- 21 Ağustos 2015
- 31.626
- 95.800
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zahter duydum benAnnemin tanidigi iki yakın arkadaş olan teyzeler vardı birinin adı zeytin diğerinin fındıkdı.
Anaokulunda çok adaş var varya. Bir benim benim kızların adaşı yok şimdilik. İkinci kızımın adını koyarken aysima koymuştum ozman pek yoktu ama artmaya başladı şimdi.Okul şuanda Ecrin Ebrar asel suveda tarlası gibi![]()
İsimlerini çok merak ettim açıkçacıBenim cocujlarima koyacağım ismi ilkokul 7 veya 8 . Sınıfta karar vermiştim gunlugumede yazmışım zaten ve koydumda 3. Kız olursa onun ismide hazır ve bütün kızların isimlerinin anlamı aynı ve çok güzeller...erkek olursa ilk 3 unun yine anlamı aynı ve isim hazır ama vücudum o kadar çocuk yapmayı kaldıramaz maksimum bir kere daha hamile kalabilirim galiba oda 3 uz olsa aslında harika olurdu ama eşimi suni yolla döllenme işine ikna edemiyorum .. hatta sırası bile bellidir ilk doğan kizimon ismi 2. Si 3.sü diye o derece hahaha ruhumda annelik var o yaşta düşünmüş karar vermişim ve uyguladım ilk 2 sini :)
Benim arkadaşlarımınki de Lucifer’dan LucyBende kedime isim bulamadim ilk erkek sandığimdan lucifer koymak istedim ama dişiymis lusi koydum bende köpek ismi normalde ama olsun benim lusim o sonucta![]()
Bir de eski ismi ne onu söylesen ???Belki söylesen Asel de ne kızın ismi daha güzel der rahatlatiriz seni .Lohusalıktan zaten insan neye takacagina şaşırıyor .Kimi yeni hayata alisamiyor ,kimi bebeğe ,kimi isme .Bende de oldu geçti sonra .Ne kadar kırıcı yorumlar gelmiş ben bi sıkıntımı paylaştım isme alışamıyorum ısınamıyorum dedim belki lohusalıktandır farklı şekilde çok kötü etkilenen lohusa tanıdıklarım oldu yani. Ben mahkeme sürecini sordum zor mu kolay mı diye bu konuya böyle takıldım diye çocuğumun herşeyinde böyle değilim tabiki ne kadar yargılamışsınız
Biz de senin kızın ismini merak ettik acikcasi ama ısrarla cevap yok.İsimlerini çok merak ettim açıkçacı![]()
Ayy Zeynep gibi asil bir isimden vazgecip çocuğun ismini Asel mi yapacaksın ?Asel çok bayağı açık ve net.Şuanki ismi Zeynep
İnanın Asel diye seslenirken de aynısı olacak .Biraz kararsız bir yapınız var sanırım .O yüzden yadirgiyorsunuz.Ben başta hiç ismi ile bile seslenmiyordum .Bahsederken bile ismi kullanmiyordum .Kızımın adı da İpek ..Ama kızımla bagdastiramadim bir süre .Sonra birkaç ay sonra aklıma Peri ismi geldi .Neden peri koymadım .Aklıma neden gelmedi hamile iken diye bir süre de pişmanlık krizlerine girdim .Eşimin ağzını aradım acaba değiştirmeye yanaşır mi diye.Aslinda çok büyütüyoruz alt tarafı isim .Zeynep de çok güzel isim .Ben çok istedim kızlarımın ikisinde de ama eşimin çok fazla akrabası var Zeynep diye o yuzden istemedi .Zeynep çok asil ,her yaşta yakışacak ,bir defa da anlaşılacak ,anlamı güzel ,fonetigi güzel ,hem modern hem İslam'da güzel bir anlamı olan ,birçok güzel turkumuzde geçen bir isim .Dalga da geçilmez ama Asel dalga gecilmeye müsait bir isim .Ya çocuk ileride ASELSAN da çalışırsa ne olacakÇokmu komik ? Ben o isimşe bebeğime seslenirken tıhaf oluyorum ısınamadığım birşeyler var diyorum niye dalga geçercesine konuşuyosunuz keşke destekleyici cevaplar yazsanızda insan rahatlasa biraz
Artık optik doldurma yok neyseki .Doldurulmuş olarak geliyorBende kızıma iki isim koydum toplam 6 harfli ama ilerde optik doldururken kızmaz bana umarım
Doğrudur okul hayatım biteli çok oldu biz adımızı soyadımızı dolduryorduk ne günlerdi. En son kpps girdim ama optik kısmını nasıldı hatırlamıyorum heyecandan.Artık optik doldurma yok neyseki .Doldurulmuş olarak geliyor![]()
Ben de girdiğim sınav gorevlerinden biliyorum yoksa benim de çok oldu biteliDoğrudur okul hayatım biteli çok oldu biz adımızı soyadımızı dolduryorduk ne günlerdi. En son kpps girdim ama optik kısmını nasıldı hatırlamıyorum heyecandan.
Tek derdin bu olsun bacım saglıklı olsunda ne ismi olursa olsun bak bize yıllardır çabalıyoruz boşver vesveselerden uzak dur 18 yaşına gelince kendi ne istiyorsa onu koysunMerhabalar. 1 aylık bebeğim var ismine doğuma kadar karar veremeyip doğum sonrası hadi artık karar verelim dedik ve bi isim seçtik tam olarak işte bu dediğim bi isim değildi ama zaten işte bu dediğim bi isimde yoktu aklımda neyse eşim gitti kimliği çıkarttı o günden beri isme ısınamıyorum ara ara ısınıyorum ama sonra boğuyo gibi oluyo beni. Mahkemeye gidip değiştirelim diyorum eşim isim değiştirilmez oyuncakmı bu diyoama ben sanki Asel ismini istiyorum artık o daha sıcak geliyo. Aranızda hiç bebek ismi değiştiren varmı süreç nasıl oluyo zor mu
Nasıl cevap yok ben yazdım ve birsürüde ismiyle alakalı yorum geldi Aselden daha güzel tarzında görmemişsiniz sanırım. İsmi ZeynepBiz de senin kızın ismini merak ettik acikcasi ama ısrarla cevap yok.
Eski yorumlarda ismi var aslında ama görmemişsiniz sanırım. İsmi ZeynepBir de eski ismi ne onu söylesen ???Belki söylesen Asel de ne kızın ismi daha güzel der rahatlatiriz seni .Lohusalıktan zaten insan neye takacagina şaşırıyor .Kimi yeni hayata alisamiyor ,kimi bebeğe ,kimi isme .Bende de oldu geçti sonra .
Allah affetsin Asel nedir ya? Aselsan diyoruz biz bizim kuzen de kızına koyacakmış eşimle kahkahalarla güldük o nasıl isim diye.Şimdi burada elbette kızının adı Asel olan vardır da yani biz beğenmiyoruz mesela.Ama diyelim ki dünyanın en güzel ismi.E siz bu zamana kadar bir isim beğenemediniz 2-3 ay daha araştırsaydınız keşke.Yine de çok sinmiyorsa yasal yollsrı araştırın.Hakime de söylersiniz şimdilik isim kısmı boş kalsın siz yeter ki orayı boşaltın diyeMerhabalar. 1 aylık bebeğim var ismine doğuma kadar karar veremeyip doğum sonrası hadi artık karar verelim dedik ve bi isim seçtik tam olarak işte bu dediğim bi isim değildi ama zaten işte bu dediğim bi isimde yoktu aklımda neyse eşim gitti kimliği çıkarttı o günden beri isme ısınamıyorum ara ara ısınıyorum ama sonra boğuyo gibi oluyo beni. Mahkemeye gidip değiştirelim diyorum eşim isim değiştirilmez oyuncakmı bu diyoama ben sanki Asel ismini istiyorum artık o daha sıcak geliyo. Aranızda hiç bebek ismi değiştiren varmı süreç nasıl oluyo zor mu