- 7 Nisan 2015
- 3.748
- 2.777
Daha kucukdegil mi? Bisi cikmadigi alerji olmadigi anlamna gelmez demisti bana dr. Non -ige olabilr yani
Evt eskiker bağırsak sıyrıntısı derlermiş sumuksu kakaya. Ee bağırsak iltahıbıysa alerji olmadığı anlamına mı gelir acaba keşke olmasalar alerji falan.. Ayy canım çayı oğrenirsen bize de ver tarifi..
Ay inşallah hep güzel kakalarla karşılaşırız :)Bugun ku kakamiz cok guzeldi(kaka ne kadar guzel olabilirse) mukus var ama sindirilmemeis sut yok hardal sarisi iki gunde bir yapmaya basladi garip doymuyor mu acaba yoksa probiyitik baslamistim onun hikmeti mi bazen bende bu kocakari ilaclarina inaniyorum da isin icine bebege icirmek girince tirsiyorum valla canim koye yerlessek ne olacak ki keske bunlar koye yerlesince gecse bizde koyde keci tavuk filan besleyip onlarla buyutsek bebeleri
Bağırsak iltihabının da alerjiye bağlı olduğunu söyledi doktorumuz.Evt eskiker bağırsak sıyrıntısı derlermiş sumuksu kakaya. Ee bağırsak iltahıbıysa alerji olmadığı anlamına mı gelir acaba keşke olmasalar alerji falan.. Ayy canım çayı oğrenirsen bize de ver tarifi..
Aiyyy desene resmen anaflaksiEskiden lerjiyi kim biliyormus allah askina gecen kaynvalideye sordum olen kizin nasil oldu diye nazardan oldu dedi nasil belirtiler vardi dedim basladi bebegin kakasindan kocaman kan cikmis sonra aksamina cocugun eli yuzu gozu agzi sismis morarmis nefes alamamis olmus besbelli anafleksi gecirip olmus onlara gore bu nazar tabi ki nazarda degmistir ama haala alerji oldugunu kabullenemoyor
Kayinvalidemin kayinvalidesine gore de sut zehirlenmesi aklinca gelininin sutunu kotu buluyor o da yookk nazar diyo klasik gelinkaynana muhabbeti simdi de kaynvalide bana diyor mama ver mamaa sutun zehirliyorAy inşallah hep güzel kakalarla karşılaşırız :)
Bağırsak iltihabının da alerjiye bağlı olduğunu söyledi doktorumuz.
Aiyyy desene resmen anaflaksi
Ama nazar sanıyor
Bizde de süt zehirledi muhabbeti var.
eski kafalarda :/
Bebekleriniz kaç saat uyuyor günde? Ya da uyku isteği nasıl?
Biz tüm gün uyusak uyucaz...meme=uyku
Gaz rahat bıraksa uyucak yani.ben de yatayım yanına oh ondan mutlusu yok...acaba halsiz mi...:/ gece de en geç 11 de uykusu geliyor.düzeni var gece ama bu alerji bizi mahfetti...
Merak ettim sizde gündüz durumlar nasıl ?
hımn anladım.inş bişey çıkmaz..Allah şifa versin.Canım vücuduna ürünlerden numune koyuyorlar yapistirdilar sirtina. 48 saat sonra alacaklar bakacaklar tepki veriyor mu diye
Yama testinde mi birşey çıkmadı :/
Yama testleri güvenilir mi şuan?
İnşallah gözün aydın diyeyim canım:)
Olmaması daha iyi ttabiji. Belki mukus kısmı gazdan üşütmekten vs oluyordu.
Eee yani alerjiniz cikmadi mi hadi insaallah
Ay bende şişeye yapayım. Adaçayı iyi geliyor ama acaba başka birley yapmak gerekirmi diye düşündüm. Sen bi iki tane antibiyotik de içmiştin.
Neocatten sebep olmuş olabilir diye düşündüm. Zaten sarı değildi kaka bu ara.
Kim getirmişti tam bilmiyroum ki. İlk 20 gün içinde gelenlerden biriydi
Kadının suratına bakmadığım dönemdi o dönemler
Tası tarağı toplayıp yeni zelandaya gidecektim vallahi vazgeçtim köye gidecem
Bu kocakarılar işi biliyor vallahi.
Bir ark annesi mukuslu kakayı görünce bu bağırsak iltihabı bilmem ne çayı var, bir iki damla sütünü çay kaşığına o otla birlikte koy, onla demle. içir demişti. O otu bulup yapıcam sonunda
Dün biz de dışardaydık. Dur gözlemlicem bu işi
Kabağın yarısı çekirdekti, yarısını da tavadaymen yaktımkaldı bana kabağın 1/897388 i
Neyse zaten denemelere ufak ufak başlayın diyorlardı
Bebekleriniz kaç saat uyuyor günde? Ya da uyku isteği nasıl?
Biz tüm gün uyusak uyucaz...meme=uyku
Gaz rahat bıraksa uyucak yani.ben de yatayım yanına oh ondan mutlusu yok...acaba halsiz mi...:/ gece de en geç 11 de uykusu geliyor.düzeni var gece ama bu alerji bizi mahfetti...
Merak ettim sizde gündüz durumlar nasıl ?
Eger alerjiniz sadece sute ise bi 10 gun sonra gozle gorulur fark olurBen simdi bıraktım tüm sut ürünlerini bu çocuk ne zaman susar :*(
Vanilya çubuğu alıp canım.Kızlar bu diyet mamasını nasıl tatlandırabiliriz? Şeker Zararlı.napsak ki? Hindistan cevizi bişeyi yazıyordu bir yerde.meyve şurubu yazıyordu bi de.siz bişey yaptınız mı? Içmiyor ya
Vanilya deniyorlar hindistan cevizi coook allerjik deneme benceKızlar bu diyet mamasını nasıl tatlandırabiliriz? Şeker Zararlı.napsak ki? Hindistan cevizi bişeyi yazıyordu bir yerde.meyve şurubu yazıyordu bi de.siz bişey yaptınız mı? Içmiyor ya
Bildiğimiz şu hamur işlerine koyduğumuz toz vanilya mı koyayım canım?Vanilya deniyorlar hindistan cevizi coook allerjik deneme bence
Starbucks ya da kahve dunyasi gibi yerlerde alerjik olmayan vanilya suruplari varmis cogu kisi ondan aliyor.Bildiğimiz şu hamur işlerine koyduğumuz toz vanilya mı koyayım canım?
Hayır hayır. O şüpheli.Bildiğimiz şu hamur işlerine koyduğumuz toz vanilya mı koyayım canım?
Vanilya cubugu canimBildiğimiz şu hamur işlerine koyduğumuz toz vanilya mı koyayım canım?
Evet banada çocuk dr söylemişti bu şekilde verebilirsin diye.ama maalesef bizm buralarda yok..Starbucks ya da kahve dunyasi gibi yerlerde alerjik olmayan vanilya suruplari varmis cogu kisi ondan aliyor.
Umarim sever
İnş hala ayni da ondan üzülmüştümEger alerjiniz sadece sute ise bi 10 gun sonra gozle gorulur fark olur