yaz bebeği için alışveriş

Benim oğlum da 1 Haziran doğumlu. İlk 2 hafta dışında bütün yaz zıbın ve kısa tulumlarla gezdi. Bazen sadece bezle uyudu. Bol bol zıbın alın ve serin akşamlar için ince hırkalar olabilir 😻

kızlar selamlarr dün nipt sonucum açıklanmış ve bir kızım olacağını öğrendim 😍 1 haziran doğum bekliyoruz tecrübeli annelerden destek istiyorum. sizce yaz bebeği yeni doğan için hangi bedenlerde, nasıl kıyafetler ve neler almalıyım ? en çok nelere ihtiyacım olur ? daha erken aslında hemen almayacağım ama riskli bir gebelik geçireceğim haftaya da serklaj olacağım cinsiyeti öğrenince 1-2 parça bişey almak istedim heveslendim. muhtemelen 7.ayda başlarım almaya diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz ?
Cok fazla elbise alma yazin genelde zibin yetiyor ince örtü alabilirsin . Once büyük parçaları al . Çalışıyorsan en önemlisi göğüs pompası al

yazın olacağı için ben de çok dar sıkı giydirmek istemem ama bakayım herkes az almayı önermiş 0-3 için
Zaten yenidoğan bile olsa yaz sıcağında kalın ya da katlı giydirmek uygun değil. Evde klima varsa olur da yoksa doğru değil. Evet vücut ısılarını ayarlayamazlar ama aynı zamanda dış sıcaklığında çok yüksek olacağını hesaba katmak lazım. Haklılar çünkü 3 aylıkken 6 aylık kıyafetler bahsettiğim rahat haliyle oluyodu

X