- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
He valla sorma...akşama kadar bebekle Uğraş ter aksın affedersin bir tarafımdan.sonra biri çıksın desin aman şöyle böyle...Küçücük elimde büyüyen çocuk bile bunu yapıyor.Seninle mi bilcem ne içip içmeyeceğimi demem öyle çok geldi li ağzıma dedim büyüktür sus. Herkes bizim çocuğumuzu bizden dazla düşünüyor ya ona ayar oluyorum bende
maiii sutun cok mu bugun bir yazi okudum da aslinda daha oncede okumustum ama bugun aklima iyice takildi sut cok olunca bebekte allerji belirtisi gibi belirtiler oluyormusda o yuzden sordum
Tamam canım hiçbir bilgim yok bu konuda alerji testi nasıl yaptınız yapılıyordu birde 2 aylık aşıyla alakali biz 3 aya girecek rotavirus te var o da mı alerji yapıp kafam çok karistiCanım,liste yapacak kadar birşeyimiz yok ki yiyecek.pirinç,patates,zeytin ekmek..sen deneyerek bulacaksın ne dokunur ne dokunmaz.
olabilir aslında.benim diğer kızmada da böyleydi.surekli yeşil kaka günde 5-6bez kirletmlr hemen emip doyma.tek fark bunda kan varBen çok düşündüm bunu acaba bu yüzden mi diye. Benim sutum o kadar çok hızlı geliyor ki bebek emerken önlük koymazsqm ustu batıyorsutum çok olmasa da öyle belki de budur sebeo. Ama benimki yüz ustu emmeyi yapamıyor belki ben yapamıyorum
Tam sikayetler neler cnmTamam canım hiçbir bilgim yok bu konuda alerji testi nasıl yaptınız yapılıyordu birde 2 aylık aşıyla alakali biz 3 aya girecek rotavirus te var o da mı alerji yapıp kafam çok karisti
He diyip geciyor da insan gectigini saniyor benim hep aklimda valla kim ne dedi ne yapti!!! Iyiki benim adamin ailesiyle gorusmuyoruz. 38 tane kv olurdu birinden biri yuzunden katil olurdumHe valla sorma...akşama kadar bebekle Uğraş ter aksın affedersin bir tarafımdan.sonra biri çıksın desin aman şöyle böyle...Küçücük elimde büyüyen çocuk bile bunu yapıyor.
Lf mama hic duymadim cnm ama sut urunleri diyetindeysen et ve paketli gida da yememen gerekiyor allerji mamasi pregomin as ve neocate var bildigim bunlar cnmMerhaba, benim oğlum da 4 aylık ve geçen ay laktoz intoleransı teşhisi koyuldu. Gaitada redüktan madde 3+ çıktı, yüksek bir değermiş. Ama doktorumuz aynı zamanda süt alerjisinden de şüpheleniyor. İshali hiç bitmiyor, sürekli mukuslu, bazen yeşil. Laktazim damla kullanıyoruz, bir de ben süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Bu ay kilo alımı neredeyse sıfırlanmış, laktazm pek bir işe yaramamış yani. Sadece emziriyorum ama şimdi lf mama önerdi doktor, emzirmeyle beraber. Lf mama kullanan var mı, bu mama da süt içermiyor mu? Kafam karıştı çok.
O da olabilir beni kabız yapar muz. Ama belki çocuğa isal olarak etki etmiştir :/insanlar boyle canim Allah daha tuhaflariyka karsilastirmasin
mercimek corbasini yapmadan da ishaldi canim simdi hatirliyorum. Sanikali olan muz mu acaba diyorum ben de hamileligimden beri her gun mutlaka yiyorum bende kalp ilaclarimi alamadigim icin potasyum takviyesi yerine. Son zamanlarda 2 tane falan yiyorum ondan mi ki acaba
Ya bir şey dicem kızlar. Benim de sütün çok hızlı akıyor. Ve sürekli boğulur gibi oluyor hatta bu yüzden hava yutuyor. Memeden çıkınca hala fışkırıyor. Sütün çokluğuyla değilde kanallarla alakalı bence.Ben çok düşündüm bunu acaba bu yüzden mi diye. Benim sutum o kadar çok hızlı geliyor ki bebek emerken önlük koymazsqm ustu batıyorsutum çok olmasa da öyle belki de budur sebeo. Ama benimki yüz ustu emmeyi yapamıyor belki ben yapamıyorum
Lf mama yı bilmiyorum. Yurtdışında mısınız?Merhaba, benim oğlum da 4 aylık ve geçen ay laktoz intoleransı teşhisi koyuldu. Gaitada redüktan madde 3+ çıktı, yüksek bir değermiş. Ama doktorumuz aynı zamanda süt alerjisinden de şüpheleniyor. İshali hiç bitmiyor, sürekli mukuslu, bazen yeşil. Laktazim damla kullanıyoruz, bir de ben süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Bu ay kilo alımı neredeyse sıfırlanmış, laktazm pek bir işe yaramamış yani. Sadece emziriyorum ama şimdi lf mama önerdi doktor, emzirmeyle beraber. Lf mama kullanan var mı, bu mama da süt içermiyor mu? Kafam karıştı çok.
Alerjiden şüphelendiğinize göre daha ayrıntılı bulgularınız vardır illa ki.Merhaba bebegim 2 haftadır mukuslu kokulu diski yapıyor 1 kere deckan geldi Afedersiniz. konağı da 1.5 aydır geçmek bilmedi burun tıkanıklığı var. Pazartesi gaita tahlilini verdik ama bazen mukussuz yapıyor aldigim Örnektede mukus yoktu. Daha sonuclari slnadim.Doğru çıkarmi acaba süt alerjisi nden şüphe ettim kendim bana bir diyet listesi örneği verirmisiniz ne yiyeceğim şaşırdım çok çaresiz ne yapacağımı sasirdimbskn
oyyy kiyamam ya belki karni agrimistir gazdan falan gerci benimki hep gazdan o sekilde agliyor. Laktoz intoleransi mi alerji mi bilemiyorum. Caresizce ben de kalakaliyorum. Seni cok iyi anliyorum canim bir haftadir biz de bu durumdayiz gulucukler saciyor bir anda kiyamet kopuyor Rabbim yardim etsin kuzularimizabir saat kadar önce Altını alıyordum.gülücükler saçıyordu.birden titremeye başladı.hemen kucağıma aldım.çığlık çığlığa ağlamaya başladı.durdurmak ne mümkün.en yüksek sesiyle ağladı.soydum bir yerine bişey mi oldu yok.biraz sıcak suyla belden aşağısını yıkadım karnına özellikle...zaten çok uykusu vardı.uyudu.fakat yerine yatırdığım an Çığlık atıyor.ben onu hiç böyle görmedim.yediğim tek farklı şey öğlen makarnaydı.bir tabak.bundan mı bilmem..hala kucağımda şu an yüzüstü.atletiyle kaldı öyle...kolum uyuştu.
Ay kıyamam yaabir saat kadar önce Altını alıyordum.gülücükler saçıyordu.birden titremeye başladı.hemen kucağıma aldım.çığlık çığlığa ağlamaya başladı.durdurmak ne mümkün.en yüksek sesiyle ağladı.soydum bir yerine bişey mi oldu yok.biraz sıcak suyla belden aşağısını yıkadım karnına özellikle...zaten çok uykusu vardı.uyudu.fakat yerine yatırdığım an Çığlık atıyor.ben onu hiç böyle görmedim.yediğim tek farklı şey öğlen makarnaydı.bir tabak.bundan mı bilmem..hala kucağımda şu an yüzüstü.atletiyle kaldı öyle...kolum uyuştu.
Doktor sadece süt alerjisine baktı.başka Dr ye götürcem.yarım kollu atleti ama giydirirseniz uyanır diye bir cesaret yatırdım.uyuyor.napcam ben? Kimse Alerjik duruma da inanmıyor.eşimle uğraştım bir de aynı anda.terlemiş camı açalım diyor.ondan ağlıyormuş....napcam ben napcam...Çocuğum mahfoldu bu gece.Oo
oyyy kiyamam ya belki karni agrimistir gazdan falan gerci benimki hep gazdan o sekilde agliyor. Laktoz intoleransi mi alerji mi bilemiyorum. Caresizce ben de kalakaliyorum. Seni cok iyi anliyorum canim bir haftadir biz de bu durumdayiz gulucukler saciyor bir anda kiyamet kopuyor Rabbim yardim etsin kuzularimiza
Canim simdi disaridan soylemek kolay seni anliyorum ama dedigim gibi ayni keiz anlarini biz de cok yasiyoruz. Bazen wvet cocukla ugrasmak yetmiyor gibi esle de ugrasiyorsun. Oncelikle sakin ol. Birak yarim kollu olsun. Ort uzerini. Uyanmasin bence de. Benimki bor haftadir tek zibinlamduruyor ortuyu de tekmeliyor bacaklar ayaklar ciplak. Havalar cok soguk degil bir sey olmaz. Esini gormezden gel tuhaf cozumler uretiyorlar klasik heralde hepsi. Ben gecende sinirimden panigimden cocugun kremine vurdum yere dustu diyor ki bana cocugun sikintisi kendisine yeter mikrop olacak kremler. Bosver hakikaten. Bebeginin yaninda kal izle biraz onu sakinleseceksin insallah. Inanmayan inanmasin biktirdi bu insanlar dr a kendin git gerekirse dr ne derse desin etrafa alerjikmis de gec canim ya bu gece sakin ol litfen ben olamiyorum cok kiziyorum sonra kendimeDoktor sadece süt alerjisine baktı.başka Dr ye götürcem.yarım kollu atleti ama giydirirseniz uyanır diye bir cesaret yatırdım.uyuyor.napcam ben? Kimse Alerjik duruma da inanmıyor.eşimle uğraştım bir de aynı anda.terlemiş camı açalım diyor.ondan ağlıyormuş....napcam ben napcam...Çocuğum mahfoldu bu gece.