- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
canım hurmada bi sorun yok sanırım.o çok iyi geliyor benim tatlı krizime.bol bol yiyorum.Tatlı istiyor canım. Deneyeyim bir ara ;(
Bazilarina dokunuyor maalesef alerjenler listesinde size dokunmuyorsa ne guzelcanım hurmada bi sorun yok sanırım.o çok iyi geliyor benim tatlı krizime.bol bol yiyorum.
canım hurmada bi sorun yok sanırım.o çok iyi geliyor benim tatlı krizime.bol bol yiyorum.
Eki Görüntüle 1836917 Eki Görüntüle 1836918 Eki Görüntüle 1836920 Kan merak edenlere
Kakayla karışık olduğu için çatlak kanından şüphelenemiyorum
Bir kaç seferdir böyle kırmızı kan gelmeye başladı.
Öncesinde kahverengi kan pıhtı şeklinde geliyordu
Bildigim kadariyla evt kullanmadim ama ikisoninde tum alerjilere karsi oldugunu duymustum face de alerji ile yasam platformu var cnm orda kullanan anneler var onlara bir sor istersenKızlar aptamil pregomin as ile neocate ayni mi? İkisi de tüm alerjiler için mi
Facemi silmiştim demek ise yarıyormuş face :)Bildigim kadariyla evt kullanmadim ama ikisoninde tum alerjilere karsi oldugunu duymustum face de alerji ile yasam platformu var cnm orda kullanan anneler var onlara bir sor istersen
Aynen aynenn insanlar neden hep tek tarafli dusunurlerki karsisindakileri bi anlasalar anlayamiyorlarsa da bi sussalar
çok geçmiş olsun yaa.böyle görünce gerçekten çok üzülüyorum. benimkinn kakasına benziyor.
Of içim parçalanmıştı. Bugün efeye tahlil yapmışlar ig de gördüm. 3kez beta geçirmiş. Basemcikleri alınacakmış:/Kizlar philps avent anneler de alerjik anne ozlemin konusmasini dinleyin alerji platformunda da var
( dışarda da bir şey yiyemiyoruz Rabbim yardım etsin canim
Neocate içinde mısır şurubu var. Başka fark var mı bilmyrm.Kızlar aptamil pregomin as ile neocate ayni mi? İkisi de tüm alerjiler için mi
Yani onu yiyen bebek diğerini de yer dimi kuzu, yoksa birinin daha çok yönlü alerjilerde mi kullanılıyor.gölge etmesin destek de istemem :)
Ya alerji platformuna bakayım dedim. Şakkksss psikolojik destek alan var mı sorusu
Of içim parçalanmıştı. Bugün efeye tahlil yapmışlar ig de gördüm. 3kez beta geçirmiş. Basemcikleri alınacakmış:/
Bizim kuzenler bademcik aldırdığında mevburi dondurma yedirmişti doktor
Masıl yiyecek diye şuan dertliyim :/
Ben dışarlardayım hep
Giderken zeytin ekmek alıyorum kesin.
Gittipim yerde illa yanına katık patates
Haaa dün sütiş e kahvaltıya gittik. Ve az daha aç kalıyordum.
Adam sonra köz patlıcan buldu getirdi.
Neocate içinde mısır şurubu var. Başka fark var mı bilmyrm.
Ben ağtamili denedim sadece. Malum bir ay kullanım süreleri var. Ziyan olmasın diye.Yani onu yiyen bebek diğerini de yer dimi kuzu, yoksa birinin daha çok yönlü alerjilerde mi kullanılıyor.
Herşey üstüste geldi canım ya,burası olmasa işin ciddiyetini sebebini çözemicem yani...çok zor...dertler bitmiyor.hamileliğim ayrı kötüydü.sağa sola git gel hastalık ustalık derken...bugün daha iyi anladım ki kabak dokundu...Cancazımmmm :) üzülme demiştim ya başta. İşte bu yüzdendi
Herşey herkese alerji yapmaybiliyor ama genel alerjenler var mesela.
Balık
Süt ürünü
Yumurta
Kuruyemiş(tohumlular yani)
Gib gibi... Eksik varsa tamamlayın
Bunları deneyerek yemek gerek.
Tohumlu sebzeler alerjen olabiliyor kabak gibi.
Nişastalı grup (patates pirinç havuç gibi) normalde yapısal olarak alerjen olmamalı ama kimine dokunuyor.
Aynı şekilde yapraklı sebzelerde dokunmaması gerekir ama @choclate a dokunuyor mesela...
Amaaaa alerjen bebekler patates havuç kabak işe ek gıdaya başlıyor. En masumları onlar olduğunu düşünüyorlar.
Kabağın çekirdekleri çıkmış olacak!
Bir günüm şöyle geçiyor.
Sabah(yani öğlen)
su un tuz şeker maya ile krep yapıyorum. Akıtma/bazlama gibi.
Marul
zeytin
Başta krep içine şeker serpip rulo yapıyordum
Öğlen yemeği kavramım yok. O akşam 7gibi oluyor.
Patates kızartıyorum.( kapaklı tavada zeytinyağı ile yani tam kızartma değil)
Zeytin
ekmek(ev yapımı)
Ne rezene ne de başka bir bitki çayı!
Hatta çay bile içmiyorum. Hattttaaaa tomurcuklu çaylar, earl grey, dokunabiliyor
Süt olacaksa oluyor, süt mutlulukla oluşur, emzirmeyle çoğalır
Aaa eklemişsin görmemiştim canım.Eki Görüntüle 1837024 boyle canm burda dha kirmizi cikms sadece ince bi cizgi halinde vardi
Ben zaten zeytin memleketiyim. Gerçi şu an epey uzaktayım ama bizim orda kurarız fabrikayı.bskn sessizyazar maiii DonukPudra mmmukaddes Okean ilbilge hatun hadi kizlar gelin gun yapalim ekmek arasi zeytin gunu topladigimiz paralarada zeytin fabrikasi kurariz