Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Annemlerdeyiz(bunu ev serin olduğunu iddia ettikleri için söylüyorum, bence çokda serin değl)
Kabak yedim. Bir kabak. Bu kez çekirdekleri çıkarılmamış :/3-4 gibi yedim.
Bir de gül reçeli yapmış ananem onu yedim.
9.45de kaka yaptı,gene zorlanarak. Minik üç beş kanlı.minik derken oğlanın kesilmiş tırnağı kadar minik. Harbi minik yani:/

2gün önce çekirdeksiz kabak yemişti. Sorun olmamıştı.

Ne yapmalıyım sizce?
Bence daha once yedigin biseye karsi olabilir gibi geliyor en fazla 5 saat gecmis onunla alakasi yok sonucta drlara gore etkileri 3 haftaya kadar surermis gida denemesine 3 hafta arayla yap

Bence daha once yedigin biseye karsi olabilir gibi geliyor en fazla 5 saat gecmis onunla alakasi yok sonucta drlara gore etkileri 3 haftaya kadar surermis gida denemesine 3 hafta arayla yap
Canim bende 2 gundur sut urunlerini kestim hala mukus devam ediyor bende uzulmustum. Peki azaldigini ne zaman gozlemliyorsunuz bir urunu kestiginizde

Alerji platformunda o gun icerisinde yeni besine tepki verenler var.
Bence cekirdekli yedin diye olabilir bskn bskn

Zaten zeytin ekmek yiyiyordun genelde.eskiden olacagini sanmiyorm ama bu alerji isi cok karisik ya

Alerji platformunda o gun icerisinde yeni besine tepki verenler var.
Bence cekirdekli yedin diye olabilir bskn bskn

Zaten zeytin ekmek yiyiyordun genelde.eskiden olacagini sanmiyorm ama bu alerji isi cok karisik ya
4 saat icinde diskida gorulmesi zor cnm sute gecmesi zaten en kisa 3 saat o yuzden dedim daha onceden olabilir tepkiler 15 gun icinde ortaya cikar

Kızlar bebeğinin huzursuzluğu ve ağlama krizleri kullandığım antidepresan dan olabilir mi? Lustral 75mg kullanıyorum ve bebek baya huzursuz uykuya dalamıyor :/

Olabilir cnm bizi en basit agri kesici bile etkiliyor ama tabi senin dirum farkki kullanmak zorundasin bence bir dr ile konus
Kızlar bebeğinin huzursuzluğu ve ağlama krizleri kullandığım antidepresan dan olabilir mi? Lustral 75mg kullanıyorum ve bebek baya huzursuz uykuya dalamıyor :/

Olabilir cnm bizi en basit agri kesici bile etkiliyor ama tabi senin dirum farkki kullanmak zorundasin bence bir dr ile konus
Bu kız boyle huzursuz oldukça ben daha çok deliriyorum, 25 mg â azaltıp bırakıcam inşallah düzelir, icimde suçluluk duygusu oluştu .

Kizlar merhaba. Eczanenin verdigi kan ilaci bizde hazmedilmeden oldugu gibi cikiyor. Siz hangi marka kan ilaci kullaniyorsunuz. Doktoruma bir de onu sorayim.

Tek mukus vs alerjeni için yeterli değil sonuçlarımiz çıktı sıkıntı gorunmuyor denildi. Diyeti boz her şeyi ye. İnternetten okuma dediler :) boz kan görürsen kilo alımı durursa o zaman yeniden goruselim dedi alerji doktoru
Ne testi yaptırdın canım? Kandan diğer alerjenlere de bakıldı mı? Neye göre herşeyi yiceksin? Ay çok soru sordum dimi:)

Alerji konusunda bana itimadı olmayan eşim kv nin anlattığı yakın akrabanın çocuğu da böyle olmuş olayını duyunca inandı:KK4: daha Düne kadar sen abartıyorsun pimpiriklisin ondan oluyor.bir de üstüne bir sürü şey işittim.adam bugün telefonda istanbulda bir Prof varmış annem dedi demez mi:KK34: savaş ya bu adamla her gün savaşıyorum ben.anasının bir sözü yetti gördünüz mü...keşke baştan diyeydim anne oğlunla bir konuş diye...
Yoruldum ya vallahi..şimdi istanbula gitcekmişim kv beni kp e aldıracakmış.eşimin işi yoğun.o kalacakmış....akşam Dr un telefonu alınacakmış....ben haftalardır bu illetle başetmeye çalışıyorum.bu sabah uyanıyorum ki adıma planlar yapıldığı gibi benden önce çocuğumun iyiliği düşünülmüşşşşmüşşş de en büyük bomba da eşim Alerjik duruma inanmış :KK53:
Emzirmesem gidip balkona bir kahve bir sigara yapasım var.çok yoruldum:KK14:

Kızlar sit alerjisi olanda illa laktoz intoleransı vardır dimi, sut alerjisi için illa kaka da kan mi olması lazım.

Kızlar sit alerjisi olanda illa laktoz intoleransı vardır dimi, sut alerjisi için illa kaka da kan mi olması lazım.
Yok canim sut alerjisi ve laktoz int cok farkli birbirinden. Laktoz int sindirim sistemiyle alakali bagirsaklardaki laktaz enziminin eksiklifinden kaynaklaniyor. Sut alerjisi bagisiklik sistemiyle akakali. Sut proteinini tolere edemiyor vucut. Bize dr kakada kan en onemli bulgu demisti. Kakada kan gorene kdr da alerji ihtimalini elemisti hep

Yok canim sut alerjisi ve laktoz int cok farkli birbirinden. Laktoz int sindirim sistemiyle alakali bagirsaklardaki laktaz enziminin eksiklifinden kaynaklaniyor. Sut alerjisi bagisiklik sistemiyle akakali. Sut proteinini tolere edemiyor vucut. Bize dr kakada kan en onemli bulgu demisti. Kakada kan gorene kdr da alerji ihtimalini elemisti hep
Bizim kaka da kan yok çok şükür, laktoz intoleransı testi yatırsam tek olur mu yoksa alerji testi + laktoz intoleransı testi mi yaptırayım, dr dene dedi sut ürünlerini kes dedi bi doktor da kesme bisey yok dedi, kafam karisti :/

Uyguladığımız alerji diyeti yüzünden sütüm çok azaldı.bugün mama oranını artırdım:KK43: hiç istemezdim böyle olsun:KK43:çok Israrlı davrandım emzirme konusunda.fakat gittikçe azaldığını hissediyordum.mamayı tatlandırmak için organik Keçiboynuzu pekmezinden 3-4 damla damlatıyorum.
bize dokunmadı.gözlemliyorum hala...tabii sonradan etki ederse keserim.inşallah böyle gider ,en azından demir ve fosfor ORANI yüksek...

X