- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
Yumurta da dahil olsa daha iyi olur . Çünkü süt kadar yumurta alerjisi de sık goruluyor. Özellikle kuruyemis ten de uzak dur canım. En azından 1 ay kadar bakalım bebis rahatlicakmiCok tesekkurlee bugunden itibaren basliyorum.yumurtada dahilmi bu dyete.
Tamam canim oyle yapayim.cok saolasinYumurta da dahil olsa daha iyi olur . Çünkü süt kadar yumurta alerjisi de sık goruluyor. Özellikle kuruyemis ten de uzak dur canım. En azından 1 ay kadar bakalım bebis rahatlicakmi
Canim kesinlikle yuzundekiler i geçir bian önce yazık kiyamam kaşıntı çok zor bnm ki kanatiodu yüzünü kasimaktan kortizon lu kremle geçecek başka türlü gecmio malesef sonra tekrar çıkmaması için nemlendirmen lazim surekli. Ve süt urunleri diyetini yap gozlemle her bebekte oluyo kafayı çok takmaMukuslu kaka cok yok.kanda 2 defa minicik gordum.yuzu cok kotu durumda fisir fisr svlce ve kirmizilik.doktr onemsemedi ebede sutun yagli olabilir dedi.uyurken bogazini temizliyor gibi surekli ses cikariyor.yuzundekiler kasiniyor sanirim surekli eli yuzunde cunku.
Biz hafta etki etmez canım Üzgünüm . En az 21 gün. Senin sütünden 72 saatte temizlenir bebeğin vücudunda da en az 21 gün sonra atılır. Bu süreleri bizzat test ettim yaşadım. Süt diyeti sadece süt içmemek değil. Laktoz içeren hiç birseyi tuketmicen. Yoğurt krem sanki kekler pastalar çikolata tereyağı paket yagi v.s. 8 aya aşkın diyette yim ben. Ama emin ol süt diyeti en kolayiNerdeyse doktorlardan cok guvenicem kadinlar kulubune .bircok hastalgi kendimiz bulduk burda .oyuzden sze guvendgm icin sordum bende.1 haftada anlarmiyim sence sut peynr yogurt yemesem.yoksa daha uzun bir surec takiptemi olmaliyim.yuzundekiler azalir belki ordan anlarim.nekadar surede etki eder
Canim bnce bir dene dr bana önce süt diyetini aç dedi yumurta dan önce geciomus o .bi bardak süt ile yumurtasiz kek yap ye dene dedi dr çok şükür biz bunu gectik .bnde yumurta dan korkuyom denemeye bugün sarısini yedim bakalım ne olacak bekliyorumSüt diyetini nasıl acicam bilmiyorum. Hiç cesareti m yok. Öyle böyle 1 yıl olmaya az kaldı nerdeyse
Bnm oğlumun kakasinda ki kan diyeti yaptık tan 15 gün sonra geçti 15 gün küçük küçük te olsa kan oluyoduNerdeyse doktorlardan cok guvenicem kadinlar kulubune .bircok hastalgi kendimiz bulduk burda .oyuzden sze guvendgm icin sordum bende.1 haftada anlarmiyim sence sut peynr yogurt yemesem.yoksa daha uzun bir surec takiptemi olmaliyim.yuzundekiler azalir belki ordan anlarim.nekadar surede etki eder
Ya ciddimisin. Ay anlatamam sütten nasıl korktuğumu. Bende diyorum yogurttanmi kek yapsam . Ama eşim ailem izin vermiyo. Kaçak olduğunda bebeğim çok hastalandi şimdi ailem de çok tedirgin. Yumurta önce satışını tüket 10 gün kademeli arttir sonra beyaza geç. Ben öyle yaptimCanim bnce bir dene dr bana önce süt diyetini aç dedi yumurta dan önce geciomus o .bi bardak süt ile yumurtasiz kek yap ye dene dedi dr çok şükür biz bunu gectik .bnde yumurta dan korkuyom denemeye bugün sarısini yedim bakalım ne olacak bekliyorum
En son ne zaman denemë yaptın süt ürünlerini .biz 6 ayligiz canım çok şükür süt ile kek yaptığımda az mukus oldu onu da çok onemsemiyomBademsekerim28 bebeğin kaç aylik oldu canim
2 aylıkken 1 tatlı kaşığı yoğurt yemistim. En sonda kaçak olmuştu 6 aylıkken çok kötü ürtiker dokuntu olmuştu tam tamına 21 günde gecmistiEn son ne zaman denemë yaptın süt ürünlerini .biz 6 ayligiz canım çok şükür süt ile kek yaptığımda az mukus oldu onu da çok onemsemiyom
Canim bnm ya kiyamam ins geçmiştir allahım şifa versin ins yavrularimiza2 aylıkken 1 tatlı kaşığı yoğurt yemistim. En sonda kaçak olmuştu 6 aylıkken çok kötü ürtiker dokuntu olmuştu tam tamına 21 günde gecmisti
Merhaba kesinlikle inek proteini tüketmiyorsun inek Eti kıyma süt yoğurt fındık fıstık badem yediğin her şeyin içeriğine bakman lazım kesinlikle süt ve süt ürünleri içermemeli peynir altı suyunda tabiMerhaba. Oglum 6 aylik. Kan tahlilinde alerji cikmis. Dogdugundan beri kusmasi var. Baska bir problem yoktu. Simdi doktor alerji var dedi ama neye karsi bilmiyoruz. Inek sutu ve yumurta yeme dedi bi ay. Ama keci sutu kullanabilirmisim. Size de keci sutu serbest mi birakildi. Yanlis bi diyet yapmiyim bosuna
Ve biz yumurta dan kaldık kakasi bozuldu malesef2 aylıkken 1 tatlı kaşığı yoğurt yemistim. En sonda kaçak olmuştu 6 aylıkken çok kötü ürtiker dokuntu olmuştu tam tamına 21 günde gecmisti
Bozma moralini daha çok kucuksunuz. Hem süt u gecmissiniz demekki yumurta alerjiniz yüksek. Az daha sabirVe biz yumurta dan kaldık kakasi bozuldu malesef
İnşallah canim buna çok şükür tabiBozma moralini daha çok kucuksunuz. Hem süt u gecmissiniz demekki yumurta alerjiniz yüksek. Az daha sabir
Yeni bisey öğrendim dişi kuzu eti dokunurmuş. Erkek kuzu eti dokunmazmışKuzu etinide kesersem bu cocuk nerden protein alacak bilmiyorum.baklagil yemeye korkuyorum.mercimek de dokunmustu cunku((
Ne güzel darısı bize inşallah, alerjiniz kaçıncı ayda başlamıştı nezaman gecti, çoklu gıdamıydı? Bide ekgıdaya kaçıncı ay başladınız çok soru sordum kusura bakmayınBiz de alerjiyi atlatanlardaniz. Oğlum 13 aylık. Direkt süt hariç her şeyi yiyip icebiliyor. Sizlere tavsiyem alerjiyi kafanizda çok büyütmeyin. Böyle söyleyenlere kizardim hep ama doğruymuş. Muhtemelen biliyorsunuz dur ama söyleyeyim takviye ilaç almayı unutmayın. Belli besinleri almadiginiz için depolariniz bosaliyor. Unutmayin çocuklarımızın bize her zaman ihtiyaçları var. Kendimize de iyi bakmaliyiz...
40 i çıktığı gün ishal oldu. Tepki vermeye başladı yani. Çok kötüydü tamamen mukuslu 9-10 kez.İki aylık olana kadar anlamadik. Diyete başladım hemen. Önce çoklu gıda sandım çok az şey yedim daha sonra sut urunleri ve kırmızı et olduğunu anladık.Ne güzel darısı bize inşallah, alerjiniz kaçıncı ayda başlamıştı nezaman gecti, çoklu gıdamıydı? Bide ekgıdaya kaçıncı ay başladınız çok soru sordum kusura bakmayın
brokoli dere otu patates giriyoruz çok ciddi olmadıkça belirtileri takmıyorum devam ediyorum deneme listesine. zaditen kullanıyoruz hala. sizinki ne alemdeTesekkur ederim canim bakiyim :)
Nasil gidiyor diyet, bebis iyi mi.