Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Arkadaşlar Benim bebeğimde de süt alerjisi olabilir dedi doktor ve diyet yapmamı istedi sizin diyet listeleriniz nasıl acaba? kahvaltıya falan ne yiyebilirim mesela elinde buna göre düzenlenmiş listesi olan varsa fikir açısından paylaşabilir mi? Bide bu geçici bir süreç mi biz daha 57günlüğüz çünkü

Diyet bildiğiniz diyetlerden değil listeye falan gerek YÖK yani.

Paketli gıdalar margarin tereyağı peynir süt yoğurt yemeyeceksiniz

Inan bana iğrenç değil. Bence de yediginden biz bunun gb bir çok farklı tonda ve defalarca kaka yaptık. Bir gün içerisinde 4 farklı renk ve form da kaka yaptığını hatırlıyorum.
Kan tahlili deri testi güç birinde sonuç çıkmadı. Ama doktor böyle durumlar sa olabiliyor dedi. Diyete başlattı mama verdi.kızım şu anda onu almıyor meme zaten bırakmıştı iyice sagip veriyorum onu almıyor. Her günüm ağlayarak geçiyor. Sütüm içinde dün yine kızardı yanaklar tek yediğim bulgur pilavı olmjstumsabirim onada alerjisi var. Bu istahsizlik aç uyumadi bebi çok uzuyor.sürekli Ağlıyorum. Doktor baktı kaka normal bunlar dedj.niye böyle oluyor. Ne zaman düzelecek djye düşünmekten mahvoldum.

Diyet bildiğiniz diyetlerden değil listeye falan gerek YÖK yani.

Paketli gıdalar margarin tereyağı peynir süt yoğurt yemeyeceksiniz
Teşekkür ederim peki günde bir kere ishal gibi ama katıya daha yakın kaka yapıyor kusmamız fazla ama maalesef. Alerjik bebekler kaç kere kaka yapmalı ki anlayalım sadece kusmadan besin alerjisi denebilir mi?

Canim niye aglion ağlama geçecek şeyler bunlar sen ilaç olarak kalsiyumunu eksik etme ona da mamasini ver yeter buz 11 ayin içindeyiz hala inek sütü ve yumurta alerjisi devam ediyo ama denemelerimde eskisi gibi tepki vermio azaldi oda geçer ins zamanla bazı bebekler 9.ayında gecio üzülme .bnde hiç birşey yiyemiodum patates zeytin sadece şimdi firinlanmis şeyleri kaşar peyniri falan yiyorum bişe olmuyo sizinki de geçer ins

Günlerdir bebeğim aç neocate mamayi almıyor almıyor. Nasıl alisacak ne yapmam gerek mama yapıyorum yemiyor hop çöpe mama yap hop çöpe ve kendide aç gören herkes daha kuculmus buyumemis diyorlar çok psikolojim bozuldu.nerdeyse 1 hafta oldu ama almıyor halen.

Kıyamam ona seni hiç mi emmio canım ya kaç aylıktı .mamayi muhallebi olarak versen

Kıyamam ona seni hiç mi emmio canım ya kaç aylıktı .mamayi muhallebi olarak versen
Yok canım geceleri uyku arasında bir kere alıyor bende gün boyu ne kadar çıkmış okadar veriyorum. Sagarak veriyorum sütü ama yeterli gelmiyor. 3.5 aylık kuzum dün artık dayanamadı 5 saat sonunda aldı. Çok üzülüyorum.

Allah yardimcin olsun canım biraz daha dayan katı gidaya geçtiğinde alerji azalıyor .mama ya vanilya çubuğu falan koyuyolar onu denedinmi hiç tadı değişsin diye.bn biberonu ucunu kendim sıkıyo dum zorla içiyodu kaşıkla falan veriodum bi mamayi yemesi bi saat suruyodu:))

Aynen biberon sık kaşıkla ver. Dünden beri cis yapmıyor. Denedim canım almıyor. Bende uykular gitti moral bitti. Aciktigi için durmuyor. İnsanlar ben sanki bilmiyorum bu aç normal değil deyip duruyor.başka birsey vardır diyorlar.iyice moralim bitti. Sütüm zaten gelmiyor. Bir hafta sonra 4 aylik olacak sen beslenmesini saat aralığını kaç cc verdiğini hatırlıyor musun? Her kafadan ses çıkıyor. Doktor aklı başında anlatmadi.

Canim valla bn emzirdim için sknti olmuyo du günde 100 cc falan da içiriodum. Canim son çare az bişe şeker atsan biliorum iyi değil ama aç kalio dion.allah yardimcin olsun canım üzülme geçer ins hemen

Doktorumuz diyeti yavas yavas bozabilirsin dedi 3 gun oldu bebegim eskisi kadar degil ama yine kusmaya basladi ve ishal oluyor sanirim diyete tekrar basliycam

Kızlar benim bebeğim de de süt alerjisi olabilir dedi dr kakası böyle mukuslu kala bu mu oluyor bebeğim 2.5 aylık

Kızlar benim bebeğim de de süt alerjisi olabilir dedi dr kakası böyle mukuslu kala bu mu oluyor bebeğim 2.5 aylıkEki Görüntüle 2029165
Baska sikintilarinizinda olmasi gerekli. Alerji denebilmesi icin sadece kaka tepkisi belirleyici olamaz. Ama kakada tepki var ve cocugun reflusu var muhtemelen. Alerjik cocuklarda alerjik reflude görülebiliyor

Evet cnm doğduğundan beri burnunda et var gibiydi 44 günlükken memeyi reddedi dr süt alerjisi diye Yen'i dedi süt ürünleri tahin domateside yemeklerin içinde yiyorum sadece ama bi türlü düzelmedi 10 gündür diyet yapıyorum

Yüzün dede isilik gibi döküntüler var dr 21 gün devam et 21 gün sonra açalım diyeti dedi nasıl bi yol izlemem lazım bide mama raporunu sadece çocuk dr çıkarabiliyor mu

Yüzün dede isilik gibi döküntüler var dr 21 gün devam et 21 gün sonra açalım diyeti dedi nasıl bi yol izlemem lazım bide mama raporunu sadece çocuk dr çıkarabiliyor mu
Raporu pediatrik gastrologlar, pediatrik alerji, ve bu bölümlerin olmadigi hastanelerde cocuk dr.lari çıkarabiliyor. Sizin tepkileriniz cilt, mide ve bagirsak pediatrik gastrologa mutlaka gitmelisiniz ve 21 gunde alerjisi geceni görmedim acikcasi. 21 gunde olusan tepkiler kaka haric sadece sakinlesir. Çünkü anne sutunden alerjenler 20 günde arinir. Bebeginiz huzurlu emiyorsa anlayinki diyet işe yaramis. Ama ememiyorsa diyetiniz ya yanlis yada eksik. Çünkü coklu gida alerjiside olabiliyor. Bagirsak tepkisi aktifken proteini yogun olan gidalardan uzak durun. Bagirsagi protein yorar. Yani süt diyetinde mesela inegin sütü yogurdu peyniri....nasil yenmiyorsa etide yenmez.

Bende 1 ay yapıp gitmeyi düşünüyorum bebeğim iyice rahatlasın diye süt ürünlerini keseli emmeye başladı ama uzun uzun emmiyor 3-5 dk sonra ya uyuya kalıyor yada bırakıyo ama eskisi gibi kavga eder gibi ağlamıyor yumurtayı da kesmelimiyim

Bide bana dr bi liste verdi dana Eti'ni çizdi bu daha ağır belirti verenlerde yenmiyor dedi bende yiyodum ama bundan sonra kuzu Eti yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…