Yani her isim bana birilerini hatırlatıyor maalesef.Zeynep
Ne kadar güzel kız isimleri var, erkekte isim bulmak daha zor.
Hayırlısı ne diyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani her isim bana birilerini hatırlatıyor maalesef.Zeynep
Yani bilmiyorum neden taktınız belki de lohusalıktandir . Bu arada Zeynep ve Zehra ismi bana hep güzel kızları hatırlatır sakin güzel kadın ismi benceİşte tamda bu yüzden biraz yardım almak amaçlı rahatlayım diye yazdım bende buraya. nedensizce takıntı olmuş gibi bu durum çünkü. Gerçektede çok var ama kırmızı oda dizisinde falanda vardıya böyle değişik takıntılıklar bende derdim yok şükür herşey iyi gidiyo sağlığımız yerinde öyle dert arıyorum taka taka isme taktm![]()
Ermenice bir isim, googledan baktım (Zoğrap-Zührap)Hiçbir fikrim yok![]()
Aselden 1000 kat güzel Zeynep ismi.Şuanki ismi Zeynep
Kendi adım diye söylemiyorum ama gerçekten güzel ve asil bir isim Zeynep. Asel'den daha güzel hatta.Zeynep
Bence aselden çok daha güzel her zaman zeynep ismi vardı yine olacak ama asel gibi isimler dönemlik oluyor bi dönem çok fazla oluyor okula gidiyor 3-4 tane aynı isim tabi içinize sinmesi önemliZeynep
Zeynep aselden daha guzelZeynep
Ayrı ayrı kullanılabilecek iki isim seçerseniz çocuğunuz ileride sizin sevdiğinizi sevmezse diğerini kullanabilir. Bir arkadaşımın iki adı vardı üniye kadar ailesinin daha çok isteyip koyduğunu kullandı üniversitede herkese kendini diğer adıyla tanıtıp ona geçiş yaptı. Siz bile şu an kızınızın adını sevmemenize takmışsınız gelecekte kızınızda kendi adını sevmeyebilir. İki adı olursa en azından birini benimser.İkisini bir söylemeyince oda zor olur diyorum yani sadece biri söylenilcekse ikinci isim boşuna onu ığraştırmasın![]()
Yok sanmam o vakitler sürahi hanımın yazarı bile dogmamisti eminim.Şişesürahi hanımdan mi esinlenmisler?
22 senedir ilk sirada :) arada sadece bir yıl elif öne geçmişEvet 2021 de ilk sırada![]()
5 ayda nasıl karar veremediniz anlamıyorum.Merhabalar. 1 aylık bebeğim var ismine doğuma kadar karar veremeyip doğum sonrası hadi artık karar verelim dedik ve bi isim seçtik tam olarak işte bu dediğim bi isim değildi ama zaten işte bu dediğim bi isimde yoktu aklımda neyse eşim gitti kimliği çıkarttı o günden beri isme ısınamıyorum ara ara ısınıyorum ama sonra boğuyo gibi oluyo beni. Mahkemeye gidip değiştirelim diyorum eşim isim değiştirilmez oyuncakmı bu diyoama ben sanki Asel ismini istiyorum artık o daha sıcak geliyo. Aranızda hiç bebek ismi değiştiren varmı süreç nasıl oluyo zor mu
Bence çok güzel ismi benim 2 çocuğum var 2 isimli ikiside 2. İsimleri emir ve Belinay şimdiki aklım olsa kızın adını koymadım 1. Adı ile kalsa olurdu şimdi de hamileyim kızım olacak sadece elif koyacagim sağlıklı ise isme falan takılı kalmayın adı ile yaşasın inşallah sağlıklaŞuanki ismi Zeynep
Çocuğunuz ileride askeriyede ya da emniyette çalışırsa (kaç yaşında olursa olsun) isim değiştirme dosyaları soruluyor. Bilginiz olsun. Artık o da der annemin hoşuna gitmemiş diyeMerhabalar. 1 aylık bebeğim var ismine doğuma kadar karar veremeyip doğum sonrası hadi artık karar verelim dedik ve bi isim seçtik tam olarak işte bu dediğim bi isim değildi ama zaten işte bu dediğim bi isimde yoktu aklımda neyse eşim gitti kimliği çıkarttı o günden beri isme ısınamıyorum ara ara ısınıyorum ama sonra boğuyo gibi oluyo beni. Mahkemeye gidip değiştirelim diyorum eşim isim değiştirilmez oyuncakmı bu diyoama ben sanki Asel ismini istiyorum artık o daha sıcak geliyo. Aranızda hiç bebek ismi değiştiren varmı süreç nasıl oluyo zor mu
Annem ismimden hoşlanmamış başkası söyleyince takıntı haline gelmiş diye anlatacakÇocuğunuz ileride askeriyede ya da emniyette çalışırsa (kaç yaşında olursa olsun) isim değiştirme dosyaları soruluyor. Bilginiz olsun. Artık o da der annemin hoşuna gitmemiş diye![]()
12 yaşımdayken annem göbek adımı kimlikten sildirdi. O da isim değiştirme davası olarak geçiyo.. Dava açtı, dava günü şahitle gittik (dedem).. Yalandan bir dava görüldü silindi gitti. Sonra kimlik çıkarma falan işte.. Benim rahmetli bir iş arkadaşım vardı adam rüyasında soyadını farklı görmüş diye soyadını değiştirdi, karısının çoluk çocuğunun hepsinin soyadı 1 celsede değişti. Olmayacak bişey değil yani çok da zor değil.Merhabalar. 1 aylık bebeğim var ismine doğuma kadar karar veremeyip doğum sonrası hadi artık karar verelim dedik ve bi isim seçtik tam olarak işte bu dediğim bi isim değildi ama zaten işte bu dediğim bi isimde yoktu aklımda neyse eşim gitti kimliği çıkarttı o günden beri isme ısınamıyorum ara ara ısınıyorum ama sonra boğuyo gibi oluyo beni. Mahkemeye gidip değiştirelim diyorum eşim isim değiştirilmez oyuncakmı bu diyoama ben sanki Asel ismini istiyorum artık o daha sıcak geliyo. Aranızda hiç bebek ismi değiştiren varmı süreç nasıl oluyo zor mu