Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim kızımın sancısı olmuyordu çok şükür. Ama alerjiyi yaşayan bikaç tanıdığım var onlarda sancılı diyolar. Yani bebekten bebeğe fark oluyo. Ama bence diyeti bi hafta deneyin rahatlarsa yüksek oranda alerjidir. Randevu süresine kadar biraz rahatlar bebişiniz.

Kakada kan ve mukus olunca direk inek sütü alerjisi dedi dr. Küçük olunca hemen test yapmak istemedi çünkü testin doğru sonuç vermesi küçük aylarda çok zor

Kakada kan ve mukus olunca direk inek sütü alerjisi dedi dr. Küçük olunca hemen test yapmak istemedi çünkü testin doğru sonuç vermesi küçük aylarda çok zor

Kan yok kızımda. Ben de test isterler diye korkuyorum daha 2 buçuk aylık. Alerji bölümündeki dr mu götürdünüz?

Margarin yiyebiliyor muyuz acaba inek sütü alerfçjisi varsa birkaç yerde gördüm sanki süt ürünü içerir diye

Benim kizimdada vardi sut alerjisi bizimki kusma gaz sancisi kanli mukus ve fiskirtarak kaka yapiyordu 1 ay dolasip durduk sebeb bulmak icin sonra ogrendik inek sutu alerjisi ben emzirmedim ama 10 ay sutumu sagip verdim 10. Aydan sonra raporlu mama kullandik tam 17 aylikken yavas yavas cay kasigiyla once yogurt alistirdim ilk verdigimde her yeri kipkirmizi oldu kasinmaya basladi doktorumuzda olasi alerji belirtisinde alerji surubu verin demisti verdim kizariklik gecti 3 gunden sonra yogurda tepki azaldi 1 hafta sonra peynir verdim. Ama sute alismamiz zaman aldi cunku ictiginde yogun bi sekilde kusuyordu ve karnim agriyor diyordu 2 yasinda mamayi kesip sute basladik yavas yavas oylece gecti bitti cok sukur. Rabbim yardimcisi olsun tum annelerin zor bir diyet cocuk icinde anne icinde ben 9 ay ne disardan bisey yedim nede dana eti vs yemedim tum sut ve sut urunu olan herseyle iletisimimi kestim keki bile sutsuz su ile yapip yedim cok canim isterse. tekrar hamile kalinca sut vermeyi birakip diyetide biraktim.

Herşey sıkıntı ya evde sadece sıvıyağ ile yapıyorum da tatil geliyor sağa sola gidicez aç kalıcaz demek ki gittiğiniz yerlerde

Çok zor evet. Bizim teşhis henüz kesinleşmedi. Bu diyet yüzünden misafirliğe bile gidemiyorum gittiğim yere çantamda kendi yiyeceğimi götürüyorum

mahtuana inşallah bizimki de geçer

BEBEĞİNİN İNEK SÜTÜ ALERJİSİ NEDENİYLE NEOCETA KULLANDIK. ALLAHA ŞÜKÜR ALERJİMİZ GEÇTİ.VE ELİMDE BİR MİKTAR MAMA KALDI. İHTİYAÇI OLAN ANNELERE VEREBİLİRİM.

Benim bebegim de 3 aylik gecen hafta 2 gun boyunca her emmeden sonra kusmaya baslayinca doktora gittik ve alerji
Bende diyet yapiyorum ne yiyecegimi sasiriyorum bazen cevremdekiler doktora bakma sen ye bisey olmaz yoksa sutun olmaz deseler de bebegimin sagligini riske atamam.diyete baslayinca kusmasi durdu bu seferde ishal oldu doktorumz bi kacak var demekki dedi ama alerji yapan baska ne olabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…