Bebeğin ismini değiştirme 😔

M meo41 burda anlatmaya çalıştım aşağı yukarı aynen bunları yaşadık.

Saçmalardan seçmeler, bu zamana kadar aklın nerdeydi.

Eşimi ikna ede

eşimi ikna edemiyorum isim değiştirmek istemiyo çünkü ben yinede belki ikna olur diye kendimce araştırıyorum
Eee ya sonra yine icinize sinmezse ? Yine mi degisiceksiniz.Daha aseli istediginize emin degilsiniz.Yapmayin allahaskina .

Ben insanların neden eleştirdiğini anlamadım . Zeynep güzel , klasik isim Asel de güzel ve popüler bir isim. Ben sadece şunu yazmak istiyorum bebek ilk kendi ismini tanıyor bu sebeple öğrenmesi açısından eğer değiştirecekseniz değiştireceğiniz isim ile seslenin öğrensin. Sonrasında kafa karışıklığı yaşamasın

Son düzenleme:
Zeynep’i mi değiştirip Asel yapmak istiyorsunuz? Alın bunu burdan ahsjahshhshs
Çokmu komik ? Ben o isimşe bebeğime seslenirken tıhaf oluyorum ısınamadığım birşeyler var diyorum niye dalga geçercesine konuşuyosunuz keşke destekleyici cevaplar yazsanızda insan rahatlasa biraz

Bi arkadaşım ismini değiştirdi, birkaç ay bekleme süresi olmuştu. Mahkemede hakimin karşısına çıkmış, neden değiştirmek istiyorsun demiş, o da uygun bir açıklama yapmış, tamam demiş o kadar. Mahkeme için verdiği ücretin yarısı da iade edilmişti. Okul kayıtlarında değişmesi biraz daha zaman aldı ama halloldu. Yapacaksanız bir an önce yapın. Sizin sebebiniz yine normal geldi bana, yiğit mert’i mert yiğit olarak değiştirmek isteyen görmüstüm

Mahkemeye başvurmanız gerekiyor. 6 ay içinde karar bağlanır. Zor falan değil.Ben de kendi ismimi değiştireceğim ama üşendiğim için daha başvuramadım. Yalnız ben beğenmediğimden değil. Babam gidip kendi istediği ismi koymuş, annem onun koyduğu değil kendi istediği isimle seslendi hep bana. Doğal olarak resmiyet dışında herkes başka isim söylüyor, iş resmiyete döküldüğünde ismim değişiyor falan. Hiç sevmediğim bir karmaşa.

Çokmu komik ? Ben o isimşe bebeğime seslenirken tıhaf oluyorum ısınamadığım birşeyler var diyorum niye dalga geçercesine konuşuyosunuz keşke destekleyici cevaplar yazsanızda insan rahatlasa biraz
Evet komik. Zeynep gibi bir ismi varken Asel olsun diye isim değişikliği ile uğraşmayı göze almanız komik. Saçma olan bir şeyi neden destekleyeyim?

Asel mi? Af buyurun, sözüm meclisten dışarı;ama şu ismi ve yeni jenerasyondaki benzerlerini çocuklarına koymak isteyenleri duyunca kezban ama modern gözükmeye çalışan Insta anneleri gözümde canlanıyor nedense. Nevra Bilem vs. gözümün önüne geliyor yav. Siz öylesiniz demiyorum da bana öyle geliyor. Zeynep çok güzel, adı da verilmiş, bana sorarsanız daha kurcalamayın.

Bebek ismi bilmiyorum ben 18 olmadan değiştirdim kendi ismimi gayet basit bir süreç

Bizim lisede Oğulcan vardı söylemesi çok zor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…