- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
Ben de zeytin ve zeytinyağı ekmek(fırına sordurdum peyniraltı suyu kullanıyorlar mı diye ) sonra kesin pirinç pilavı kesin ama bazen bilemediğim için yanlış şeyler de yedim.peki çayın zarar-ı var mı?
Reduktan pozitif laktazm damla ullaniyorum.anladım canım bizde tam teşekküllü hastaneye gidicez inş drda iyi çıkarda ilgilenir. Peki bu tahlillerin hepsi pozitifmi çıktı? çok sevindim havuca inş devamı gelir şifa olur..
Diyeti bozup pişman olan ana geldi yine...
Yok duzelmiyor bu mukusama benim de boğazlar dolu hala bir iyilesemedim ondan mı acaba...
Neyse alerji doktoruna gideceğim. Gastraloji daha doğru olurdu ama yakında o varalerjiye bir gidip fikir alayım inşallah.
Şubat anneleri ne de bakıyorum herkes mukus diyor alerji diyor. Noluyor( neden bu denli artıyor bu hastalık.
Ben diyeti bozdum ama yemedim ki öyle bir şey. Canım neler istiyor neler ;(( çok zormus
Sabah kalkiyorum 2 bardak su sonra zeytin ekmek sonra su su suu ogle yemegi salcasiz makarna veya pirinc pilavi sonra yine suu canim makarna istemezse degisiklik olsun diye zeytin ekmekbayagi zengin menu canim cok tatli istedigi zamqnlar oluyor su ile princ unu muhallebisi yapiyorum
Kızlar kabak alerjenmiş ...hafif diye yiyordumtavuk yiyor musunuz? Balık? Patlıcan? Bulgur? Dereotu?
Cancazımmmm :) üzülme demiştim ya başta. İşte bu yüzdendiKızlar iyi hoş da sadece pirinç mi yicez? Patates mi? Ama süt olmaz kiay Aklım almıyor 1 gününüzü yazsanıza
Adamsin yaa adamin dibisin mutlulukla besleniriz bizdeCancazımmmm :) üzülme demiştim ya başta. İşte bu yüzdendi
Herşey herkese alerji yapmaybiliyor ama genel alerjenler var mesela.
Balık
Süt ürünü
Yumurta
Kuruyemiş(tohumlular yani)
Gib gibi... Eksik varsa tamamlayın
Bunları deneyerek yemek gerek.
Tohumlu sebzeler alerjen olabiliyor kabak gibi.
Nişastalı grup (patates pirinç havuç gibi) normalde yapısal olarak alerjen olmamalı ama kimine dokunuyor.
Aynı şekilde yapraklı sebzelerde dokunmaması gerekir ama @choclate a dokunuyor mesela...
Amaaaa alerjen bebekler patates havuç kabak işe ek gıdaya başlıyor. En masumları onlar olduğunu düşünüyorlar.
Kabağın çekirdekleri çıkmış olacak!
Bir günüm şöyle geçiyor.
Sabah(yani öğlen)
su un tuz şeker maya ile krep yapıyorum. Akıtma/bazlama gibi.
Marul
zeytin
Başta krep içine şeker serpip rulo yapıyordum
Öğlen yemeği kavramım yok. O akşam 7gibi oluyor.
Patates kızartıyorum.( kapaklı tavada zeytinyağı ile yani tam kızartma değil)
Zeytin
ekmek(ev yapımı)
Ne rezene ne de başka bir bitki çayı!
Hatta çay bile içmiyorum. Hattttaaaa tomurcuklu çaylar, earl grey, dokunabiliyor
Süt olacaksa oluyor, süt mutlulukla oluşur, emzirmeyle çoğalır
Su seker ve pirinc unu karistirarak pisiriyorum sogutup yiyorum cakma sutlacMuhlebi nasıl oluyor
Sizin kaka rengide yesile kacmis sanki yineEki Görüntüle 1836917 Eki Görüntüle 1836918 Eki Görüntüle 1836920 Kan merak edenlere
Kakayla karışık olduğu için çatlak kanından şüphelenemiyorum
Bir kaç seferdir böyle kırmızı kan gelmeye başladı.
Öncesinde kahverengi kan pıhtı şeklinde geliyordu
Su seker ve pirinc unu karistirarak pisiriyorum sogutup yiyorum cakma sutlac
Çıkara çıkara Sonunda tek besin o kalacakAdamsin yaa adamin dibisin mutlulukla besleniriz bizde
Gecende irmikle denedim babam elleriyle yapmis irmigi denedim fena degildi en azindan krizime iyi geldiTatlı istiyor canım. Deneyeyim bir ara ;(
Sorma yaaSizin kaka rengide yesile kacmis sanki yine
Yine cok bilen vakasi desene salla gitsin koyu yesil degil ama sari da degil acik yesil olmusSorma yaa
Renk yeşil dimi. Daha sarıydı.
Ben diyorum da görümcem bugün yooo yeşil değil bu, daha koyu yeşil olmalı korkman için dedi
AhahaYine cok bilen vakasi desene salla gitsin koyu yesil degil ama sari da degil acik yesil olmus
Aynen aynenn insanlar neden hep tek tarafli dusunurlerki karsisindakileri bi anlasalar anlayamiyorlarsa da bi sussalarAhaha
çok bilmiş vakalarda bir de psikolojik yardım alman lazım diyen de var
çok geçmiş olsun yaa.böyle görünce gerçekten çok üzülüyorum. benimkinn kakasına benziyor.Eki Görüntüle 1836917 Eki Görüntüle 1836918 Eki Görüntüle 1836920 Kan merak edenlere
Kakayla karışık olduğu için çatlak kanından şüphelenemiyorum
Bir kaç seferdir böyle kırmızı kan gelmeye başladı.
Öncesinde kahverengi kan pıhtı şeklinde geliyordu