İçindekiler ksımına baktım ama nette göremedim.
Zahöet olmazsa çekip foto yükleyebilir misin?
Ah kafam
aynı şikayetlerimiz seninle bende bittim ben ilk aydan itibaren çekiyorum 5aulık oldk. Hiç bi iş yapamıyorum yemeği bile zor pşiriyorum. Kilo alımı nasıl peki her ay kaç alıyor?Yok bi ise yaramiyor.ben artik sutu kesmeyi bile dusunur haldeyim ..Amin amin aminn Allahim sifa versin um herkese..2 .5 aydir bitik haldeyim karni surekli gurulduyor.
Aynen hergun ayni rutinden sikildim. Allahin gucune.gitmesin baska dert vermesin de nefes payi yok hic. Bugun ayagimdn indirdim 15 dk ya uyandi agladi.bu kadar nesi var anlayamiyorum dusun dusun cikamiyorm icinden .gece desen saat basi.yapisik yasiyoruz resmen.ev desen aldi basini gitti. Evi birak kendime bile bakamiyorum.aynı şikayetlerimiz seninle bende bittim ben ilk aydan itibaren çekiyorum 5aulık oldk. Hiç bi iş yapamıyorum yemeği bile zor pşiriyorum. Kilo alımı nasıl peki her ay kaç alıyor?
Amin.Allah dermansız dert vermesin. Çok iyi anlıyorum seni.işte benimkinin kilo alımı bana göre az yani sınırda her ay 500gr alıyor hiç şaşırmadan. İlk aylar dha fazla almasıngerektiğinde dahi böyle alıyodu. Canları içinde olsun yeter diyoruz ama birazda daha iyi rahat olsunlar .benim kızda kan devam ediyor halaAynen hergun ayni rutinden sikildim. Allahin gucune.gitmesin baska dert vermesin de nefes payi yok hic. Bugun ayagimdn indirdim 15 dk ya uyandi agladi.bu kadar nesi var anlayamiyorum dusun dusun cikamiyorm icinden .gece desen saat basi.yapisik yasiyoruz resmen.ev desen aldi basini gitti. Evi birak kendime bile bakamiyorum.
Aylik 400 500 gr aliyor onceden daha coktu
Sen ne zamandr diyettesin? Kati diyet miydi ah yavrum ya ins hafifler derdinizAmin.Allah dermansız dert vermesin. Çok iyi anlıyorum seni.işte benimkinin kilo alımı bana göre az yani sınırda her ay 500gr alıyor hiç şaşırmadan. İlk aylar dha fazla almasıngerektiğinde dahi böyle alıyodu. Canları içinde olsun yeter diyoruz ama birazda daha iyi rahat olsunlar .benim kızda kan devam ediyor halabu da benim moralimi altüst ediyor .altını her açtığımda korkuyla açıyorum.kan olmasada yeşl mukuslu bi değişik hep.ilk doğduğu zamanlar sarıydı unuttum artık sarı rengini.
1ayı geçti.hayır katı diyet vermedi.1ay vermişti üstüne 20 gün ekledi ama hiç bi fark yokSen ne zamandr diyettesin? Kati diyet miydi ah yavrum ya ins hafifler derdiniz
İlk hiç tanımadığımız bi doktora whats tan foto atmıştık alerji kesinlikle demişti :)chocolate19 beni de etiketlemiş sağolsun. Ah ah bu başlık altında görüşmeseydik, hiçbirimiz aslında bu konuda yazıyor olmasaydık... Selam hanımlar bizde de süt alerjisinden şüpheleniliyor ama hiçbir test yapılmadı henüz. Öyle telefondan muayene. Ben de diyetteyim.
Bunda bile ayniyiz. Ben gasteoya gittigimde 20 gundur diyetteyim zaten dedim. Hemen bellj etmez 1 ay daha devam edelim dedi ama sonuc koca bir 0..1ayı geçti.hayır katı diyet vermedi.1ay vermişti üstüne 20 gün ekledi ama hiç bi fark yok
Hem de ne kadar çok keşke, ne kadar çokİlk hiç tanımadığımız bi doktora whats tan foto atmıştık alerji kesinlikle demişti :)
Bazen 40doktkr gezersn ama teldeki yardımına koşar.
Evet keşke bu başlık altında toplanmasaydık. Bu başlıkta konuşmasaydık:/
Keşke gebelikte çok daha farklı konular araştırsaydım.
Keşke yanımda alerjik bebeklere özel mama olsaydı:/
Keşke 3ay öncesinde olaydık hepimiz. Hatta 4ay. Sütü yumurtayı vs yi kesseydik ilk sütümüzde onlar olmasaydı...
Keşkeler keşkeler....
Hurma alerjenmiş. Çok şaşırmıştım.Hem de ne kadar çok keşke, ne kadar çok(
Bir de hem sana hem buradaki arkadaşlara sorayım. Hurma yenilir mi ki? Hem tatlı ihtiyacını bastırsın hem süt yapsın hem de içindeki vitaminlerden faydalanalım
HaydaaaHurma alerjenmiş. Çok şaşırmıştım.
Ne alerjen degilki kuzum valla pirincte alerji yapabiliyormus eger zeytin agaci varsa yakinlarda ona da alerji oluyormus birisi su da demisti hatirlayamadim simdi en iyisi ac kalalim kizlar oruc tutalim neHaydaaahem şaşırdım hem üzüldüm
Yavrularımız rahat etsin diye her şey ama çok moral bozucu. Hamileyken çok bulantılarım oldu hastanede bile yattım. Doğum yapınca her şeyi yer içeriz derken bak şu işe. Mesele yemek içmekten çok öte tabiki. O kadar masumlar kiNe alerjen degilki kuzum valla pirincte alerji yapabiliyormus eger zeytin agaci varsa yakinlarda ona da alerji oluyormus birisi su da demisti hatirlayamadim simdi en iyisi ac kalalim kizlar oruc tutalim ne
Yemek icmeyide sorun etmeyi gectim de benimki nerdeyse kilo almiyor diyebilirim bisey yemedigim icin sutum kalitesiz mi oluyor diye de dusunmuyor degilim offfYavrularımız rahat etsin diye her şey ama çok moral bozucu. Hamileyken çok bulantılarım oldu hastanede bile yattım. Doğum yapınca her şeyi yer içeriz derken bak şu işe. Mesele yemek içmekten çok öte tabiki. O kadar masumlar ki
Düşünmez misin hiç? İnan bence buradaki herkes aynı şeyi düşünüyordur. Ama Rabbim kullarının yanında her zaman. Mutlaka bir hikmet var. Yine de anne sütü sonuçta. Afrika'daki anneleri düşünüyorum bir şekilde hayat devam ediyor. Bebişlerimize şifa olsun sütlerimiz.Yemek icmeyide sorun etmeyi gectim de benimki nerdeyse kilo almiyor diyebilirim bisey yemedigim icin sutum kalitesiz mi oluyor diye de dusunmuyor degilim offf