- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
Canim bn patates kavurmasi yiyodum Semiz otu dere otu zeytin patates kızartması yiyodum balık bize bişe yapmiodu onu yiyodum vitamin için çok önemli canın tatlı çekerse un kavurmasi yap sıvı yağ ile .yada un la bulamac yapiodum .ıspanak li borek patatesli börek yapıyodum kendim .üzülme gerçekten zamanla azalıo alerjiler şunu yemeyi bunu yemeyim diye kasa kendini .bizim 3 ay sonra firinlanmis şeylere alerjimiz azaldı mesela .suan 1 yasina geldik nerdeyse hala alerjisi var ama eskisi gibi tepki vermiyo önceden kanli kaka olurdu egzama olurdu şimdi denemeler yapiorum Kakamızda normal egzama geçti sadece kabarcıklar cikio sönüyor sonra yavas yavaş oda geçer die dua ediyorum sabret günde 180 ml mama içir meye çalış o ona yeterBenim bebegim de 3 aylik gecen hafta 2 gun boyunca her emmeden sonra kusmaya baslayinca doktora gittik ve alerji
Bende diyet yapiyorum ne yiyecegimi sasiriyorum bazen cevremdekiler doktora bakma sen ye bisey olmaz yoksa sutun olmaz deseler de bebegimin sagligini riske atamam.diyete baslayinca kusmasi durdu bu seferde ishal oldu doktorumz bi kacak var demekki dedi ama alerji yapan baska ne olabilir ki?