Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Canim yediklerinin bebege etki etmesi 12 saat vucuttan atilmasi 3 gun maalesef

B
Benim dr da soyledi ama kullanmiyorum canm cesaret edemedim

Eşlerle aranız nasıl
Beni eşim sürekli eleştirmekte. Kaldı telefon elinde!
Ne yapıyorsun orada. Kk grup whats ap. Günde kaç kez tel şarj oluyor kimbilir(her geldğinde şarjda oluyor)
Dün gene bu konuda konuştuk.
Halbuki ben de istiyorum ki benim alerjiyle ilgili yaptığım araştırmaların 1/4ü kadarını o da yapsın. Beni anlasın.

Kakasında kan vardı, gelsene bi diye çağırdım, baktı 'ııyyyy, canım oğluşum benim' dedi gitti

Çok mu şey bekliyorum acaba :/ benimle dertlensin istiyorum

Erkek milleti...ben de dün temizlik yaptım gündüz akşam da eşim tuttu ben girdim duşa.nasıl ağlıyor...duydum sesini de napim yani artık dedim güzel bi duş alcam ya...hem sövüyor hem seviyor.nasıl kızıyor...halbuki o acıdan Ağrı'dan bağrınıyor keşke empati kurabilse...

Hatta en erken 3gün
maiii

Sizde durumlar nasıl?

Bize fügen veya tülay hanıma gidin demişti doktorumuz.
Gitmek istememiştm ama artık kanlar değiştiği için gitmeye karar verdik

E
Bizde goturecek bi dr bile yokkk ablam dun bi dr amlatmis durumu bunlar kesinlikle alerji belirtileri gelsin test yapalim demis esim yeter artik dedi her duydugun dr goturdum yeter cocuga bosu bosuna eziyet etme diye kizdi

Ayni durum bende de mevcut hatta nerdeyse ayrilacak duruma geldik diyebilirim o tel mevzusu aynen bizdede gecerli arastirma yapiyorum diyorum daha ne arastiriyosun diyor onlar icin hersey cok basit sinirlerim bozuldu 2 gun once interneti icat edene bile saydirdi millet gibi bos seylerle ugrasmiyorumko dedim bence bos diyo zaten cok gec gelmelr basladi ben zaten yiprandim en azindan buyuklerle olgilen biryere cikmiyorum biraz dolastr diyorum o da yok kaldigim yerde yabancym hic arkadasim yok var ama beni anlayan yok o da beni anlamayinca bunaldim 2 gundur konusmuyorum

Canım eşimle durum doğum öncesine göre çok farklı artık. İletşimimiz yok artık neredeyse. Bu telefon olayı bizde de var. O öyle olunca Artık ben de telefonla vakit geçiriyorum. Doğum öncesi yapışık ikiz gibiydik ama Bebekle değiştik. Bir ara da hep kaka muhabbeti yaptığımı düşündüm artık onu da kendi içinde yaşıyorum. Etrafımda görürdüm çocuğu olan ailelerde iletişim kopukluğu olurdu meğer biz de katılmışız o kervana

Keşke keşke... Halbuki grrgin oldukları için ağlıyorlar. Bir on dakika ilgilense doğru pızisyonu bulsa çocuk susacak kendi de rahat edecek :/

Ya aslında baksın etsin istemiyorum ama sadece bi on dakika gelip bu alerji konusunu konuşsun.
Tamam alerji konusu benim olsun.
Sen kurban işini hallet. Tamam bi tanıdık ile uygun kestirecez diye ertelemiştik ama kurban geliyor artık. Bnim işim var İlgilen sen !
Tamam o işi de mi beğenmedin. sünnetle ilgilen o zaman. 3,5ay olduk hala sünnet yaptıramadık. Güya ilk hafta yaptıryorduk. Her banyo yapmasında diyorum bi yaptıramadık diye.

Çok dolu çok sinirliyim.
Sonra abla kardeş psikolojik destek al derler
Destek olsalar başka dedtek istemem halbuki ::

Bizde goturecek bi dr bile yokkk ablam dun bi dr amlatmis durumu bunlar kesinlikle alerji belirtileri gelsin test yapalim demis esim yeter artik dedi her duydugun dr goturdum yeter cocuga bosu bosuna eziyet etme diye kizdi
Eziyet halbuki böylesi daha eziyet. Çocuk ne olduğu belli değil.
Senin en kötüsü üç çocuk olması:/ yoksa tek başına gitmeye de niyetlenemiyorsun

Ya biz zaten eve gelince o tablette ben telefonda takılıyorduk. Adamın oyunları dizileri bitmiyor. Haliyle bende ig kk whats da takılıyorum.
O zmnlar ortak paydamız yok herkes kafayı farklı şekilde dinliyor dağıtıyor diyordum. Diziyi izlemiyorum o da benm yaptıklarımı saçma buluyor(ig de kk vs ) , bu durum çok da batmıyordu.

Şuan ortak noktamız çocuğumuz olduğunu düşünüyorum. Ve ondan gerçekten destek bekliyorum. En azından ilgisiz olmasını istemiyorum.
Tamam ilgisiz o zmn bnm ilgime karışmasın istyorum.

Napılcaksa yapalım diyor. Ama ne yapılacakları ben araştırıcsm. Ben istanbulun yabancısıyım. Evet 3 yıl oldu ama iş yerine gidip geliyordum. Cerrahpaşa nerede onu bile bilmiyorum
Nabigasyona bakıp aaa karşıdaymış dedim

Ne bileym işte belki de saracak yer arıyorum

İlerde büyüdüklerinde bağırsak problemi olunca veya astımlı çocuklarımız olunca napacaklar. Gene bizi suçlayacaklar
Niye böyleler beden bu kdar boşvermişler anlamıyorum. Ahh ahhh.
Tüm yük bizim omuzlarımızda.
Araştırmıyor olsak boş vakit harcıyor olsak da bu hakkımız bence uaa. Kafa dolu ne yapmam lazım kafamı nasıl dağıtacam?

Yok canım ya. Haklısın çok. Çocuk öyle büyük bir sorumlulukmuş ki tarifi yok. Tabiki de bunu paylaşmak istiyor insan. Üstelik şu an alerji ekstra bir fedakarlık gerektirirken çok haklısın. Ama işte erkekler çok düzler. Anlayamıyorlar bizi. Allah da anneliği kadına bahşetmiş. O gücü erkeğe vermemiş. Biraz sabırla bebeklerimiz biraz daha büyüyecek gör bak o zaman ana oğul kıskandıracaksınız babanızı. En yakın arkadaşlarımız onlar. Ben kız annesi oldum ama çocukların yetiştirilme şekli de çok önemli diye düşünüyorum. Erkek çocuğa kadınına Nasıl davranılacağı öğretilebilir bence. Toplumdaki bu erkek profilini anneler değiştirir.

İ ben anlamadım yni tek birşey alerjen değilmidir yani yumurta dokunuyorsa diğerleri serbest olmuyor mu? Kafam karıştı
Eğer gerçekten hangisinin alerjenn oluduğuna kesin eminsen sorun yok yiyebilirsin.
Ama grnelde neyin alerji yaptığını bilemediğimiz için her şey şüpheli

Aynısı bendede var eşimle sırf bu tel ve bebeğimiz durumu yüzünden kızışıyoruz.Allah var anlıyor dinliyor dr a goturuyor ama birden sinirlenip abarttığımızı fazla kurcaladığmızı duşunuyor .bende bi an önce neyse rahatsızlığı bibulunsun ona göre yol alalım diyorum..çook doluyum çook ...

Herşey bizim abartımız zaten.olayları biz büyütüyoruz..ben o tip şeyleri hatırlatınca bile parlıyor bizimki hani bunu şunu yapacaktık hani yapmadık bak geçe kaldık falan diyemezsin.ya ben halletcem ya da o ne zaman akıl ederse o zmn olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…