Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ay cnm ya ac kalma ama cok fazla alerjen gidalardan uzak dur belki bir enfeksiyon filan olabilir yine de dr gorun derim

Yaa canım benim. Karnına sancı girdi kesin. Makarna hangi markaydı, yumurtalı mıydı?
Bunları kontrol et canım. Gaz sancısı belli ki.
Hala kolunda mu bilmiyrum ama boşver kolunda dursun
Kıyamadım baya durdu canım baktım terliyor yatırdım.Allahtan derin dalmış...evet cama atıldı açma dur dedim olmaz...kızdı bu sefer de...çocukla Camın önündeyiz atletle bebek.kendisi bile terliyormuş ondan bebek de ağlamış.çok bunaltıcı sanki Aracın içindeyiz de hadi anlarım.tüm gün havalanmış ev....sanki ben yapmışım gibi bi taraftan sinirli tavırlar.giydir şunu çıkart şunu çıkart bezi i tak bezi.bebeğime odaklı olduğumdan önemsemedim.taklidimi yaptı açma dedim diye camı.çok sinir oluyor öyle böyle değil...hem bebek hem ona diş geçirmek çok zor...
Sancı girdi evet canım....baya kötüydü Karnı ağrıyor diyorum.hemen ona yorma diyor severken bir yerine mi bastın çocuğun...sanki anne o,çok ilgileniyor da...bir de o hengâmenin içinde sinir etti.

Yaa canım benim. Karnına sancı girdi kesin. Makarna hangi markaydı, yumurtalı mıydı?
Bunları kontrol et canım. Gaz sancısı belli ki.
Hala kolunda mu bilmiyrum ama boşver kolunda dursun
Bu arada nuhun Ankara ama iyi gelmedi galiba.

Tek mukus vs alerjeni için yeterli değil sonuçlarımiz çıktı sıkıntı gorunmuyor denildi. Diyeti boz her şeyi ye. İnternetten okuma dediler :) boz kan görürsen kilo alımı durursa o zaman yeniden goruselim dedi alerji doktoru

Kizlar rota asisini olduk bugun. 3 doz olandan yapildi. Henuz bir yan etkisi olmadi sabah 10:30 dan beri. Emme sikligiz azaldi demistim goguslerim cok aciyo bende sagip buzluga stok yapmaya karar verdim. 150 cc kadar cikiyo tek gpgsumden bugun iki poset attim bakalim. Dr la komustuk biraz alerji durumlarini. Bizimkinin hiriltisi burun goz kasimasi cok artti. Bir sey soyleyemeyiz cok kucuk dedi benim bahar alerjimi duyunca yuksek ihtimalle genetik olarak bebek de alerjiktir toza havaya vs dedi. Ishal ilaclarini kestik iki gundur tik uok cunku. Dr lar alerjide kakada kan disindaki belirtileri onemsemezler dedi. Mukusa cok normal diyor. Buyuk kaka yok ama sancili cirtlara devam bizim. Popomuzda nispeten daha iyi ama tam iyilesmedi. Bezsiz ciplak ciplak takiliyoruz. Bu arada dr popoya zeytinyagi kullanin bez icindeyken de gunde bir kez de coresatin oembe surun dedi

Annemlerdeyiz(bunu ev serin olduğunu iddia ettikleri için söylüyorum, bence çokda serin değl)
Kabak yedim. Bir kabak. Bu kez çekirdekleri çıkarılmamış :/3-4 gibi yedim.
Bir de gül reçeli yapmış ananem onu yedim.
9.45de kaka yaptı,gene zorlanarak. Minik üç beş kanlı.minik derken oğlanın kesilmiş tırnağı kadar minik. Harbi minik yani:/

2gün önce çekirdeksiz kabak yemişti. Sorun olmamıştı.

Ne yapmalıyım sizce?

Zeytinyağını günde iki kez sürmeye çalışıyorum. Başta kantaron yapı kullanıyordum. Ama zaten kantaronda seytinyağı ile karışıkmış.
Bizim kuzu denememizden kalan iki üç pembe noktalarımız ve kızarıklığımız vardı bugün onlar geçti.
Tüm gün Yıkanabilir bebek bezlerinden bağladım.

Coresatin çok iyi diyorlar ama sık sık kullanmamak lazım kortizonlu olduğu için. Hoş biz be kortzonlar kullandık desene

Canım bu kadar çabuk site geçip emilip sindirilir mi ki ? Belki tekrar yeyip diğer kaka beklenebilir

Canim zorlandigi icin olabilir mi? Benim sutten sonra nokta halindeydi kan 5-6 tane dr zorlandigi icin olabilir demisti gastro dr fotosunu gormustu 2 ay daha devam edelim diyete dedi. Diger dr zorlanmads belki sebep oluyodur demisti ama gastro dr risk almayalim dedi.

Sorma ne kortizonlar ne kortizonlar coresatinde kortizon yok dedi iki dr a sordum bir sitede olabilir yaziyordu. Ben de yok diye dusunuyordim var mi acaba

Canım bu kadar çabuk site geçip emilip sindirilir mi ki ? Belki tekrar yeyip diğer kaka beklenebilir
Ya bilmiyorum canım. Bizde genelde tepkiler çok çabuk oluyor.
Ama ben de tereddüt etmiyor değilim yani :/
O yizden saatleri de not ediyorum
Yarın akşama kadar yemiyip gözliyeyim bakalım.
Sonra yarın gene çekirdeksiz yerim :/

Zorlandığı içinde olabilir. Kabak yediğimden beri zorlanıyor zaten. Eskiden daha sık gaz çıkarırdı. 3gündür günde bir veya iki kakasınınyparken zorlanıyor :/ tabi napıyorum kabağa bağlıyorum ben

Coresatin için kortizonlu diye okumuştum. Belki de değildir:/ ay emin olamadım ki.
Olsa ne olaxak mecbur kullanıcan :/

bir ara cok arastirmistim canim. Onceden gittigimiz dermatolog coresatinde kesinlikle kortizon yok demisti. Devamli olarak da mavisini yesilini dondurup durmustuk. Ayni dr ekzemant vermisti kortizonlu 5 gun kullan bir hafta ara ver seklinde kullanmistik. Sonra gastro dr uzun sureli kullanimda bobrek u stu bezlerinde iltihap olur surelere dikkat edin demisti. Bende arastirirken cushing sendromuna sevep oldugnu okumustum. Ay dedenseklinde yuvarlak yuz en buyuk belirtisiydi. Aklimi oynatacaktim benimkinin yanaklar tombul tombul kocaman. Gastro dr muza yazdim hemen dedim cushind sendromu olabilir miyiz bcok korkuyorum diye. O da ilaci kesince kusma kan sekerinde dusme olursu korkmayin ama cok ciddi olmadikca kullanmayin demisti. O donrm tekrar coresatini arastirmistim bir sitede bir adam icinde olmasa bu kdr etki etmez zaten bir aramtoplatildi falan yazmisti. Az once eczaci bir tanidik var (laktazm ve coresatinle satis rekorlari kirdiriyoruz kendilerine) ona yazdim bir bakiver icerigine diye.
Bakmis yok yazdi simdi bitkiselmis icerigi agirlikli olarak fakat gunde iki kezden fazla kullanmak derinin bagisikligini bozabilirmis. Yani ilk zamanlar kadar etkili olmazmis. Bu dogru bence cunku arkadasimin kizinda pembe pisigi hoop diye gecirmis bize hic etki etmemisti. Biz en cok maviyi kullandik zor zamanlarda. Gecen hafta mavi de iyi gelmedi bize bugunku dr muz guvenilir biri oldugu soyleniyor. Mavi yesil kullanma gunde bir kez pembe sur popoya nemlendirsin cabuk kizarmaz boylece dedi. Cok uzattim canim ama bu pisik kremler malum en hassas noktalarimizdan. Sen gunluk rutinde neler uyguluyosun canim? Ben bi pisikten once gunde bir kez hindistN cevizi yagi chicco veya sudokrem sabah ve gece de kizariklik varsa coresatin kullaniyordum ama son pisigi yasadik simdi zeytinyagina basladik ama bez baglamiyorum bir haftadir bir duzen kurmaliuim senden fikir alabilir miuim? Ay pardon ya yazdikcanyazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…