- 7 Nisan 2015
- 3.748
- 2.777
Canimm tarhana tam alerjenn bu isin en sıkıntılı boyutu misafirlige gitmek zaten offfAz önce az çorba içtim tarhanaaz et vardı ( on kasik filan. başka bir şey yoktu pilav vardı sadece... Kv ye geldim baska ile. Actim yazık o da üzüldü ( zeytin yağlı vs yapmış ama bilemiyor ki ne yiyorum ne yemiorum
Zeytin ekmek pirinc patates makarna ekmek benim menum bu canim baska meyve sebze yemiyorumOy biz ne yiyeceğiz ya kızlar, ben yeni başladım, ne yiyorsunuz
Herkes de yaklaşık sorunlar
Biraz daha düşünceli olsalar konulurken karşıdaki ne hisseder anlasalar keşkebelki o zaman kıskanmayız:)
Ben annemin temizlikcisiyim annem hasta anliyorum ama surekli dolaplarim yaglandi camlarim kirlendi utu birikti demesi boguyo benim gecen gittim bi dunya utusunu yaptim benim ortanca annane annem senin hizmetcinmi dedi cocuk bile farketmis kendimi gectim de kocamin diline dustum annen seni bu kadar seviyo deyip duruyo yine kardesimin yanina gidecekmis orda kalacakmis bi gunde gel burda kal demi bu kiz 3 cocukla napio nasil bakio bu cocuklara de burda rahat edemiyormus herkes rahat ettigi yere gitsin dedim bende 3 hafta gitmedim merkeze gidince neden gelmiyorsun dediginde de rahat ettigim yerde kaliyorum dedim demez olaydim bi alindi bi tafralar sorma
Ay demek tek değilim koca konusunda
Biraz anlayış istiyoruz halbuki
süt, şaibeli. Hatta bebce var.
Margarn içinde süt var çünkü.
Eeeh tereyağ ile yapılıyorsa zaten sıkıntı.
Yaş pastada var mı diye sormadığını var sayıyorum
Kreması şantisi hepsi sütlü cancazımmmm
Ay keşke onlar bağımlı olsalardı
Canimm tarhana tam alerjenn bu isin en sıkıntılı boyutu misafirlige gitmek zaten offf
Döndüm canım.1 hafta kaldık.öldüm yorgunluktan sorma.2016 dan hiç birşey anlamadım hep yorgunum.herşey üstüste geldi.kv evleri Dubleks.tövbe dedim ya bu ne! In çık habire...düzen oluşturamayınca da zor tabii...Ben kaç defa dedim doktor işi sen de bul gidelim diye. Sen bul gidelim diyor. Dün öğrendim ki memleketlerinde alerji doktoru varmış araştırmada kizdim tabii kiAnkara çok yorucu olacak bizim için. Bir de alerji ihtimalimiz dusuk doktor peşinde gezmek Ankara da çocuğu yıpratmak demek. 5-6 ayda test daha doğru olabiliyor o zaman gideriz diye dusunuyorum. Da memleketi yakın yani.
Sünnet işi bizim de var. Ustune gitmedim ben o yüzden hiccc... Bir de bizim birkaç kez sıkıntı oldu.
Allah var beze bakıyor. Çünkü ben anlayamıyorum artık kötü mü iyi mi. Onu da dirdirimdan kurtulmak için yapıyor :)) yoksa çok soyleniyorim.
Ama çok tartisiyoruz biz de. Bazen abarttığimi dusunuyor ama mukusu görünce hak veriyordiyorum ileri de daha ciddi karşımıza çıkabilir. Bırak bir iki ay bir yıl aç gezeyim ya obur turlu daha ciddi olsa nolcam diyorum. Bazen çok biliyorsun her şeyi bilme diyor :)) cahil olsam daha iyiydi demi diyorum gülüyor :))
Erkekler biz gibi değil. Biz 9 ay tek bedende var olduk. Anneyiz... Onlar hissedemiyor bizim kadar.
Canım tek bir şey de olabilir her şeyde olabilir. Guvendigin besinse ye.
Ben de esime bunları diyor ve eğer ustune gitmezsek daha kötü olacak o zaman ne yapacaksın diyorum. Tabii ki sarıl oğluna dağılır kafa :))
Canım benim yaa( çok üzüldüm. Öyle iyi anlıyorum ki seni. İnşallah hemen toplar
Peki canım bağırsak için bir ilaç kullanıyor musun?
Canım sen döndün mu kv yanından. Canım şöyle kardeşine. Senin kardeşin sağlık bölümü okuyordu demi.? De ne biçim saglikcisin vs sen de ona söylen.
Tatlı mı... Ahhh!!!
Canım dikkat et tarhana yoğurt ile yoğrulur...evden çıkınca aç dolaşıyoruz.değse keşke değmiyor da...hep huzursuz bebeğim...senin bebiş nasıl?Az önce az çorba içtim tarhanaaz et vardı ( on kasik filan. başka bir şey yoktu pilav vardı sadece... Kv ye geldim baska ile. Actim yazık o da üzüldü ( zeytin yağlı vs yapmış ama bilemiyor ki ne yiyorum ne yemiorum
Makarnada yumurta süt yok mu? Ya da yoğurt?Zeytin ekmek pirinc patates makarna ekmek benim menum bu canim baska meyve sebze yemiyorum
Döndüm canım.1 hafta kaldık.öldüm yorgunluktan sorma.2016 dan hiç birşey anlamadım hep yorgunum.herşey üstüste geldi.kv evleri Dubleks.tövbe dedim ya bu ne! In çık habire...düzen oluşturamayınca da zor tabii...
Evet canım sağlıkçı.kpss ye girecek baharda.atama için...ya babamın ağızları ondaki sağlıkçı ağzı değil ki...tarzları aynı olmuş iyice.copy paste...
Inşallah çalıştığı yeterli gelir de ben utanırım ama bu çalışmayla nasıl girecek bilemedim.belki o öyle anlıyordur bilemem tabii...onca zaman kv de deydim.hastalık bu.bi ara bakalım abla naptın ne ettin...ne bileyim...geldiğimiz gece yani daha yeni napıyosunuz abla diye yazmış.dedim herhalde bişey isticek:) benim bebeğim süs gibi gözünde zaten.arkadaşı gelcekmiş.bebeği görcekmiş.düşün...eve yeni taşındık yerleşemedim sığamadım elalemin dolaplarına...heryer heryerde...artı iş bu ya kv den yeni geldim yok ayrı yorgunluk.herşey bitti de hanımın kankitosu kusur kaldı.iki işin ucundan da tutmaz.geldi burda yayıldı çekyata yattı yattı gitti.bi foto çekti kendini bebekle.face e koydu.tmm işte idare eder onu bir süre.
Ankara makarna da yok.diye biliyorumMakarnada yumurta süt yok mu? Ya da yoğurt?
Ben bile yazdigimi bulamamistim helal olsun valla tekrar yazmaya da usenmistimOff çok fena yaa. Şuan senin yardıma ihtiyacın var halbuki.
Sende kalkıp gidiyon yapmaya . İyi vakit buluyorsun
Sinir oldum kardesine resmen kusura bkma cnmDöndüm canım.1 hafta kaldık.öldüm yorgunluktan sorma.2016 dan hiç birşey anlamadım hep yorgunum.herşey üstüste geldi.kv evleri Dubleks.tövbe dedim ya bu ne! In çık habire...düzen oluşturamayınca da zor tabii...
Evet canım sağlıkçı.kpss ye girecek baharda.atama için...ya babamın ağızları ondaki sağlıkçı ağzı değil ki...tarzları aynı olmuş iyice.copy paste...
Inşallah çalıştığı yeterli gelir de ben utanırım ama bu çalışmayla nasıl girecek bilemedim.belki o öyle anlıyordur bilemem tabii...onca zaman kv de deydim.hastalık bu.bi ara bakalım abla naptın ne ettin...ne bileyim...geldiğimiz gece yani daha yeni napıyosunuz abla diye yazmış.dedim herhalde bişey isticek:) benim bebeğim süs gibi gözünde zaten.arkadaşı gelcekmiş.bebeği görcekmiş.düşün...eve yeni taşındık yerleşemedim sığamadım elalemin dolaplarına...heryer heryerde...artı iş bu ya kv den yeni geldim yok ayrı yorgunluk.herşey bitti de hanımın kankitosu kusur kaldı.iki işin ucundan da tutmaz.geldi burda yayıldı çekyata yattı yattı gitti.bi foto çekti kendini bebekle.face e koydu.tmm işte idare eder onu bir süre.
Ben vanilya ve kabartma tozundan da supheliyim canimda nasil cekiyor2 Su bardağı un
1 Paket kabartma tozu
1 Paket vanilya
1 fincan sıvı yağ
2 Su bardağı pudra şekeri
Un kurabiyesi tarifi kızlar Canımız çok tatlı çektiğinde keser nefsimizi. Ama denemedim haberiniz olsun. Bugün fırsat bulursam yapcam inş. Vanilyadan emin değilim
Tatlıya uzak kaldık. İrmik yapıyorum tabii sütsüz tadı biraz eksik oluyor. Kabartma tozunu hiç düşünmedim Canım yaBen vanilya ve kabartma tozundan da supheliyim canimda nasil cekiyor
Bu tarifi sadeleştirelirsiniz arkadaşlar :)2 Su bardağı un
1 Paket kabartma tozu
1 Paket vanilya
1 fincan sıvı yağ
2 Su bardağı pudra şekeri
Un kurabiyesi tarifi kızlar Canımız çok tatlı çektiğinde keser nefsimizi. Ama denemedim haberiniz olsun. Bugün fırsat bulursam yapcam inş. Vanilyadan emin değilim
Bu tarifi sadeleştirelirsiniz arkadaşlar :)
K.tozu vanilya olmadan. Zeytinyağı ile yaptım.
Hattaaaa şöyle söyliyim yaparken yarısını yedim
İçinde pişmelik ne var ki yaaa diyip yedim
Ayrıcaaa pudra şekerleri içinde mısır nişastası var. Bilginize :*