Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Evet banada çocuk dr söylemişti bu şekilde verebilirsin diye.ama maalesef bizm buralarda yok..
diyet yapıyormuydun
Bir den beni anlattığını düşündüm.
Lütfrn anında en güçlüalerjenleri kes. Katı dşyet yap demiyorum ama yumurta süt ğrnlerni yeme o pişik illetinden ve isal gibi her pırt yapmasında kaka gelmesinin ne demek olduğunu iyi biliyorum.
Günlerce altı açık kalmasına rağmen pişiğin geçmemesi. Hele bir de insanların pişik her bebek oluyor demesi

Tek çözüm alerjenleri kesmen
Dinleme şu kendini bilmez dotorları

Arkadaşlar bu kızarıklık ne anlamadı.acaba sıcktan mı oluyor diyorum ama hep aynı yerlerde pörtlüyor zaman zaman.bi fikriniz vrmı? Yine huzursuz kızım

Eklentiler

• wp_ss_20160526_0001.png
    310,7 KB · Görüntüleme: 66
  • wp_ss_20160526_0002.png
    274 KB · Görüntüleme: 62

Ahh canım benim. Erkekler algılayamiyor. Ben sürekli bırakın uç beş ay yemeyelim sonra bol bol yeriz. İlerde ciddi bir şey olsa o zaman kendimizi yememizden iyidir diyorum. Canım sen ne yiyorsun su anda

Canım neler yiyorsun ilaç kullandın mi ya da o kullandı mı ( ahh bebeğim ya Kiyamam. Rabbim şifa versin.

Oyy kiyamam canim yaa yavrularin cani yanmasa boyle olur mu babasiniz demi birazda siz bakin takma diyecegim ama biliyorumki takmamak elde degil sen anlattikca sanki benim hayatimi biri anlatiyor gibi geliyor

alerjen hicbir sey yemiyorum. Patates muz zeytin bir de mercimek corbasi iciyorum pirincli. Bunlari da hep yiyordum onceden bir sikinti olmuyordu insanlardan yoruldum artik herkes ishalmis herkes pisikmis otomatik tersliyorum arrik yarin da rota asisi var yan etkilerinden biri ishal. Rotanin nasil bir illet oldugunu iyi biliyorum. Allahtan emdi gece. Az emiuor ama belli bir sureden sonra almak istemiyor buyudu biraz huy mu degistiriyor diye susundum gece. Sabah sancilandi oyle agladi ki kontrolumusaglayamiyorum artik bende

Offf offf bu insanlarin hepsimi cok biliyor arkadas illa konusacaklar

Patates muz zeytin mercimek canim. Reflor kullaniyoruz biogaia debridatabbasladim gece sancilaninca da sagol canim herkesin yavrusuna icinde bizimkilere de insallah

Canim mercimek bize dokundu mercimek ve muzu sirayla dene derim

Okean rotayı yaptıracak mısın:/
Yaptırmaya karar verdim canım. Rotaya ablamın oğlu yakalandı. Sabahlara kadar acildeydik. Günlerce sürdü. Kuş kadar kalmıştı yavrum. Sadece su verebiliyorduk. Yaptırmazsam ve yakalanırsa poposu ne olur düşünmek bile istemiyorum. Dedim ya çok çok çok kötü oldu bu kez. Zaten çok kötü günler geçirdik. Buna dr bile bakamadı dr a söyledim ishal olursa bir zararı olursa aşının dedim. Adam sürüstçe ven kızıma yaptım bir gece hastanede yatırdım dedi. Onun da yeğeni rota yüzünden altı gün yatmış. Eşimde yaptıralım diyor ben de yaptırmak mantıklı diue düşünöeye başladım. Sen yaptırmadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…