Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Yok bi ise yaramiyor.ben artik sutu kesmeyi bile dusunur haldeyim ..Amin amin aminn Allahim sifa versin um herkese..2 .5 aydir bitik haldeyim karni surekli gurulduyor.
aynı şikayetlerimiz seninle bende bittim ben ilk aydan itibaren çekiyorum 5aulık oldk. Hiç bi iş yapamıyorum yemeği bile zor pşiriyorum. Kilo alımı nasıl peki her ay kaç alıyor?

aynı şikayetlerimiz seninle bende bittim ben ilk aydan itibaren çekiyorum 5aulık oldk. Hiç bi iş yapamıyorum yemeği bile zor pşiriyorum. Kilo alımı nasıl peki her ay kaç alıyor?
Aynen hergun ayni rutinden sikildim. Allahin gucune.gitmesin baska dert vermesin de nefes payi yok hic. Bugun ayagimdn indirdim 15 dk ya uyandi agladi.bu kadar nesi var anlayamiyorum dusun dusun cikamiyorm icinden .gece desen saat basi.yapisik yasiyoruz resmen.ev desen aldi basini gitti. Evi birak kendime bile bakamiyorum.
Aylik 400 500 gr aliyor onceden daha coktu

Amin.Allah dermansız dert vermesin. Çok iyi anlıyorum seni.işte benimkinin kilo alımı bana göre az yani sınırda her ay 500gr alıyor hiç şaşırmadan. İlk aylar dha fazla almasıngerektiğinde dahi böyle alıyodu. Canları içinde olsun yeter diyoruz ama birazda daha iyi rahat olsunlar .benim kızda kan devam ediyor hala bu da benim moralimi altüst ediyor .altını her açtığımda korkuyla açıyorum.kan olmasada yeşl mukuslu bi değişik hep.ilk doğduğu zamanlar sarıydı unuttum artık sarı rengini.

Sen ne zamandr diyettesin? Kati diyet miydi ah yavrum ya ins hafifler derdiniz

Dışarda kuzu eti yedik. Evet dışarıda olması belki şüpheli kısım ama sonuöta gene geçemedik.
Köpüklü mukuslu. Hem ona hem bana dokundu. Dün Aynı oğlumun kakası gibi yaptım bende.
Bugün de kanlı kakalar başladı
Gözüm aydın.
Diyeti aç hatta boz diyen sevgili doktorum,veee senin aklına uyan kafama

chocolate19 beni de etiketlemiş sağolsun. Ah ah bu başlık altında görüşmeseydik, hiçbirimiz aslında bu konuda yazıyor olmasaydık... Selam hanımlar bizde de süt alerjisinden şüpheleniliyor ama hiçbir test yapılmadı henüz. Öyle telefondan muayene. Ben de diyetteyim.

bskn demişsin ya 3 4 ay öncesine dönsek diye o kadar istiyorum ki ben de. Bebeğim 20 günlüktü bu kaka işinde bir gariplik var dedim. Doktora gidelim dedim. Tüm tecrübeli çevrem o yenidoğan kakası başka Nasıl olsun dediler. Ben de kimyondu rezeneydi içtim içirdim. Humana çoook içtim. Ah ah bebeğimi akılsız başımla huzursuz ettim

İlk hiç tanımadığımız bi doktora whats tan foto atmıştık alerji kesinlikle demişti :)
Bazen 40doktkr gezersn ama teldeki yardımına koşar.
Evet keşke bu başlık altında toplanmasaydık. Bu başlıkta konuşmasaydık:/
Keşke gebelikte çok daha farklı konular araştırsaydım.
Keşke yanımda alerjik bebeklere özel mama olsaydı:/
Keşke 3ay öncesinde olaydık hepimiz. Hatta 4ay. Sütü yumurtayı vs yi kesseydik ilk sütümüzde onlar olmasaydı...

Keşkeler keşkeler....

1ayı geçti.hayır katı diyet vermedi.1ay vermişti üstüne 20 gün ekledi ama hiç bi fark yok
Bunda bile ayniyiz. Ben gasteoya gittigimde 20 gundur diyetteyim zaten dedim. Hemen bellj etmez 1 ay daha devam edelim dedi ama sonuc koca bir 0..
Zaten 20gun kaldi bu zamana dek hafiflerdi bence.bosuna vakit kaybi geliyor bana.
Gece yine yarim saate 1 saate kalktik.. 1ayagi hep tekme atar gibi bir de yaylanir gibi yapiyor. Yatiriyorm tam yattm daliyrm sesine uyaniyorm. Gece artik oturdum agladim.. 2 doktor daha kaldi onlara da gitcem o olcak artik parasi vs gozumde degil elden ayaktan duscem .psikolojim berbat

Hem de ne kadar çok keşke, ne kadar çok (
Bir de hem sana hem buradaki arkadaşlara sorayım. Hurma yenilir mi ki? Hem tatlı ihtiyacını bastırsın hem süt yapsın hem de içindeki vitaminlerden faydalanalım

Ne alerjen degilki kuzum valla pirincte alerji yapabiliyormus eger zeytin agaci varsa yakinlarda ona da alerji oluyormus birisi su da demisti hatirlayamadim simdi en iyisi ac kalalim kizlar oruc tutalim ne
Yavrularımız rahat etsin diye her şey ama çok moral bozucu. Hamileyken çok bulantılarım oldu hastanede bile yattım. Doğum yapınca her şeyi yer içeriz derken bak şu işe. Mesele yemek içmekten çok öte tabiki. O kadar masumlar ki

Yemek icmeyide sorun etmeyi gectim de benimki nerdeyse kilo almiyor diyebilirim bisey yemedigim icin sutum kalitesiz mi oluyor diye de dusunmuyor degilim offf

Yemek icmeyide sorun etmeyi gectim de benimki nerdeyse kilo almiyor diyebilirim bisey yemedigim icin sutum kalitesiz mi oluyor diye de dusunmuyor degilim offf
Düşünmez misin hiç? İnan bence buradaki herkes aynı şeyi düşünüyordur. Ama Rabbim kullarının yanında her zaman. Mutlaka bir hikmet var. Yine de anne sütü sonuçta. Afrika'daki anneleri düşünüyorum bir şekilde hayat devam ediyor. Bebişlerimize şifa olsun sütlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…