ama cok uzuyordu.arkadaslarimda bu durumun farkindaydi bence.acik acik konusmasakta bir daha ayni ortama girmemeyi tercih ettim.onlarda bunu anladi.hic kimse icin kendinizi zora sokmayin.onu gormek sana iyi gelmiyorsa gorme.bu kadar.birinin ablasiymis tabii ona boyle birsey soyleyemem ama ustune gitmek falan gereksiz.tecrubeyle sabittir sadece acini arttiriyor.daha fazla uzme kendini
ALLAH SABIR VERSİN SENİN İÇİNDEKİ FIRTINALARI BİZDEN İYİ KİM ANLAYA BİLİR...

28 kasım da 28 haftalık bebeğimi kaybettim bir gün önce kalbinin atmadığını söylediler sezeryan ile doğum yaptım kalbinin atmadığını öğrendiğimde içimde ki duyguyu anlatamam sezeryandan çıktığımda bir saat bebeğim öldü diye ağladım annemin ve babamın üzüldüğünü görünce susmak zorunda kaldım.Bu gün tam 5 gün oldu hala ağlıyorum içimde bi hareket hissetsem o zannediyorum geceleri bazen yaşadıklarım rüya diye uyanıyorum aklıma geldikce neden böyle oldu diye düşünüyorum ama elden ne gelir bebeğim melek oldu şimdi ben bi melek annesiyim her dakika aklımdasın yavrumun resimlerine baktım o kadar güzeldi ki.....
çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun canım benimki kalp hastasıydı kaybettim sen hiç bir şey olmadan kaybetmişsin.ne diyim allah hepimize sabırlar versin nedeni için bir şey söylemediler mi birde normal doğum olmuyor muydu canım

Allah sabır versin .. Kardeş oldu meleklerimiz orda değil mi ? Yalnız değillerdir orada ..

Bir yazı okumuştum, anne baba ölünce YETİM oluyoruz, eş ölünce DUL oluyoruz, ya evlat gidince .. Ne olduk biz şimdi ? Melek annesi mi, bu çok yüce mertebe ..

canım Allah sabır versin.seni çok iyi anlıyorum acın daha çok taze.ben de 2006 senesinde 30 haftalık bebeğimi kaybettim. 2 gün yaşadı bebeğim. ilk günlerde hala bebeğim benimle gibi hissediyordum,karnıma bakıp elimi karnıma götürüp ağlıyordum.aralıksız günlerce ağladım ağladım ağladım... yaşamayn anlamaz dilerim ki rabbim kimseye yaşatmasın.. 14 ay sonra 2. bebeğime hamile kaldım, hep tedirgin geçti ,riskli bir hamilelik geçirdim.şimdi oğlum 7 yaşında.ilk bebeğimin acısı hiç geçmedi hep bi yerlerde duruyor ama 2. bebeğim dünyaya gelince teselli oldu bana..inşallah sende tekrar anne olacaksın,o melek oldu annesi..senin şefaatçin olacak. Allah daha büyük acılar yaşatmasın.

Bir yazı okumuştum, anne baba ölünce YETİM oluyoruz, eş ölünce DUL oluyoruz, ya evlat gidince .. Ne olduk biz şimdi ? Melek annesi mi, bu çok yüce mertebe ..
sınav canım.. bizlerin sınavı da buymuş.melek onlar..tertemiz geldiler, tertemiz gittiler.. cennet kuşu onlar..

canım hayırlı olsun çok sevindim adına.2.5 ay erken olmuş baya ne güzel.dr ne kadar korunma süresi vermişti
Aslında doktorlar belli bir süre belirtmediler 2 defa regl oldum aslında korunuyorduk da tek gecede olmuş bizde anlayamadık Rabbimin mucizesi o hayirlisiyla da dünyaya gelir inşallah

Bende trizomi 13 medeni ile kaybettim bebeğimi 23.haftada nasıl acı bir durum OLDUĞUNU ancak yaşayanlar anlıyor ben bir evlat kaybettim Oğlumu kaybettim onun bir Mezarı var Yürek yangın yerine döndü. 13 gün oldu gel Gör ki ben şimdilerde Rabbim bunu unutturacak acı verme diye dua ediyorum.
Benimde kuzularimin mezarları var yan yana annesi onları hiç yalnız bırakmıyor güller diktim Rabbim bir daha yaşamasın böyle bir acıyı

Zaman durdu sanki, 6 gün geçti ama sanki aylar geçmiş gibi .. Size de böyle oluyor dimi ..
Daha çok yeni.. böyle hissetmen çok doğal.. ben canımın acısından öleceğimi sanmıştım.aylarca ağladım.. zaman durmuş gibiydi aynen dediğin gibi.. 14 ay sonra tekrar hamile kaldım.şimdi dönüp bakıyorum koskoca 8 yıl geçmiş. tekrar hamile kalınca, bebeğiniz olunca unutmuyorsunuz tabii ki hep bir yerlerde kalıyor ama hayatta olan bebeğinize iyi bakabilmek için toparlanıyorsunuz onda teselli buluyorsunuz.
geçenlerde tesadüfen bir bayanla tanıştım.kadın 18 yaşındaki oğlunu kaybetmiş kazada.. onun acısının yanında benimki hafif kaldı.resimlerini gösterdi..o ağladıkça dayanamadım bende ağladım...beterin beteri var.çok zor ama sabırlı olmak zorundayız.bizlerin sınavı da buymuş.elbet mükafatını alacağız. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın.

Back