- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
Yok cnm ne rahatsizligi burda birbirimizden bilgi alisveri yapmak icin bulunuyoruz cocuklarimiz icin konusuyoruz bu arada anne sutune gecmesi 3 saat bahlgirsaktan atilmasi 12 saat vucuttan atilmasi en erken 3 gun cnmAlerji tespiti icin yiyecek kac saatte sute geçer ve sut emdikten sonra ne zaman kakasini inceleyim. Zaten sutum cok degil azalmasindan korkuyorum cok az sey yiyorum meyveye yoneldim ekmek zeytin leblebichocolate19 baya yardimci oldun Allah razı olsun. seni etiketledim kusura bakma rahatsiz etmedim umarım
Tesekkur ediyorum canim cook sagol peki bebegim diskisindan atilmasi gidayi yedikten ne kadar sonra. 12 saat bagirsaktan atilmasu vucuttan atılması en erken 3 gun annenin mi bebeginmiYok cnm ne rahatsizligi burda birbirimizden bilgi alisveri yapmak icin bulunuyoruz cocuklarimiz icin konusuyoruz bu arada anne sutune gecmesi 3 saat bahlgirsaktan atilmasi 12 saat vucuttan atilmasi en erken 3 gun cnm
Tesekkur ediyorum canim cook sagol peki bebegim diskisindan atilmasi gidayi yedikten ne kadar sonra. 12 saat bagirsaktan atilmasu vucuttan atılması en erken 3 gun annenin mi bebeginmi
Onu bende hiic anlamiyorum cofu dr kan olmasi lazim diyor ama hic kan gormeyipte diger belirtileri gosterip testlerde pozitif cikanlar da var mesela bizde hic kan yok ama diger belirtiler var kan bagirsagin asinmasiyla alakali bence bircok dr alerjiden haberdar degilKızlar dr â dedim ki süt alerjisinin belirtisunde illa kaka da kan mi olması lazım dedim yok illa kan girmen gerekmiuo diyo, kimi se kan varsa şüpheleniriz diyo, gerçeği nedir ? Anlamadım kafayı bozcam.
Anladim canim cok sagolBebeginin diskilamasina lazim sık sık dıskilarsa 3 saatte bagirsakta tepkisini gosterir bebegin vucudundan atilmasi en erken 3 gun
Canım diğer belirtiler ne of kafam karıştıOnu bende hiic anlamiyorum cofu dr kan olmasi lazim diyor ama hic kan gormeyipte diger belirtileri gosterip testlerde pozitif cikanlar da var mesela bizde hic kan yok ama diger belirtiler var kan bagirsagin asinmasiyla alakali bence bircok dr alerjiden haberdar degil
Bebek mi yedi kiDomates bebegin diakisinda kirmizilik yaparmi kan gibi
Mesela bizde asiri karin agrisi kramp tarzi alinda baslayip kafa ve kulak arkalari da sivilceler ishal yesil mukuslu kaka emmeme beslenmeyi reddetme kakayi asiri sesli yapma huzursuzluk uykuya dalamamaCanım diğer belirtiler ne of kafam karıştı
Canım hiç baktırdın mı laktoz intoleransı olabilir mi ? Sivilce hariç aynı şikayetlerle gittiğim gastro dr ben vu şikayetleri söyleyince teste ferek bile duymadı. Hatta kltapta yazan belirtileri sıralıyosynuz ezber yapmış gibi dediMesela bizde asiri karin agrisi kramp tarzi alinda baslayip kafa ve kulak arkalari da sivilceler ishal yesil mukuslu kaka emmeme beslenmeyi reddetme kakayi asiri sesli yapma huzursuzluk uykuya dalamama
Kıyamam bebegim ya neler çekiyorlarMesela bizde asiri karin agrisi kramp tarzi alinda baslayip kafa ve kulak arkalari da sivilceler ishal yesil mukuslu kaka emmeme beslenmeyi reddetme kakayi asiri sesli yapma huzursuzluk uykuya dalamama
Ayyy inanirmisin kac tane dr gittim hic derdimize care olan olmadi alerji olduguna eminim ornegin domates yedigim zamn bebek emmeyi reddediyor kusmaya basliyor vucudunda sivilcelr cikiyor kar i agriyor oshal mukus taban yapiyorCanım hiç baktırdın mı laktoz intoleransı olabilir mi ? Sivilce hariç aynı şikayetlerle gittiğim gastro dr ben vu şikayetleri söyleyince teste ferek bile duymadı. Hatta kltapta yazan belirtileri sıralıyosynuz ezber yapmış gibi dedi
Insaallah yoktur cnm yani biz emin olamiyoruz ki umidimiz olmamasi yonundeKızlar çok şükür benim ki beslenmeyi reddetmiyor sorun yoktur dimi
Anlıyorum canım bizde ikisi de var ya hem laktoz int hem de alerji acaba dedim sizin de öyle Allah korusun. Bizim önce süt alerjisi diye yumurta süt ürünleri kesildi. Ne pişik geçti ne şikayetlerimiz azaldı bir aylık diyet sonunda gastroya gittim adam direk seninkiyle aynı şikayetleri söyleyince laktoz int teşhisini koydu. Laktazma başladık azaldı şikayetler pişik düzeldi. Sonra şikayetlerimiz yeniden başladı diyeti bozumca sütle beraber kakada kan gördüm dr süt alerjisi lehine diyete devam iki ay sonra deneme yaparız dedi. Tüketmememe rağmen samla da kullanıyoruz hala şikayetler devam. Alerjen gıdaları kestiğimde de aynı bbir öyle bir böyle devam ediyoruz işte son on gündür ishalle cebelleşiyoruzAyyy inanirmisin kac tane dr gittim hic derdimize care olan olmadi alerji olduguna eminim ornegin domates yedigim zamn bebek emmeyi reddediyor kusmaya basliyor vucudunda sivilcelr cikiyor kar i agriyor oshal mukus taban yapiyor
Umutsuz olma cnm bende umudumu yotirmistim ama simdi daha iyi benim korkumda ya hastalanirsa... venim kullandgm agri kesici bile deli ediyo cocugu. Drlardan nefret ettim gercekten her biri bisey diyo drlara kalsa ben delirdim kafadan cocuguma hastalik buluyorum ee madem bisey yok neden ben sadece zeytin ekmek yedigim zmn bu cocuk duzeliyor dimi. Gittigim bir dr nerdeyse fovecekti beni yavv yok bu cocugun biseyi bosuna cocugu dr dr gezdirme olsun ishal olsun aglasin karni agrisin dedi benim ilk bebegim degil dr dedim neyin ne derece normal oldugunu biliyorum dedim allerjiyide size ben anlatacaksam hic gelmeseymisim dedim adam bana ben kalkiyim gel otur icat cikarmayin dedi baska dr bariz bi sekilde allerji dedi hepsi ayri kafaAnlıyorum canım bizde ikisi de var ya hem laktoz int hem de alerji acaba dedim sizin de öyle Allah korusun. Bizim önce süt alerjisi diye yumurta süt ürünleri kesildi. Ne pişik geçti ne şikayetlerimiz azaldı bir aylık diyet sonunda gastroya gittim adam direk seninkiyle aynı şikayetleri söyleyince laktoz int teşhisini koydu. Laktazma başladık azaldı şikayetler pişik düzeldi. Sonra şikayetlerimiz yeniden başladı diyeti bozumca sütle beraber kakada kan gördüm dr süt alerjisi lehine diyete devam iki ay sonra deneme yaparız dedi. Tüketmememe rağmen samla da kullanıyoruz hala şikayetler devam. Alerjen gıdaları kestiğimde de aynı bbir öyle bir böyle devam ediyoruz işte son on gündür ishalle cebelleşiyoruzof çok zor ya bıgün çok umutsuz hissediyorum
İnşallah Canım sağoldreamy07 inşallah sorun yoktur hatta yoktur demek istiyorum maşallah redetmez umarım. Bir daha miniğin :)