Ben kaç defa dedim doktor işi sen de bul gidelim diye. Sen bul gidelim diyor. Dün öğrendim ki memleketlerinde alerji doktoru varmış araştırmada kizdim tabii ki
Ankara çok yorucu olacak bizim için. Bir de alerji ihtimalimiz dusuk doktor peşinde gezmek Ankara da çocuğu yıpratmak demek. 5-6 ayda test daha doğru olabiliyor o zaman gideriz diye dusunuyorum. Da memleketi yakın yani.
Sünnet işi bizim de var. Ustune gitmedim ben o yüzden hiccc... Bir de bizim birkaç kez sıkıntı oldu.
Allah var beze bakıyor. Çünkü ben anlayamıyorum artık kötü mü iyi mi. Onu da dirdirimdan kurtulmak için yapıyor :)) yoksa çok soyleniyorim.
Ama çok tartisiyoruz biz de. Bazen abarttığimi dusunuyor ama mukusu görünce hak veriyor
diyorum ileri de daha ciddi karşımıza çıkabilir. Bırak bir iki ay bir yıl aç gezeyim ya obur turlu daha ciddi olsa nolcam diyorum. Bazen çok biliyorsun her şeyi bilme diyor :)) cahil olsam daha iyiydi demi diyorum gülüyor :))
Erkekler biz gibi değil. Biz 9 ay tek bedende var olduk. Anneyiz... Onlar hissedemiyor bizim kadar.
Canım tek bir şey de olabilir her şeyde olabilir. Guvendigin besinse ye.
Ben de esime bunları diyor ve eğer ustune gitmezsek daha kötü olacak o zaman ne yapacaksın diyorum. Tabii ki sarıl oğluna dağılır kafa :))
Canım benim yaa
( çok üzüldüm. Öyle iyi anlıyorum ki seni. İnşallah hemen toplar
Peki canım bağırsak için bir ilaç kullanıyor musun?
Canım sen döndün mu kv yanından. Canım şöyle kardeşine. Senin kardeşin sağlık bölümü okuyordu demi.? De ne biçim saglikcisin vs sen de ona söylen.
Tatlı mı... Ahhh!!!