- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
Açtım kanlı kaka ve ürtiker döktü diyelim. Şimdi yavaş yavaş açıyoruz. Ama çok yavaş. Evet 9 ayligiz neredeyse. Artık doymuyor mama da bir yere kadar. Ilk denemeleri yapıyoruz bakalım bir netlessin inş. Buraya da yazıcam. Son olarak patates kabak ve havuc yediriyorum haslayip eziyorum. 1 tatlı kaşığı da özel bir zeytinyağı katiyorum Asitligi düşük. Dün ve Bugün de princ ve muz denedik. Teoki var mı diye bekliyorum inş. Olmaz. Evet 120 cc 3 kez bazen iciyor ama çok nadir. Genelde 120 cc 2 kez kesin. Ancak ek gıda denemelri tutar ve yiyecek birseyler çıkarsa en fazla günde 150 cc vermeyi dusunuyroum. Sabah kahvalti mız olmadığı için kahvaltıya 90 cc birde akşam öğün olarak 90 cc verebilirim . Bakalım artık. Inan in bebek büyüdukce daha zorlaşıyor mus onu anladim. Ama inş. Daha da tolere edecekler. 2 ay önce si tepki verdiği şeylere Sanki şimdi birazcık daha iyi. Erken konuşmak ta pek istemiyorum. Bakalım inş. Iyi olacak diye ümit ediyorumTatlandirmak icin bisey yapiyo musunuz.tadi baya kötü diye okudum hep.bide siz hic diyet acmadiniz mi peki herhangi bir alerjenle 9 aylik olmus.muhtemelen sen yazmissindir bende okumusumdur ama o kadar cok sey okuyorumki unutuyorum.