Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kurabiye demis
Biz helva anlatiyoz yeni ayildim ;D
Yoook kız. Kurabiyeyi de böyle yapmıştım:p image.png
Bu kadarcık çıktı :p hamuru yemekten :p

Ayyy boyut küçültmek için ekran alıntısı yapmıştım. Alttaki kaka fotolar için soriiiii :p

Son düzenleme:
image.jpeg
taze patates, zeytin zeytinyağı. Ekmek. Yatmadan önce bakkal ekmeği de yedim.
Bir de neocate mama iki yudum.
Sizceeee kötü mü kaka?
Ispanak yedirmişim gibi olmuş sanki :işsiz:

Kabak yemeği diüniyordum bugün :/

Bugün bir kaka yaptı emerken enseye kadar çıktı. Ev de soğuk banyo yaptırmaya cesaret edemedim. Üstündekileri çıkarırken hepten battık çıktık. Zar zor temizledim. Bir de beze baktım toplu iğne başı gibi kan var. Ama kıpkırmızı. İnşallah hafta sonu İzmir e gideriz de gereken neyse yapılır. Kv ye gitmeyi ilk kez istedim yani. :/

Deri testi yaptık dün kızlar sonuç sıkıntı yok. Yama testi yapıldı. Valla bebek yapılır mı vs dedim hoca bir şey olmaz dedi. Çocuk sağlıklı bir şey çıkmayacak vs dedi. Sadece alerji uzmanı ile konuşmaya gitmiştim.

Deri testi yaptık dün kızlar sonuç sıkıntı yok. Yama testi yapıldı. Valla bebek yapılır mı vs dedim hoca bir şey olmaz dedi. Çocuk sağlıklı bir şey çıkmayacak vs dedi. Sadece alerji uzmanı ile konuşmaya gitmiştim.
Yama testinde mi birşey çıkmadı :/
Yama testleri güvenilir mi şuan?

İnşallah gözün aydın diyeyim canım:)
Olmaması daha iyi ttabiji. Belki mukus kısmı gazdan üşütmekten vs oluyordu.

Bugün bir kaka yaptı emerken enseye kadar çıktı. Ev de soğuk banyo yaptırmaya cesaret edemedim. Üstündekileri çıkarırken hepten battık çıktık. Zar zor temizledim. Bir de beze baktım toplu iğne başı gibi kan var. Ama kıpkırmızı. İnşallah hafta sonu İzmir e gideriz de gereken neyse yapılır. Kv ye gitmeyi ilk kez istedim yani. :/
Hangi dr geleceksiniz??izmirde

Ay o sırta kadar meselesi çok zor:KK43:
Geçen dışarıda yaptı öyle sortına kadar :/ çok fenaydı :p

Ya ben günde bir iki kez yıkıyorum totosunu:)
Siz berde ıturuyorsunuz? Sopuk değil buralar çok şükür

Antibiyotik dokununca adacayi ile gargara yaptim yutmamaya ozen gosterdim 1 sise yaptim geldim gittim gargara yaptim iyi simdi cok sukur gecmis olsun canim ya ilac kullanamayinca zor oluyor insaallah cabucak atlatirsin

Antibiyotik dokununca adacayi ile gargara yaptim yutmamaya ozen gosterdim 1 sise yaptim geldim gittim gargara yaptim iyi simdi cok sukur gecmis olsun canim ya ilac kullanamayinca zor oluyor insaallah cabucak atlatirsin

Ilk kez mi kan vardi canim

Eki Görüntüle 1837641
taze patates, zeytin zeytinyağı. Ekmek. Yatmadan önce bakkal ekmeği de yedim.
Bir de neocate mama iki yudum.
Sizceeee kötü mü kaka?
Ispanak yedirmişim gibi olmuş sanki :işsiz:

Kabak yemeği diüniyordum bugün :/
Bu taze patates olayini denedinmi acaba mama yapar mi aslinda yesil olmak disinda kötü gorunmuyor belki hava filan almistir benimkini disari cikarinca bu renk oluyo

Ay bende şişeye yapayım. Adaçayı iyi geliyor ama acaba başka birley yapmak gerekirmi diye düşündüm. Sen bi iki tane antibiyotik de içmiştin.
Yesiller neden oldu ki usuttu mu havalar dengesiz ama mukus az
Neocatten sebep olmuş olabilir diye düşündüm. Zaten sarı değildi kaka bu ara.

Sorsan tarif vermezmi ki
Kim getirmişti tam bilmiyroum ki. İlk 20 gün içinde gelenlerden biriydi :p
Kadının suratına bakmadığım dönemdi o dönemler :KK70:

Bu taze patates olayini denedinmi acaba mama yapar mi aslinda yesil olmak disinda kötü gorunmuyor belki hava filan almistir benimkini disari cikarinca bu renk oluyo
Bende annemlerdeyken yeşildi:işsiz:
Bu hava olayına inanmaya başlıyacam.
Taze ptatesin nedn daha çok alerjene yatkın oludğunu anlamadım.
Aradındaki tek fark tazenin kabuğu ince ve daha çok nişastalı.

Bende kabuklarını kalın soydum. Veee bir gün önceden doğrayıp suya koydum. Sabah akşam zırt pırt suyunu değiştim.

Huzursuz olsaydı kesin birşey dokundu derdim.

Mamadan bi iki yudum içti diye de olabilir mi diyorum amaaannnn. Yiyecek birşeyim yok.
Evde bi kabak var kalkayım da onu yiyeyim.

Ay bende şişeye yapayım. Adaçayı iyi geliyor ama acaba başka birley yapmak gerekirmi diye düşündüm. Sen bi iki tane antibiyotik de içmiştin.

Neocatten sebep olmuş olabilir diye düşündüm. Zaten sarı değildi kaka bu ara.

Kim getirmişti tam bilmiyroum ki. İlk 20 gün içinde gelenlerden biriydi :p
Kadının suratına bakmadığım dönemdi o dönemler :KK70:
Evet 4 antibiyotik ictim sonra bebis fena olunca biraktim birakinca bogaz tekrar agridi bende adacayina basladim iyi oldu insaallah arlatirsin cocuk olunca hastalik daha bir zor

X