M meo41 burda anlatmaya çalıştım aşağı yukarı aynen bunları yaşadık.Mahkeme açmanız lazım.
yaklaşık 5.000 TL harç ve giderler,tutacaksınız avukat ücreti vs. Ücretleri var.
dava açılıyor yaklaşık 3 ay sonra gün veriliyor
gerekçe dinleniyor eğer makul bir sebep varsa tek celsede değişir isim
isim değiştikten sonra elirli bir zaman var ondan sonra nüfusta değişiyor ve yeni kimlik alınıyor.
en az 5-6 ayı gözden çıkartın mahkeme sürecinde.
Saçmalardan seçmeler, bu zamana kadar aklın nerdeydi.Merhabalar. 1 aylık bebeğim var ismine doğuma kadar karar veremeyip doğum sonrası hadi artık karar verelim dedik ve bi isim seçtik tam olarak işte bu dediğim bi isim değildi ama zaten işte bu dediğim bi isimde yoktu aklımda neyse eşim gitti kimliği çıkarttı o günden beri isme ısınamıyorum ara ara ısınıyorum ama sonra boğuyo gibi oluyo beni. Mahkemeye gidip değiştirelim diyorum eşim isim değiştirilmez oyuncakmı bu diyoama ben sanki Asel ismini istiyorum artık o daha sıcak geliyo. Aranızda hiç bebek ismi değiştiren varmı süreç nasıl oluyo zor mu
eşimi ikna edemiyorum isim değiştirmek istemiyo çünkü ben yinede belki ikna olur diye kendimce araştırıyorumSaçmalardan seçmeler, bu zamana kadar aklın nerdeydi.
Asel Arapçada bal demekAyrıca asel ne aselsan mi
Eee ya sonra yine icinize sinmezse ? Yine mi degisiceksiniz.Daha aseli istediginize emin degilsiniz.Yapmayin allahaskina .Eşimi ikna ede
eşimi ikna edemiyorum isim değiştirmek istemiyo çünkü ben yinede belki ikna olur diye kendimce araştırıyorum
Zeynep’i mi değiştirip Asel yapmak istiyorsunuz? Alın bunu burdan ahsjahshhshsŞuanki ismi Zeynep
Zeynep gibi güzel bir isim varken asel mi koyacaksınız.Kizim olsa koyacağım ilk isim zeynep olurdu.Şuanki ismi Zeynep
Ama ismi çok çok güzel neden isinamadinz ki asel ne yaŞuanki ismi Zeynep
Çokmu komik ? Ben o isimşe bebeğime seslenirken tıhaf oluyorum ısınamadığım birşeyler var diyorum niye dalga geçercesine konuşuyosunuz keşke destekleyici cevaplar yazsanızda insan rahatlasa birazZeynep’i mi değiştirip Asel yapmak istiyorsunuz? Alın bunu burdan ahsjahshhshs
hangi isimi koyacagina karar veremeyip iki isim arasinda kalanlar icin guzel bir olay2. İsim çok saçma geliyor bana. Her Taraf 2 isimli çocuk dolu. Ağır ağır uzun uzun isimler
Çok sağolun bu tarz yorumlar için insanlar ne kadar kırıcı olmuşZeynep gibi güzel bir isim varken asel mi koyacaksınız.Kizim olsa koyacağım ilk isim zeynep olurdu.
Evet komik. Zeynep gibi bir ismi varken Asel olsun diye isim değişikliği ile uğraşmayı göze almanız komik. Saçma olan bir şeyi neden destekleyeyim?Çokmu komik ? Ben o isimşe bebeğime seslenirken tıhaf oluyorum ısınamadığım birşeyler var diyorum niye dalga geçercesine konuşuyosunuz keşke destekleyici cevaplar yazsanızda insan rahatlasa biraz
Bebek ismi bilmiyorum ben 18 olmadan değiştirdim kendi ismimi gayet basit bir süreçMerhabalar. 1 aylık bebeğim var ismine doğuma kadar karar veremeyip doğum sonrası hadi artık karar verelim dedik ve bi isim seçtik tam olarak işte bu dediğim bi isim değildi ama zaten işte bu dediğim bi isimde yoktu aklımda neyse eşim gitti kimliği çıkarttı o günden beri isme ısınamıyorum ara ara ısınıyorum ama sonra boğuyo gibi oluyo beni. Mahkemeye gidip değiştirelim diyorum eşim isim değiştirilmez oyuncakmı bu diyoama ben sanki Asel ismini istiyorum artık o daha sıcak geliyo. Aranızda hiç bebek ismi değiştiren varmı süreç nasıl oluyo zor mu
Ben de bir kere markete girmiştim, genc bir kadın 3-4 yaslarında cocugunu cagırıyor : "Abdülhamiiitt"
cok zorlama isimler var, Oğan diye isim var çevremde, Ecrin var. anlam önemli tamam ama biraz da söylenişi kolay isimler olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?