Bebegin gazi icin onerilerinizi bekliyorum

B Kendim de denedim anında geçirdi ki soğanın gaz yaptığı söylentisi kanıtlanmış değil midesine de bişi yapmaz doğal antibiyotik

Gaz yapacak diye yiyeceklerden vazgeçilir mi ya onlarda ki vitaminleri nasıl alacaksanız

B Kendim de denedim anında geçirdi ki soğanın gaz yaptığı söylentisi kanıtlanmış değil midesine de bişi yapmaz doğal antibiyotik
Çiğ sebzeler bebeklerde gaz yapar.
Midesi ceviz kadar anca olan çocuğa çay kaşığıylada versen soğan suyunu ağrıtır. Asitli şey. Sen koca bi bardak iç bakalım ne hale geliyo miden..

Benim bebegim haziranda dogdu doktor sab simplex diye bir ilac onerdi gazi var diye nurse harveys aldik bir ondan bir ondan verdim ayrica ezcaneden anason rezene cayi var ot halinde ona nane kaynatip ekledik simdi biraz daha iyi gunde 2 kez 30 cc iciriyorum doktora sordum icirebilirsin dedi.Bir deneyin belki biraz rahatlar.Ben bir suru yorum okudum bu konuyla ilgili su varki gazli bebek kesinlikle sallanma ile rahatliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…