Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Gecen bende kabak yaptim yedim ve asla sevmezdim ama acliktan yedim survivor gibi olduk hava olayina buyuk oglumda inanmaya basladim kisin dogmustu hic yesil olmamisti taaa ki onu birgun disari cikarincaya kadar disardan bir geldikki kaka yesil nasil kotktum ususe hava nasil sicak sonra denemelerle emin oldum bunuda disari cikarinca yesil oluyor

Ha bu arada gecen pazarci abla sen taze patates severdin gel patates cok guzel dedi yok artik eski patates ariyorum dedim yaâ ben sana diyordum diyo onun ici sut daha dokunur dediydim bak dokundu demi diyo daha ne oldugunu bile bilmeden

Ha bu arada gecen pazarci abla sen taze patates severdin gel patates cok guzel dedi yok artik eski patates ariyorum dedim yaâ ben sana diyordum diyo onun ici sut daha dokunur dediydim bak dokundu demi diyo daha ne oldugunu bile bilmeden
Tası tarağı toplayıp yeni zelandaya gidecektim vallahi vazgeçtim köye gidecem
Bu kocakarılar işi biliyor vallahi.
Bir ark annesi mukuslu kakayı görünce bu bağırsak iltihabı bilmem ne çayı var, bir iki damla sütünü çay kaşığına o otla birlikte koy, onla demle. içir demişti. O otu bulup yapıcam sonunda

Dün biz de dışardaydık. Dur gözlemlicem bu işi

Kabağın yarısı çekirdekti, yarısını da tavadaymen yaktım kaldı bana kabağın 1/897388 i

Neyse zaten denemelere ufak ufak başlayın diyorlardı

Bugun ku kakamiz cok guzeldi(kaka ne kadar guzel olabilirse) mukus var ama sindirilmemeis sut yok hardal sarisi iki gunde bir yapmaya basladi garip doymuyor mu acaba yoksa probiyitik baslamistim onun hikmeti mi bazen bende bu kocakari ilaclarina inaniyorum da isin icine bebege icirmek girince tirsiyorum valla canim koye yerlessek ne olacak ki keske bunlar koye yerlesince gecse bizde koyde keci tavuk filan besleyip onlarla buyutsek bebeleri

Evt eskiker bağırsak sıyrıntısı derlermiş sumuksu kakaya. Ee bağırsak iltahıbıysa alerji olmadığı anlamına mı gelir acaba keşke olmasalar alerji falan.. Ayy canım çayı oğrenirsen bize de ver tarifi..

Eskiden lerjiyi kim biliyormus allah askina gecen kaynvalideye sordum olen kizin nasil oldu diye nazardan oldu dedi nasil belirtiler vardi dedim basladi bebegin kakasindan kocaman kan cikmis sonra aksamina cocugun eli yuzu gozu agzi sismis morarmis nefes alamamis olmus besbelli anafleksi gecirip olmus onlara gore bu nazar tabi ki nazarda degmistir ama haala alerji oldugunu kabullenemoyor

Hangi dr geleceksiniz??izmirde
Aslında bir tavsiye yok ama Ahmet Babacan için yorumlar memnuniyet çok. Önce iyi bir çocuk doktoruna gitmek istiyorum. Kızım iki şubat doğumlu. Aylık kontrolü yerine de geçer. Bizi yönlendirsin istiyorum. Koca bir denizde nereye kulaç atacağımı bilmiyorum. Hem eşim de duysun beraber hareket edelim. Kan ikinci görüşüm yine çok az miktarda kırmızı. Buradaki doktorum bağırsaktan olsa kırmızı olmaz diyor. Diğer doktorum telefondan ( o da İzmir de) diyete başlatıyor. Öyle sıkıştım kaldım.

Dışarda çok zor yav. Evde bile zor biz Uşak tayız. Birkaç gündür çok soğuk. Kış geyi geldi. Nisan daha sıcaktı

Allah Allah esirgesin bizm yavrularımızı,tabiki eskiden bebek olumleri dha fazlaydı bilinmiyordu herşey deneme yanılma yoluyla bakılıyodu hasta çocuğa.. kv ben 17yaşnda anne oldum hiç bişey bilmiyordum sizn gibi birşeyde olmadı bizim çocuklarımıza diyor . Ee napim ben bilmeyince iyileşekse çocuğum bende bilmiyorum hiçbirşey ozaman..

Ha ha haaa bence uzulmeloydi hicbisey bilmiyordum diye genc yasta anne olanlardan biri de benim ve 3 alerjik cocugum var ilk cocugum hicc susmadan aglardi hicbir dr bi care bulamadi sonra 4 yasinda gittigim bir dr alerji dedi 7 yasinda alerjisi bitti ikinci cocugum cok uysaldi ve 3 yasindan sonra birden astim krizi gecirdi alerjik astim oldugunu ogrendim ve simdi hep kendimi sucluyorum hic anlamadim alerji si vardi da acaba benim yuzumden astima mi dondu diye cok uzuluyorum ama inan ne huzursuzluk ne kaka da tuhaflik ne oksuruk hicbisey yokken birden bire ortaya cikti ama kendimi hep sucluyorum

Allah yardımcın olsun,kendini bence suçlama sen diyosun hiç bi belirti yoktu diye bazı şeylerde bizim dışımızda gelişiyor. Benim ilk kızmda hiçbirşey yoktu kilosu emmesi sağlığı sıhhati herşey çok güzeldi ama bu ikinci dha doğmadan bizi sıkıntıya soktu.en ilginç olanı da şu karnımdayken kafası kuçuk mikrosefalik olabilir dendi oldum oldum dirildim doğdu çok şukur bişey yok,1ay oldu kontrole gittik kafa olçumu doğumla aynı yine kotu oldum hemn hemen ardından sağlık ocağından aradılar Topuk kanınnı bidaha alcaz TSH yüksek çıktı allahım ağla ağla bakıyorum bunların hepsi gelişim geriliğini gösteriyor,tabi topuk kanının ankaradan gelmesini beklemeden hemen tiroid hormanlarına baktırdık duşmuş olabilirmiş yenidoğanlarda,kafada buyumeye başladı bıngıldak açık refleksler iyi vs.. Rahatladım derken kakada kan işi çıktı ..sanki rabbimin bi imtihanı..tevekkül diyoruz ama bazende haşa isyan boyutuna gelip şikayetleniyoruz.çunku canımızın canı acıyor..

Yama testinde mi birşey çı:/
Yama testleri güvenilir mi şuan?

İnşallah gözün aydın diyeyim canım:)
Olmaması daha iyi ttabiji. Belki mukus kısmı gazdan üşütmekten vs oluyordu.

Yama testi 48 saat canım bakalım ne çıkacak. Hoca bir şey yok dedi. Fırça yedim :)) bakalım ne olacak. Cuma tekrar gideceğim. O güne kadar her şeyi yesem mi ki. Güvenilir mi bilmiyorum. Yapılır mı diye baya inatlastim ben yapılır dedi

Bebekleriniz kaç saat uyuyor günde? Ya da uyku isteği nasıl?
Biz tüm gün uyusak uyucaz...meme=uyku
Gaz rahat bıraksa uyucak yani.ben de yatayım yanına oh ondan mutlusu yok...acaba halsiz mi...:/ gece de en geç 11 de uykusu geliyor.düzeni var gece ama bu alerji bizi mahfetti...
Merak ettim sizde gündüz durumlar nasıl ?

Ah canim benim ya yasadiklarin cok agir olsa gerek yasamayan bilemez sadece seni anlamaya calisabilirim allah hepimizin evlatlarini bagislasin sukurler olsunki evlatlarimiz var bu duyguyu tattik

Bizim duzensiz uykular ama gece iyiyiz cok sukur

Bende izmirliyim de ondan sordum..
En son ege unv. Cocuk gastro Funda hn gittim tepki bagrsakta diye ama pek memnun kaldim diyemem

Daha kucukdegil mi? Bisi cikmadigi alerji olmadigi anlamna gelmez demisti bana dr. Non -ige olabilr yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…