Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Doktor şimdi bana çok abartmadan diyeti boz ve tahlili öyle yaptiralim dedi. Gizli kan durumunu görmek için dedi. Bide alerji çıkarsa rapor veririz mama öyle alın çok pahalı mamalar dedi. Bu rapor bu tahlil sonucuna göre mi alınıyor? Bide ne kadar sürede istahsizlik durumu ortadan kalktı sabah akşam bunu düşünüyorum aynen arkadaşım benim kizimda zorladikca kendini kasiyor ağlıyor ortalığı ayağa kalkıyor.

Canim bebegin kac aylik alerji testini nasil yapiyorlar

Canim bebegin kac aylik alerji testini nasil yapiyorlar
Benim kızım 5,5 aylıkken yapılmıştı test. Kandan yapıldı. Şuan 8,5 aylığız çok şükür ben artık hiç diyet yapmıyorum. Kurtulduk çok şükür. Ama bizim biraz hafifti galiba alerjimiz. Kızıma henüz direk inek sütü ürünü vermiyorum. Keçi sütü ürünleri yiyo

Arkadaşım peki senin bebisin iştahı ne zaman normale döndü

Ben zaten bebekten zar zor firsat bulup kahvalti yapiyodum simdi de ne yesem sıkıntısı ac kaliyorum hep sütüm azaliyor sanki

Arkadaşım peki senin bebisin iştahı ne zaman normale döndü
Sanırım diyete başladıktan bi 10 15 gün sonra normale döndü. Ama dediğim gibi bizi alerjimiz çok fazla değildi dr a gmre çünkü aylık 380-400 gr alıyoduk o dönemlerde. Sıkıntı yapmamaya çalış. Eninde sonunda geçecek diye düşün. Sters yapınca herşey daha zor oluyor. Kendimden biliyorum. Bunu yaşayan ve çözüme ulaşan bir sürü insan var birtek senin başında değil. Yanlız değilsin. Bunu bilmek beni bi parça rahatlatmıştı. Allah şifa versin herkesin kuzularına inşallah.

Evet yanlız olmamak bir parça beni rahatlattı. Ama bebeğim emmedikce sütüm azalıyor ve bu durumla nasik baş edicem bilmiyorum. Sütüm tekrar olmasi icin sürekli şu içiyorum.

Evet yanlız olmamak bir parça beni rahatlattı. Ama bebeğim emmedikce sütüm azalıyor ve bu durumla nasik baş edicem bilmiyorum. Sütüm tekrar olmasi icin sürekli şu içiyorum.
Çok haklısın acaba emmediği zaman sütünü sağsan diyorum. Biliyosun vücudumuz bebeğin ihtiyacı kadar süt üretir. Yani emmeyince sağman senin vücudunu uyarır dite düşünüyorum.

Çok haklısın acaba emmediği zaman sütünü sağsan diyorum. Biliyosun vücudumuz bebeğin ihtiyacı kadar süt üretir. Yani emmeyince sağman senin vücudunu uyarır dite düşünüyorum.
Bende onu düşündüm ve sagi yorum ama sabahtan itibaren 40cc çıktı iki gogusten çok moralim bozuk çok anlatamam

Arkadaslar bana akıl verin lütfen bugün kızım arka arkaya böyle kaka yaptı. Çok iğrenç biliyorum ama herkes yediğinden diyor ama bana alerji şüphesi iyice geldi.birde siz bana akıl verin

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-22-23-58-42.png
    97,7 KB · Görüntüleme: 385
  • Screenshot_2017-05-22-23-58-34.png
    85,2 KB · Görüntüleme: 345
Peki sen diyete başladın mı arkadaşım
Bugün kaka tahlili götürücem. Aslında başlamıştım ama doktor kaka için bir hafta abartmadan diyeti boz dedi. Onun için bende yine inek değil keçi peyniri yedim.acaba ondan mi sizede göre demi kan gibi duruyor?

Sanki kan gibi canım ben bir çubuk krakerle açacağım sadece

Ben bugün doktora gittim süt alerjisinin daha farklı belirtileri vardır sizde YÖK dedi. Kızım da sadece mukuslu kaka var. Sizde nasıl belirtiler var??? Bizde kusma Yok ciltte kızarıklık falan da yok gazını çıkarıyor artık 4 aylık.

Benim kızımın da öyle. Mukuslu kaka var sadece. Aslında bu tek başına alerji belirtisi değilmiş ama doktor kan değerleri şüpheli dedi bizimkine. Diyetle düzelecek mi bakacağız. Ancak böyle kesin tanı koyabilirim dedi

Oğlum 6 buçuk aylık bizde de inek sütü alerjisi var. Bu sebeple mümkün olduğunca yediğim içtiğini dikkat ettim en azından 5 ay kadar ancak 1 ay dr kontrolünde normal.beslenmeme geri döndüm. 2 tüp kan verdik portakal inek sütü ve keçi sütü alerjisi için kabus gibi bir gündü. Sonuçları bekliyoruz.

İnek sütü alerjisi de Bebeğinizin burnunda sümük olması bile bir belirti olabiliyor. Kızarıklık mukus kaka ... hemen hemen tüm belirtileri dibine kadar yaşadık. Alerjisi olan tüm bebeklerimize geçmiş olsun

Arkadaslar bana akıl verin lütfen bugün kızım arka arkaya böyle kaka yaptı. Çok iğrenç biliyorum ama herkes yediğinden diyor ama bana alerji şüphesi iyice geldi.birde siz bana akıl verin
Inan bana iğrenç değil. Bence de yediginden biz bunun gb bir çok farklı tonda ve defalarca kaka yaptık. Bir gün içerisinde 4 farklı renk ve form da kaka yaptığını hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…