Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Az önce az çorba içtim tarhana az et vardı ( on kasik filan. başka bir şey yoktu pilav vardı sadece... Kv ye geldim baska ile. Actim yazık o da üzüldü ( zeytin yağlı vs yapmış ama bilemiyor ki ne yiyorum ne yemiorum

Canimm tarhana tam alerjenn bu isin en sıkıntılı boyutu misafirlige gitmek zaten offf

Off çok fena yaa. Şuan senin yardıma ihtiyacın var halbuki.
Sende kalkıp gidiyon yapmaya . İyi vakit buluyorsun

Döndüm canım.1 hafta kaldık.öldüm yorgunluktan sorma.2016 dan hiç birşey anlamadım hep yorgunum.herşey üstüste geldi.kv evleri Dubleks.tövbe dedim ya bu ne! In çık habire...düzen oluşturamayınca da zor tabii...
Evet canım sağlıkçı.kpss ye girecek baharda.atama için...ya babamın ağızları ondaki sağlıkçı ağzı değil ki...tarzları aynı olmuş iyice.copy paste...
Inşallah çalıştığı yeterli gelir de ben utanırım ama bu çalışmayla nasıl girecek bilemedim.belki o öyle anlıyordur bilemem tabii...onca zaman kv de deydim.hastalık bu.bi ara bakalım abla naptın ne ettin...ne bileyim...geldiğimiz gece yani daha yeni napıyosunuz abla diye yazmış.dedim herhalde bişey isticek:) benim bebeğim süs gibi gözünde zaten.arkadaşı gelcekmiş.bebeği görcekmiş.düşün...eve yeni taşındık yerleşemedim sığamadım elalemin dolaplarına...heryer heryerde...artı iş bu ya kv den yeni geldim yok ayrı yorgunluk.herşey bitti de hanımın kankitosu kusur kaldı.iki işin ucundan da tutmaz.geldi burda yayıldı çekyata yattı yattı gitti.bi foto çekti kendini bebekle.face e koydu.tmm işte idare eder onu bir süre.

Canım dikkat et tarhana yoğurt ile yoğrulur...evden çıkınca aç dolaşıyoruz.değse keşke değmiyor da...hep huzursuz bebeğim...senin bebiş nasıl?

( inşallah birgün kardeş demenin ne olduğunu anlar canım. Daha küçük az sabır ( Rabbim yardım etsin sana. Çok ayıp ediyor. Ama doğruyu bilmiyor anladığım kadariyla.

Tarhanayi biliyorum canım icerigini. ;(

Makarna nuhun Ankara güvenli canim

2 Su bardağı un
1 Paket kabartma tozu
1 Paket vanilya
1 fincan sıvı yağ
2 Su bardağı pudra şekeri
Un kurabiyesi tarifi kızlar Canımız çok tatlı çektiğinde keser nefsimizi. Ama denemedim haberiniz olsun. Bugün fırsat bulursam yapcam inş. Vanilyadan emin değilim

Sinir oldum kardesine resmen kusura bkma cnm

Ben vanilya ve kabartma tozundan da supheliyim canimda nasil cekiyor

Bu tarifi sadeleştirelirsiniz arkadaşlar :)
K.tozu vanilya olmadan. Zeytinyağı ile yaptım.
Hattaaaa şöyle söyliyim yaparken yarısını yedim
İçinde pişmelik ne var ki yaaa diyip yedim

Ayrıcaaa pudra şekerleri içinde mısır nişastası var. Bilginize :*

Kurabiye demis
Biz helva anlatiyoz yeni ayildim ;D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…