Denedin mi cnm peki.gunde kac kez.ac tok nasil veriliyorYarım çay kaşığı kadar soğan suyu onerebilirim
Onbes gunluk bebegim var kizlar gazli bir bebek evde uygulanabilecek ya da eczaneden alinabilecek etkili ne onerirsiniz bana?
Aynen hava sıcakta benim ev serin valla ben corapsız terliksiz hırkasız gezmiyorum normalde sevmemde mecbur birde bugün yeşil sabun koydu annem makatından bebeğe ama nokta kadar zeytinyağı ile koydu sonrasıııı :) annemin üstü hep kaka battaniyesi kakacık oldu gaz falanda kalmadı tabi şimdi miss gibi uyuyo bakalım :)Bu sicakta da kalin giyinemiyorum ki.acaba ordan mi gaz oluyor.cibil cibilim evde :)
Yesil sabun nasil oluyoAynen hava sıcakta benim ev serin valla ben corapsız terliksiz hırkasız gezmiyorum normalde sevmemde mecbur birde bugün yeşil sabun koydu annem makatından bebeğe ama nokta kadar zeytinyağı ile koydu sonrasıııı :) annemin üstü hep kaka battaniyesi kakacık oldu gaz falanda kalmadı tabi şimdi miss gibi uyuyo bakalım :)
Ne kadar yag peki.bide gaz icin mi Kaka icin miDalan in varya yesil sabunu o 2gcedir aglamiyoruz bkalim bugun yapmadik gce nasil olacak :/
Canım çocuk doktorunuz yok mu,ona danışarak ilaç kullanmaya çalış. Benim oğlumun gaz problemi 15-20 günlükken başladı, 4- 4.5 aya kadar devam etti. En etkilisi arabayla gezdirmek ama arabamiz yoktu. Piyasadaki gaz ilaçlarının nerdeyse tamamını denedim. Uzun bi dönem bio ve zincoyu birlikte kullandım. En son sabsimplex kullandım. Yaklaşık 1 yaşa kadar ikimizde gece-gunduz çorap giydik. Kimyon, rezene,anason çayları içtim. Hem humana kullandım hem de aktardan aldım. Yemeklerime bol kimyon döktüm. Bana gaz yapan yiyecekleri tüketmemeye çalıştım.Onbes gunluk bebegim var kizlar gazli bir bebek evde uygulanabilecek ya da eczaneden alinabilecek etkili ne onerirsiniz bana?
soğan suyu verilir mi hiç bebeğe? Soğan zaten kendi gaz yapıcı bişey. Çiğ sebzeler zaten gaz yapar. Mahfeder o midesini bebeğin.Yarım çay kaşığı kadar soğan suyu onerebilirim
Onbes gunluk bebegim var kizlar gazli bir bebek evde uygulanabilecek ya da eczaneden alinabilecek etkili ne onerirsiniz bana?
emiyor evetEmziriyor musunuz?
emiyor evet