Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
bskn soylemisti sanirim vanilya katiyorlarmis caya o yuzden supheli gibi ama katkisiz cay olduguna eminsen sorun olmaz sanrm ben trabzondan getrttim bisey olmuyo

anladım canım bizde tam teşekküllü hastaneye gidicez inş drda iyi çıkarda ilgilenir. Peki bu tahlillerin hepsi pozitifmi çıktı? çok sevindim havuca inş devamı gelir şifa olur..
Reduktan pozitif laktazm damla ullaniyorum.
Amin ins..
Bizde arastirma hast gittik ama dr fiyasko cikti.
Ins siz bir yol alirsiniz

Diyeti bozup pişman olan ana geldi yine...

Yok duzelmiyor bu mukus ama benim de boğazlar dolu hala bir iyilesemedim ondan mı acaba...

Neyse alerji doktoruna gideceğim. Gastraloji daha doğru olurdu ama yakında o var alerjiye bir gidip fikir alayım inşallah.

Şubat anneleri ne de bakıyorum herkes mukus diyor alerji diyor. Noluyor ( neden bu denli artıyor bu hastalık.

Ben diyeti bozdum ama yemedim ki öyle bir şey. Canım neler istiyor neler ;(( çok zormus

DonukPudra kasım annesi. Ama onların grup ek gıdada patladı. Bir çoğu alerjik:/
Çağımızın hastalığı. Geçen nette gene araştırırken okudum eskiye oranla alerji astım vs 10kat artmış. Yalan olmasın ama 2010yılından sonraki araştırmalardı galiba.

Sağlıklı be yiyorduk ki :/
O kadar çok arkadaşım var ki alerjik olan. Var olup bilmeyen. Aman o kadardan birşey olmaz diyen :/

Muhlebi nasıl oluyor

Kızlar kabak alerjenmiş ...hafif diye yiyordum tavuk yiyor musunuz? Balık? Patlıcan? Bulgur? Dereotu?

Kızlar iyi hoş da sadece pirinç mi yicez? Patates mi? Ama süt olmaz ki ay Aklım almıyor 1 gününüzü yazsanıza
Cancazımmmm :) üzülme demiştim ya başta. İşte bu yüzdendi

Herşey herkese alerji yapmaybiliyor ama genel alerjenler var mesela.
Balık
Süt ürünü
Yumurta
Kuruyemiş(tohumlular yani)
Gib gibi... Eksik varsa tamamlayın

Bunları deneyerek yemek gerek.
Tohumlu sebzeler alerjen olabiliyor kabak gibi.
Nişastalı grup (patates pirinç havuç gibi) normalde yapısal olarak alerjen olmamalı ama kimine dokunuyor.
Aynı şekilde yapraklı sebzelerde dokunmaması gerekir ama @choclate a dokunuyor mesela...

Amaaaa alerjen bebekler patates havuç kabak işe ek gıdaya başlıyor. En masumları onlar olduğunu düşünüyorlar.
Kabağın çekirdekleri çıkmış olacak!

Bir günüm şöyle geçiyor.
Sabah(yani öğlen)
su un tuz şeker maya ile krep yapıyorum. Akıtma/bazlama gibi.
Marul
zeytin
Başta krep içine şeker serpip rulo yapıyordum

Öğlen yemeği kavramım yok. O akşam 7gibi oluyor.
Patates kızartıyorum.( kapaklı tavada zeytinyağı ile yani tam kızartma değil)
Zeytin
ekmek(ev yapımı)

Ne rezene ne de başka bir bitki çayı!
Hatta çay bile içmiyorum. Hattttaaaa tomurcuklu çaylar, earl grey, dokunabiliyor

Süt olacaksa oluyor, süt mutlulukla oluşur, emzirmeyle çoğalır

Adamsin yaa adamin dibisin mutlulukla besleniriz bizde

Kan merak edenlere

Kakayla karışık olduğu için çatlak kanından şüphelenemiyorum

Bir kaç seferdir böyle kırmızı kan gelmeye başladı.
Öncesinde kahverengi kan pıhtı şeklinde geliyordu

Kizlar alerji platformunda biri bi video paylasmis alerjik annenin videosu izleyene kadar aglamktan helak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…