Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Aynen aynenn insanlar neden hep tek tarafli dusunurlerki karsisindakileri bi anlasalar anlayamiyorlarsa da bi sussalar
:p gölge etmesin destek de istemem :)
Ya alerji platformuna bakayım dedim. Şakkksss psikolojik destek alan var mı sorusu:p

çok geçmiş olsun yaa.böyle görünce gerçekten çok üzülüyorum. benimkinn kakasına benziyor.

:KK43:

Kizlar philps avent anneler de alerjik anne ozlemin konusmasini dinleyin alerji platformunda da var
Of içim parçalanmıştı. Bugün efeye tahlil yapmışlar ig de gördüm. 3kez beta geçirmiş. Basemcikleri alınacakmış:/

Bizim kuzenler bademcik aldırdığında mevburi dondurma yedirmişti doktor :KK43:
Masıl yiyecek diye şuan dertliyim :/

:KK43:( dışarda da bir şey yiyemiyoruz :KK43: Rabbim yardım etsin canim

Ben dışarlardayım hep :p
Giderken zeytin ekmek alıyorum kesin.
Gittipim yerde illa yanına katık patates :p
Haaa dün sütiş e kahvaltıya gittik. Ve az daha aç kalıyordum.
Adam sonra köz patlıcan buldu getirdi.

Kızlar aptamil pregomin as ile neocate ayni mi? İkisi de tüm alerjiler için mi
Neocate içinde mısır şurubu var. Başka fark var mı bilmyrm.

:p gölge etmesin destek de istemem :)
Ya alerji platformuna bakayım dedim. Şakkksss psikolojik destek alan var mı sorusu:p

:KK43:

Of içim parçalanmıştı. Bugün efeye tahlil yapmışlar ig de gördüm. 3kez beta geçirmiş. Basemcikleri alınacakmış:/

Bizim kuzenler bademcik aldırdığında mevburi dondurma yedirmişti doktor :KK43:
Masıl yiyecek diye şuan dertliyim :/

Ben dışarlardayım hep :p
Giderken zeytin ekmek alıyorum kesin.
Gittipim yerde illa yanına katık patates :p
Haaa dün sütiş e kahvaltıya gittik. Ve az daha aç kalıyordum.
Adam sonra köz patlıcan buldu getirdi.

Neocate içinde mısır şurubu var. Başka fark var mı bilmyrm.
Yani onu yiyen bebek diğerini de yer dimi kuzu, yoksa birinin daha çok yönlü alerjilerde mi kullanılıyor.

Yani onu yiyen bebek diğerini de yer dimi kuzu, yoksa birinin daha çok yönlü alerjilerde mi kullanılıyor.
Ben ağtamili denedim sadece. Malum bir ay kullanım süreleri var. Ziyan olmasın diye.
Sevmedi.
İçerik olarak farklılıklar vardır belki:/ fayda vs gibi ama içerse ikisini de içer bence

Cancazımmmm :) üzülme demiştim ya başta. İşte bu yüzdendi :p

Herşey herkese alerji yapmaybiliyor ama genel alerjenler var mesela.
Balık
Süt ürünü
Yumurta
Kuruyemiş(tohumlular yani)
Gib gibi... Eksik varsa tamamlayın:KK66:

Bunları deneyerek yemek gerek.
Tohumlu sebzeler alerjen olabiliyor kabak gibi.
Nişastalı grup (patates pirinç havuç gibi) normalde yapısal olarak alerjen olmamalı ama kimine dokunuyor.
Aynı şekilde yapraklı sebzelerde dokunmaması gerekir ama @choclate a dokunuyor mesela...

Amaaaa alerjen bebekler patates havuç kabak işe ek gıdaya başlıyor. En masumları onlar olduğunu düşünüyorlar.
Kabağın çekirdekleri çıkmış olacak!

Bir günüm şöyle geçiyor.
Sabah(yani öğlen)
su un tuz şeker maya ile krep yapıyorum. Akıtma/bazlama gibi.
Marul
zeytin
Başta krep içine şeker serpip rulo yapıyordum :p

Öğlen yemeği kavramım yok. O akşam 7gibi oluyor.
Patates kızartıyorum.( kapaklı tavada zeytinyağı ile yani tam kızartma değil)
Zeytin
ekmek(ev yapımı)

Ne rezene ne de başka bir bitki çayı!
Hatta çay bile içmiyorum. Hattttaaaa tomurcuklu çaylar, earl grey, dokunabiliyor:KK66:

Süt olacaksa oluyor, süt mutlulukla oluşur, emzirmeyle çoğalır :KK66:
Herşey üstüste geldi canım ya,burası olmasa işin ciddiyetini sebebini çözemicem yani...çok zor...dertler bitmiyor.hamileliğim ayrı kötüydü.sağa sola git gel hastalık ustalık derken...bugün daha iyi anladım ki kabak dokundu...
Vallahi sizi bilmem ama ben yemeyince o gün sütüm azalıyor:KK43: mama da yemiyor :KK43:
Su içiyorum bolca.başka yapabileceğim bişey yok:KK43:

ilknurrr22 ilknurrr22 kakanızdaki kan nasıl?
Fotoğrafı var mı masaya yatıralım?
Screenshot_2016-05-24-02-41-49.png boyle canm burda dha kirmizi cikms sadece ince bi cizgi halinde vardi

Sancılı uyudu sancıyla uyandı.akşam sadece zeytinyağlı pirinç pilavı yedim ve bol su....gece zor daldı uykuya...öğlen 3 te yediğim kabaktır vs etkisi gece de devam etmiş olamaz.hadi 7 ye kadar olsun...sabah o kadar kıvrandı ki kucağıma yatırdım salladım emziğini de verdim.ara ara kıvrandı ve bu saati ettik...canım çok sıkılıyor bu duruma.her gün huzursuz her gün bana yapışık...mutsuz görünüyor:KK43:

Bu arada Dr kalsiyum demir ve magnezyum verdi.vücuduna bir şekilde kalsiyum girmeli dedi.bebişe zarar-ı vardır büyük ihtimal ama kullanıcam sanırım.ayak kemiklerime Sancı giriyor.olduğum yerde kalıyorum...kullanıyor musunuz siz de?

X