Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Düşünmez misin hiç? İnan bence buradaki herkes aynı şeyi düşünüyordur. Ama Rabbim kullarının yanında her zaman. Mutlaka bir hikmet var. Yine de anne sütü sonuçta. Afrika'daki anneleri düşünüyorum bir şekilde hayat devam ediyor. Bebişlerimize şifa olsun sütlerimiz.
Zaten ilk benimde aklima o afrika geliyor yiyecek ekmek dahi yok ama sut veriyorlar bebeklerine sukur rabbime

Bunda bile ayniyiz. Ben gasteoya gittigimde 20 gundur diyetteyim zaten dedim. Hemen bellj etmez 1 ay daha devam edelim dedi ama sonuc koca bir 0..
Zaten 20gun kaldi bu zamana dek hafiflerdi bence.bosuna vakit kaybi geliyor bana.
Gece yine yarim saate 1 saate kalktik.. 1ayagi hep tekme atar gibi bir de yaylanir gibi yapiyor. Yatiriyorm tam yattm daliyrm sesine uyaniyorm. Gece artik oturdum agladim.. 2 doktor daha kaldi onlara da gitcem o olcak artik parasi vs gozumde degil elden ayaktan duscem .psikolojim berbat
Allah yardımcın olsun canım yaa.gerçekten zor.drlara göre ne var git gel.dile kolay valla benimde cuma 15gun olacak bakalım gidelim diyoruz bide gastrolojiye gidicez nasip olursa bi an önce gastrologla buluşup drdimi anlatmak istiyorum .siz daha deneyimlisiniz ne gibi tetkikler istenir hepsini yaptırmak istiyorum gitmişken.

Allah yardımcın olsun canım yaa.gerçekten zor.drlara göre ne var git gel.dile kolay valla benimde cuma 15gun olacak bakalım gidelim diyoruz bide gastrolojiye gidicez nasip olursa bi an önce gastrologla buluşup drdimi anlatmak istiyorum .siz daha deneyimlisiniz ne gibi tetkikler istenir hepsini yaptırmak istiyorum gitmişken.
Ben gastro dr memnun kalmadim hic. Tekrsr alerji dr gidecegim bana gosterdigim mukuslu kakalara olabilir anne sutu alan bebeklerde vs dedi. Uykuda huzursuzluga bisi demedi bakti bon bon.
Bizim tetkikleri cocuk dr istemisti sayesinde yol aldik gaitada gizli kan amip reduktan madde bakildi. Calprotektin bakildi gaitadan.
Kanda ige bakildi ama kucuk oldugu icin bisi cikmadi maalesef..
Umarim siz yol alabilirsiniz
Az once havuc tattirdim bakalim 3 gun kuraliyla gitcez ins dokunmaz

Gece uykusu gündüz huzursuz olduğu için uzun fakat yine de uykusunda hopluyor.bağırsakları gurul gurul...yemekte neler yiyorsunuz kızlar? Ben artık hayalimde çikolata hüpletiyorum.çok özledim:KK43:

Kızlar alerji testi mi yaptırdınız ? Yok ev Taşı yok hastalıklar derken alerji konusuna eğilmedim.hangi bölüme yaptırdınız ? Nasıl talep ettiniz? Bir maddeden bahsetmişsiniz.r li bişeydi unuttum.o nedir?

Kızlar alerji testi mi yaptırdınız ? Yok ev Taşı yok hastalıklar derken alerji konusuna eğilmedim.hangi bölüme yaptırdınız ? Nasıl talep ettiniz? Bir maddeden bahsetmişsiniz.r li bişeydi unuttum.o nedir?
Reduktan madde. Gaitada laktoz intoleransi icn bakiliyor..
Bizim dr suphelendigi icin o kendi istedi zateen.
Kanda kucuk oldugu icinbisi cikmadi ama olmadigi anlamina da gelmez.dedi

Kızlar kabak alerjenmiş ...hafif diye yiyordum:KK43: tavuk yiyor musunuz? Balık? Patlıcan? Bulgur? Dereotu?

Gece uykusu gündüz huzursuz olduğu için uzun fakat yine de uykusunda hopluyor.bağırsakları gurul gurul...yemekte neler yiyorsunuz kızlar? Ben artık hayalimde çikolata hüpletiyorum.çok özledim:KK43:
Yemek mi oda nee zeytin ve ekmege bakip bakip hayal kuruyorum mesela zeytini iskender olarak bile hayal etmisligim var

Kızlar kabak alerjenmiş ...hafif diye yiyordum:KK43: tavuk yiyor musunuz? Balık? Patlıcan? Bulgur? Dereotu?

Diğer tarafta da yazmıştım canım benim tavuk bize dokunuyor . düzelen kaka hemen mukus oluyor. Patlıcan bir kez yedim gün rahatsizdim. Kotu oldum sonra yenilmese daha iyi olur diye okudum. Nerde okudum bilmiyorum. ( keske okumasaydim) çok çok canım istiyorrrrr :KK43: balık yemedim.

Kızlar iyi hoş da sadece pirinç mi yicez? Patates mi? Ama süt olmaz ki :KK43: ay Aklım almıyor :KK43: 1 gününüzü yazsanıza

Kızlar iyi hoş da sadece pirinç mi yicez? Patates mi? Ama süt olmaz ki :KK43: ay Aklım almıyor :KK43: 1 gününüzü yazsanıza
Sabah kalkiyorum 2 bardak su sonra zeytin ekmek sonra su su suu ogle yemegi salcasiz makarna veya pirinc pilavi sonra yine suu canim makarna istemezse degisiklik olsun diye zeytin ekmek :dondurma: bayagi zengin menu canim cok tatli istedigi zamqnlar oluyor su ile princ unu muhallebisi yapiyorum:spor::mad:

Sabah kalkiyorum 2 bardak su sonra zeytin ekmek sonra su su suu ogle yemegi salcasiz makarna veya pirinc pilavi sonra yine suu canim makarna istemezse degisiklik olsun diye zeytin ekmek :dondurma: bayagi zengin menu canim cok tatli istedigi zamqnlar oluyor su ile princ unu muhallebisi yapiyorum:spor::mad:
Ben de zeytin ve zeytinyağı ekmek(fırına sordurdum peyniraltı suyu kullanıyorlar mı diye ) sonra kesin pirinç pilavı kesin ama bazen bilemediğim için yanlış şeyler de yedim.peki çayın zarar-ı var mı?

Ben gastro dr memnun kalmadim hic. Tekrsr alerji dr gidecegim bana gosterdigim mukuslu kakalara olabilir anne sutu alan bebeklerde vs dedi. Uykuda huzursuzluga bisi demedi bakti bon bon.
Bizim tetkikleri cocuk dr istemisti sayesinde yol aldik gaitada gizli kan amip reduktan madde bakildi. Calprotektin bakildi gaitadan.
Kanda ige bakildi ama kucuk oldugu icin bisi cikmadi maalesef..
Umarim siz yol alabilirsiniz
Az once havuc tattirdim bakalim 3 gun kuraliyla gitcez ins dokunmaz
anladım canım bizde tam teşekküllü hastaneye gidicez inş drda iyi çıkarda ilgilenir. Peki bu tahlillerin hepsi pozitifmi çıktı? çok sevindim havuca inş devamı gelir şifa olur..

X