- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
Canim bn patates kavurmasi yiyodum Semiz otu dere otu zeytin patates kızartması yiyodum balık bize bişe yapmiodu onu yiyodum vitamin için çok önemli canın tatlı çekerse un kavurmasi yap sıvı yağ ile .yada un la bulamac yapiodum .ıspanak li borek patatesli börek yapıyodum kendim .üzülme gerçekten zamanla azalıo alerjiler şunu yemeyi bunu yemeyim diye kasa kendini .bizim 3 ay sonra firinlanmis şeylere alerjimiz azaldı mesela .suan 1 yasina geldik nerdeyse hala alerjisi var ama eskisi gibi tepki vermiyo önceden kanli kaka olurdu egzama olurdu şimdi denemeler yapiorum Kakamızda normal egzama geçti sadece kabarcıklar cikio sönüyor sonra yavas yavaş oda geçer die dua ediyorum sabret günde 180 ml mama içir meye çalış o ona yeterBenim bebegim de 3 aylik gecen hafta 2 gun boyunca her emmeden sonra kusmaya baslayinca doktora gittik ve alerji
Bende diyet yapiyorum ne yiyecegimi sasiriyorum bazen cevremdekiler doktora bakma sen ye bisey olmaz yoksa sutun olmaz deseler de bebegimin sagligini riske atamam.diyete baslayinca kusmasi durdu bu seferde ishal oldu doktorumz bi kacak var demekki dedi ama alerji yapan baska ne olabilir ki?
Saol canim ins bizimki de gecer ishali icin bi damla verdi doktor ama almadim helva ve tahin yiyodum acaba susamdan mi oluyo diye yemiyorum bakalim cozumu bulmaya calisiyorumCanim bn patates kavurmasi yiyodum Semiz otu dere otu zeytin patates kızartması yiyodum balık bize bişe yapmiodu onu yiyodum vitamin için çok önemli canın tatlı çekerse un kavurmasi yap sıvı yağ ile .yada un la bulamac yapiodum .ıspanak li borek patatesli börek yapıyodum kendim .üzülme gerçekten zamanla azalıo alerjiler şunu yemeyi bunu yemeyim diye kasa kendini .bizim 3 ay sonra firinlanmis şeylere alerjimiz azaldı mesela .suan 1 yasina geldik nerdeyse hala alerjisi var ama eskisi gibi tepki vermiyo önceden kanli kaka olurdu egzama olurdu şimdi denemeler yapiorum Kakamızda normal egzama geçti sadece kabarcıklar cikio sönüyor sonra yavas yavaş oda geçer die dua ediyorum sabret günde 180 ml mama içir meye çalış o ona yeter
Tahin alerjen evet onu da kes .bak lokma tatlısında da bişe yok yine de alacağın yerlerden sor içinde ne var diye bn sordum hep un su tuz dediler şu kıvrım tatlı oluyo ya onlarda ayniSaol canim ins bizimki de gecer ishali icin bi damla verdi doktor ama almadim helva ve tahin yiyodum acaba susamdan mi oluyo diye yemiyorum bakalim cozumu bulmaya calisiyorum
Canim alerjisi varsa ona özel mama var onu kullanacaksın bebegin kalsiyum alması lazim en azından 1 öğün versen yeterBen mama kullanmiyorum cogu mamanin icinde zaten süt tozu varmis bol bol su ve maden suyu ic sütü arttiriyor canim
Aptamil Progomin kullaniyorumBenim kızım da 4 aylık alerji şüphesi var süt ürünleri yemiyorum ama sütüm hep azdı zaten mama vermem gerek siz alerjik mama olarak Ne kullanıyorsunuz?
Osteocare kalsiyum hapı tüm alerjen çocukların annelerine önerilen bu .dereotu Semiz otu yeşillik yicen başka çare yok bn suan hapı bıraktım kemiklerim ağrımaya başladı artık tekrar baslicam ilacaBiz süt ürünleri yiyemediğümiz için kalsiyum ihtiyacını nerden alıcaz? Bebeklerin de alması gerekiyor bizden bunu
Alerjiyi bulmanız çok iyi olmuş canım geçer ins bian onceBizde de kaçak var diyodu dr yapılan testte pirince allerjisi çıktı. Dr ilk kez pirinç allerjisi ile karşılaştığını söyledi. Yani alerji aslında herşeye olabilir. Tamamen kişisel. Diyete pirinç de eklenince yol katetdik
Mukus çok mu kakanin rengi nasıl gaz her çocuk ta var o bi belirti değil bnce .antibiyotik krem yada hap ictinmi hiç burda bi anne antibiyotik krem kullaniodu onu bırakınca geçti hersey .kaka da kan vucundunda egzama burunda hırılti hapşırma sebepsiz oksuruk herhangi biri daha varsa alerji olmasi daha yüksek sadece mukus bilemem bian önce şifa bulur ins yavrularimizBizim belirti olarak kaka da mukus vardı gazı da vardı ama şimdi kendi çıkarıyor artık.yüzü pütürlü oldu birde kulak arkası yara gibi döküntü diyorlar. Alerji den şüphelendi.hem diyet verdi birde similac alerjik mama verdi. Mama nın tadı çok kötü günde 1 kez veriyorum isterse.
Bu belirtiler yeterli mi alerji için. Huzursuzluk yada kusma hiç olmadı bizde
Meraba arkadaşlar her zaman uzaktan takip ettiğim siteye bu konuyla üye olmak istemezdim. 3 aylık bir kızım var. Doğduyan 10 gün sonra emmek istememeye başladı. 15 gün sonra yüzü kızardı. İlk gittiğin doktor atopik dermatit 1 hafta sıkı diyet yap sonra başla dedi. Aynen de yaptım. Fakat yine yine yeniden oldu. Son gittiğim doktor gaita tahlili istedi ve emmek istememesi bundan kaynaklı olabilir dedi. Sütüm azalıyor ve sürekli kaşıkla besliyorum. Bende de alerjik astım var. Yani olabilme durumu yüksek. Benim merak ettiğim bu sorunu yaşayan anneler olarak sizinde bebekleriniz böyle iştahsız ve emme red durumu oldu mu? Psikolojim çok bozuldu aç duruyor sürekli 4 5 saat vermesem ses çıkarmıyor. Sürekli Ağlıyorum aylardır bu durum değişmedi.
Doktor bana hiçbirşey önermedi başka doktora mı gitsem acaba? Mukus çok vardı kaka da ama zaten bu aralar hep 2 3 günde bir yapıyor oda yeşil oluyor beklediği için anlayamıyorum mukus olup olmadığınıMukus çok mu kakanin rengi nasıl gaz her çocuk ta var o bi belirti değil bnce .antibiyotik krem yada hap ictinmi hiç burda bi anne antibiyotik krem kullaniodu onu bırakınca geçti hersey .kaka da kan vucundunda egzama burunda hırılti hapşırma sebepsiz oksuruk herhangi biri daha varsa alerji olmasi daha yüksek sadece mukus bilemem bian önce şifa bulur ins yavrularimiz