Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Esim 4 ay asisini yaptirmayalim diyor daha hic kan gormedik insaaallahta gormeyiz ama ya ne bileyim nasil bir ikilem bu bizimde sinek isirigi gibi kabarmis hafif dr bitanesi etkiler yumurta alerjiniz varsa yaptirmayin dedi napcaz acabbilmiyorum
Of valla kafa karıştırıcı.bizimkimde geçen gelmiş aşılarda tavuk embiryosu varmış dedi.aaa günaydın dedim
Acaba benaşıları anlatırken ne yapıyordun diye çıldır geldi

Cnm annelik iç güdün diyorsa öyle yap aşı konusunda. Tabiki çeken sen olacaksın. Yaptıtınca mı iyi veya kötü ne olacağı belli değil.

Te allammm. Evet iyi niyet olabilir ama niye kullanılmış şeyi alır gelirsin be teyzem :/
Yoksa temizin sıfırın gel akıl ver git. Satılmıyor sanki

Biliyorsun bende alıştırma külodu ve babyneo nun mayosunu kullanıyordum. Pişikle mücadele zamanı
Ama değişen birşey olmadı. Bir kere kremledim hafifledi pişik. Bir saat içinde kaka yaptı. Altı kapalı bile değildi. Yüz üstü yatarken deymedi bile
Ama yukamaya götürdüğümde resmen şok oldum gene coşmuştu pişik.

Çok iyi anlıyorum seni. Ne kadar zor bir durum olduğunu. Kii sen daha da ilerledi diyorsun

Şimdi yıkanabilir bez aldım. E bebekte indirimdeydi. Ama iç bezim yeterli değil o yüzden randımanı düşük kullanmaadığım için

estağfurullah canım. Kesinlikle aynı belirtiler kilo alımı az ve uyanıkken emince zorla kavga ederek onuda en fazla 3-5dk bitiriyor.

Benim sutumun akisi da cok hizli. Hatta bu yizden oglum 7 aylik olcak hala hava yutuyor. On sutu de hafifletiyorum ama pek bir fark yok. Bu gercekten dogru mu
bence olabilir canım bende tek göğüs veriyorum genelde.ama emerken çekiyor kendini.kilo alımı nasıl?sormuşmuyfum önceden ama unuttum.

Sanırım benim kizin reflusu var emdikten yada mama yedikten sonra çıkarıyor bu ay kilo alamaz gibi geliyor cikarmasin diye oynatmiyorum bi sure. Bi de bu olmasin ama

Bu arada donence almak istiyorum siz nasil bisey aldiniz e bebekte baktim biraz pahali sanki. Bi de oyun halılarıni gozume kestirmis durumdayim

Ayyy bu milletin tek bildigi kola pisik yapar baska biseyden olamaz dimi cokk ayip boylelerine verecen cevabini da oste olmuyor

Donenceler bahali geldi bana da 3. Cocuk olunca almakta istemedim bi oyun halisi aldim sipa onun merakina uyumak bile istemiyor 2 gundur

Okean oncelikle cok gecmis olsin etraf daha yorucu zaten...
Bence sen o kulotla komsuna git de ki torunun kullanamamis ama burda kulodu ac sen kullanmissin galiba de

Insanlarda utanma arlanma olur.

Bez falan degil canim bizimkilerin kakalar yapiyor bariz bir sekilde bizimkisi cts gunu hafifce kizardi minicikti. Pazar gunu baktim biraz buyumeye baslamis actim cocugun altini aksama kadar ole takildik. Kizardi kizardi kizardi. En son sabaha karsi sunu gordum gaz cikarirken cirt oldu ve resmen degdigi yere o anda tara acildi inanamadim ce bir saat icinde ateste yakmissin gibi oldu. Ve kizimin alti hep acikti. Dr travacourt verdisabah aksam diger zamanlar full zeytiyagi. Yarin bez baglicam bes gunden sonra ilkkez korkmuyor degilim cunku acikken bakiyorum cirt hop banyyoya. Uyuyorsa ilkk sulu pamukla hemen temizliyorum.

Yaaa benim komsu bombaydi guler misin aglar misin kizlar iste.

füsher pricenaldım ben canım kelebekli eüyalar adı. Hem dönence hem projeksiyon memnunum.

Ya aklımdaydın nerelerde bu kız diye.
Reflüyü de yediklerimizden olabiliyormuş. Çdikkat et canım zaten kapakçıklar daha oluşmadığı için refflü demek için erken. Ama kusması sorun oluyordur

Dönence için valla ben başta almadım kararsızdım. Giyatları görünce ben şokk zaten. Cimrimiyim neyşm
Sonra oyun halısı alayım bari dedim. Bi arkadaş 4-5den sonra kullanılmıyor hareketlenince çok durmak istemiyor dedi.
Kararsız kaldım açıkcası.
Onlarında ucuzlarından almak istiyorum. 260a bile hakı var. Sanki ev halısı

Başlasına anlatınca inanmıyor. Çok iyi biliyorum. Beş dakika arayla kıpkırmızı oluşunu

Evet kaka asidik olduğu için ama kola mı ypıyor sanki sadece işte neyseee...
Hoş yediklerinde çok az canım yaa. Acaba mervimek mi yapıuyor diye düşünmedeyim :/

bskn cnm nasil oldun mamayi verebildinmi
Yok canım yaa. Bu hafta toplam 4yudum içti.
Vanilya Çubuk alamadım hala. Alınca denemelere devam
4yuduma karşılık Su vermeliniydim?

Kabak denemesi yaptım. Çekirdeksiz.
Dün 8-9da yapacağı kakayı yoamadı bir türlü. 3e kadar ıkındı. 3de yaptı rahatladık.
Kan yoktu mukus şöyle böyle. Önceki günden ne çok ne azdı.
Geçtik mi sizce? Yoksa kaka yapmada zorlanması da tepki midir?
Bugün 2.denemeyi henüz yapmadım.

Hayir sanki biz cok merakliyiz cocugumuzu boyle gormeye allahim cok kinadim komsunu cookk
insanlar boyle canim Allah daha tuhaflariyka karsilastirmasin

mercimek corbasini yapmadan da ishaldi canim simdi hatirliyorum. Sanikali olan muz mu acaba diyorum ben de hamileligimden beri her gun mutlaka yiyorum bende kalp ilaclarimi alamadigim icin potasyum takviyesi yerine. Son zamanlarda 2 tane falan yiyorum ondan mi ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…