Benim kizimdada vardi sut alerjisi bizimki kusma gaz sancisi kanli mukus ve fiskirtarak kaka yapiyordu 1 ay dolasip durduk sebeb bulmak icin sonra ogrendik inek sutu alerjisi ben emzirmedim ama 10 ay sutumu sagip verdim 10. Aydan sonra raporlu mama kullandik tam 17 aylikken yavas yavas cay kasigiyla once yogurt alistirdim ilk verdigimde her yeri kipkirmizi oldu kasinmaya basladi doktorumuzda olasi alerji belirtisinde alerji surubu verin demisti verdim kizariklik gecti 3 gunden sonra yogurda tepki azaldi 1 hafta sonra peynir verdim. Ama sute alismamiz zaman aldi cunku ictiginde yogun bi sekilde kusuyordu ve karnim agriyor diyordu 2 yasinda mamayi kesip sute basladik yavas yavas oylece gecti bitti cok sukur. Rabbim yardimcisi olsun tum annelerin zor bir diyet cocuk icinde anne icinde ben 9 ay ne disardan bisey yedim nede dana eti vs yemedim tum sut ve sut urunu olan herseyle iletisimimi kestim keki bile sutsuz su ile yapip yedim cok canim isterse. tekrar hamile kalinca sut vermeyi birakip diyetide biraktim.