- 30 Temmuz 2015
- 144
- 49
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvaltıda zeytinyağı ve tuzlu ekmek artı zeytin.Ahh canım benim. Erkekler algılayamiyor. Ben sürekli bırakın uç beş ay yemeyelim sonra bol bol yeriz. İlerde ciddi bir şey olsa o zaman kendimizi yememizden iyidir diyorum. Canım sen ne yiyorsun su anda
Canım neler yiyorsun ilaç kullandın mi ya da o kullandı mı ( ahh bebeğim ya Kiyamam. Rabbim şifa versin.
Haklısın yaptırmamak da sıkıntı aslında .Yaptırmaya karar verdim canım. Rotaya ablamın oğlu yakalandı. Sabahlara kadar acildeydik. Günlerce sürdü. Kuş kadar kalmıştı yavrum. Sadece su verebiliyorduk. Yaptırmazsam ve yakalanırsa poposu ne olur düşünmek bile istemiyorum. Dedim ya çok çok çok kötü oldu bu kez. Zaten çok kötü günler geçirdik. Buna dr bile bakamadı dr a söyledim ishal olursa bir zararı olursa aşının dedim. Adam sürüstçe ven kızıma yaptım bir gece hastanede yatırdım dedi. Onun da yeğeni rota yüzünden altı gün yatmış. Eşimde yaptıralım diyor ben de yaptırmak mantıklı diue düşünöeye başladım. Sen yaptırmadın mı
Allah razı oldun arkadaşlar ben de bilemedim zaten.chocolate19 canım evt battaniye olabilirde yuzundeki göğüs ne onu anlamadım.nese bakalım heralde alerjiyiz..
Ya baskan alerji platformunda 2 ay asisinin 2 ay sonra etki ettigini soyleyen biri vardi gordunmu cocugun kolu resmen yara baglamisHaklısın yaptırmamak da sıkıntı aslında .
Ben yaptırmadım. Hatta şuan net olmasa da 4.ay aşılarınında yaptırmayacağım
2.ay aşısında biz çok kötü olmuştuk. Büyükçe yaptırırım inşllah :/
Ya bak aklıma ne geldi. Biz foto çekmek için peluş bir kürkün üstüne yatırmıştık çocuğu. Veeee
Yanakları kabarmıştı.
Çekim bitince geçmişti. Belki de öyledir seninki de?
Battaniyesi giydiğini falan kontrol et bnce
maiii sutun cok mu bugun bir yazi okudum da aslinda daha oncede okumustum ama bugun aklima iyice takildi sut cok olunca bebekte allerji belirtisi gibi belirtiler oluyormusda o yuzden sordumKahvaltıda zeytinyağı ve tuzlu ekmek artı zeytin.
Yemeklerde de patates,pilav
Aralarda da sütsüz yumurtasız kurabiye atıştırıyorum.
Fakat çok büyük fark yok aman aman öyle ;(
Ay sus susssYa baskan alerji platformunda 2 ay asisinin 2 ay sonra etki ettigini soyleyen biri vardi gordunmu cocugun kolu resmen yara baglamis
Benm arkadaş da rotadan beri isal. 3.ayda yapılmış 5,5oldu hala isal bana kesin yaptır atlama diyordu şimdi yaptırma diyorHaa bu arada bi arkadas rotayi yaptirdi allerjili bi cocuk oldugu belliydi ama kabul etmedi 2 ay boyunca cocuk rezil oldu ishaller emmeler rotayi yaptirdigina su an pisman resmen cocuk rota gecirmis kadar oldu bende yaptirmadim allahim korusun miniklerimizi
Esim 4 ay asisini yaptirmayalim diyor daha hic kan gormedik insaaallahta gormeyiz ama ya ne bileyim nasil bir ikilem bu bizimde sinek isirigi gibi kabarmis hafif dr bitanesi etkiler yumurta alerjiniz varsa yaptirmayin dedi napcaz acabbilmiyorumAy sus susss
Çok üzüldüm.
Veeee birşey diyim mi kernia diyordu ya verem aşısı yeri kabuk bağlaması lazım
O zmnlar bakmıştım bizimki bağlamamıltı. Ve hiç aşı olmuş gibi bir nokta bile yoktu.
Aman neyse deyip geçmiştim.
Gçeen gün farkettim o kolunda bir bombe var
Şaşırtıcı. Dün de onu görünce nasıl içim gitti
Biz yoğun kanlı kakayı 2.ay aşıda yapmıştk
Yok canım normal.ne çok ne az.fakat diyet hiç yaramadı.önceden akardı üstüme.şimdi yumuşacık oldularmaiii sutun cok mu bugun bir yazi okudum da aslinda daha oncede okumustum ama bugun aklima iyice takildi sut cok olunca bebekte allerji belirtisi gibi belirtiler oluyormusda o yuzden sordum
Sert mi yüzeyi...bizim de göğüs bölgesinde var da...isilik sandım...sudocrem sürdüm hafifledi...Allah razı oldun arkadaşlar ben de bilemedim zaten.chocolate19 canım evt battaniye olabilirde yuzundeki göğüs ne onu anlamadım.nese bakalım heralde alerjiyiz..
Evt bidefa bende orgu yelekle emzirmiştim çocuk ter doktuğu gib bide böyle kabarmıştı hemen çıkarmıştım geçti sonra ama bu snki aynı yerlerde ara ara oluyor belkide sıcaktandır biz sıcak iklimdeyiz.Midyat.Haklısın yaptırmamak da sıkıntı aslında .
Ya bak aklıma ne geldi. Biz foto çekmek için peluş bir kürkün üstüne yatırmıştık çocuğu. Veeee
Yanakları kabarmıştı.
Canim yumurta allerjoso olan cocuklara dokunabiliyor icinde tyavuk embriyosu varmis dr etkiler demistiCanım bu aşı işi de ne.yani alerjik çocuklara dokunuyormu aşı.benimkinde bişey olmadı hamdolsun yada oldu ben bilmiyorum.ne gibi belirtileri oluyor ?
Yok canım sert değil sivilce gibi hafif kızarıyor geçiyor kızm gerçktn çok terliyor. Bilmediğim için sordum acaba alerji belirtisimi diye.şuan ne olduğumuz belli olmadığı için malum havadan nem kapıyorum.Sert mi yüzeyi...bizim de göğüs bölgesinde var da...isilik sandım...sudocrem sürdüm hafifledi...
Yok cnm oyle olmasi normal face de birinin cocugunun kolu cok buyuk oranda yara olmusBenim bebeğimde de o zamanlar kabuk bağlamadı ve aşı olmuş gibi değildi...şimdi var gerçi kırmızı bir nokta.o ne anlama geliyormuş ki
biliyommusun bende bundan şüpheleniyorum evt aynı belirtiler olurmuş nezmndr sizlere bunu sorucam unutuyorum hep anne sütü fazlalığı adı altında bende yazı okudum belirtiler bire bir ve ben drlara bahsettim sutum biraz hızlı geliyo ve bebek bundan rahatsız oluyor diye ama öyle baktılar haberleri bile yok.yani bişey çıkmayınca bu olabilir mi dedim.en masumu bu.eşimin ve benim tarafımdada alerji yok ne bilim kondurmak istemiyorum.buarada 11.serumumuzu da yedik. amip tedavisi için çokta bi fark yok ama sureci takip edicez ilaçlar biticek ona göre yolumuza bakıcaz. canım acaba okuduğumuz aynı yazmdır bana gonderebilirmsin.senin bu konuda bi fikrn varmı surum çok değil ama akışı hızlı basınçlı kızm emerken çok huzursuz oluyor zaten bizde emme problemi vardı şimdi uykuda alıyor.maiii sutun cok mu bugun bir yazi okudum da aslinda daha oncede okumustum ama bugun aklima iyice takildi sut cok olunca bebekte allerji belirtisi gibi belirtiler oluyormusda o yuzden sordum
Valla canim atamiyorum yaziyi kusura bakma yazida anne sutunun hizli gelmesi fiskirir tarzda gelmesi cocugun bogulacak gibi olmasindan bahsediliyordu cocuk bu sekilde olunca emmek.istemez aglar kendini geri atar 5 dk da doyar ve sutun laktoz kismini alir bu yuzden cabuk acikir kilo almaz asiri gaz mukus ve hatta kan olabilir filan yaziyordu yaziyi atmayi beceremedim canim helal et hakkinibiliyommusun bende bundan şüpheleniyorum evt aynı belirtiler olurmuş nezmndr sizlere bunu sorucam unutuyorum hep anne sütü fazlalığı adı altında bende yazı okudum belirtiler bire bir ve ben drlara bahsettim sutum biraz hızlı geliyo ve bebek bundan rahatsız oluyor diye ama öyle baktılar haberleri bile yok.yani bişey çıkmayınca bu olabilir mi dedim.en masumu bu.eşimin ve benim tarafımdada alerji yok ne bilim kondurmak istemiyorum.buarada 11.serumumuzu da yedik. amip tedavisi için çokta bi fark yok ama sureci takip edicez ilaçlar biticek ona göre yolumuza bakıcaz. canım acaba okuduğumuz aynı yazmdır bana gonderebilirmsin.senin bu konuda bi fikrn varmı surum çok değil ama akışı hızlı basınçlı kızm emerken çok huzursuz oluyor zaten bizde emme problemi vardı şimdi uykuda alıyor.
Haklısın yaptırmamak da sıkıntı aslında .
Yanakları kabarmıştı.
facedeki cocugun kolunu gordum aklim gitti yaaa bizimkine baktim hemen. Renksiz minik bi kabariklik belli belirsiz. Rota konusunda cok kararsizluk yasamadim ben yan etkisindeki ishalin ne olacagini bilemiyorum ama rotada ne olabilecegini yakindan biliyorum o yuzden birilerinin yaptirin daha iyi olur demesine ihtiyacim vardi sanirim. Benim minik kusum dogdugundan beri zatwn ishalle yaralarla ugrasiyor ya onceki cocuk dr muz mutlaka yapilmali poposu cok kotu olur demisti. Simdiki dr muz da net bir sekilde tavsiye etti. Yarin tabi kinuscam yine alerjik oldugu icin bir sey olur mu olmaz mi detayli anlatsin bakalim. Ya kizlar insanlara nasil gicik oluyorum bakin ne anlatacagim size. Komsu teyze esime sormus bebek nasil bizimki demis ki ishal pisigi var sikintiliyiz bu bugun alistirma kilotunu almis gelmis tum iyi niyetiyle sagolsun. Artik bunlardan giydir takma su hazir bezleri kola mi iciyorsun bu cocuk boyle oluyo dedi bana!!! Alistirma kilotunu verdi elime torinuna almis ama kullanmamislar hic sifirmis giydir cocuga dedi uyuyo simdi altinda bir sey yok zaten sagol dedim olsun giydir sen dedi. Gulumsedim gectim bir de gidince kilota bir baktim kullanilmis kaka lekeri uzerinde kilotun en az 40-50 kere kullanilmis belli sagolsun dusunmus etmis bana da burda dedikodusunu yaptiriyor ama niye kaka lekeli kocaman cocugun giydigi seyi getiriyosun ki bana. Bir de demez mi kola iciyorsun sen ondan bitle bu cocuk diyeYa baskan alerji platformunda 2 ay asisinin 2 ay sonra etki ettigini soyleyen biri vardi gordunmu cocugun kolu resmen yara baglamis