- 1 Eylül 2021
- 4.731
- 18.043
Bezin nesine Maasallah diyelimBen diğerlerinde de ciddi bir sorun yaşamadım aslında, nadiren sızıntı oluyordu. 4e geçeli ne kadar oldu hatırlamıyorum ama sıkıntı yaşamadık çok şükür
Böyle yazınca da kim kem gözleriyle okuyorsa sızdıracağı tutuyor bezin, Maşallah diyin bari
Sen şimdi kaç numara kullanıyorsun. Benim 1 bitmek üzere artık iz yapmaya başladı 2 ye geçcemGazamız mübarek olsun doğumdaşım
Öyle deme valla nazar değiyor mesela merve bana sordu sızdırma var mı diye yok dedim akşamında ben değiştirmeyi unuttuğum için sızdırdıBezin nesine Maasallah diyelim
Yoo silipidenÖyle deme valla nazar değiyor mesela merve bana sordu sızdırma var mı diye yok dedim akşamında ben değiştirmeyi unuttuğum için sızdırdıyanlış anlama olmasın benim hatam yüzünden sleepy den değil
Çat ordayım çat burdaEtiketlemedim de hemen görme diye
Insaallah geçmiş olsun kuzuyaİnşallah bizimde öyle geçer sabah olup geldik ateş en korktuğum
Teşekkür ederizInsaallah geçmiş olsun kuzuya
Ben 2 numarayı sleepy ekstra olandan almıştım . Onun da bariyeri çok fazla olduğu için 1 numara gibiydi yeni bitirdik normal 2 den vardı biraz onlara geçtikSen şimdi kaç numara kullanıyorsun. Benim 1 bitmek üzere artık iz yapmaya başladı 2 ye geçcem
Hiç bilmiyorum canısı yavmerve mervecim mayo bezler hakkında hiç bir fikrin var mı? Bugün kızı ilk defa denize götürdük. Rezillik resmen. Huggies Little Swimmers taktım ama kenarlardan şırıl şırıl akıttı. Yarım saatte 2 kere değiştirdim ama ikisinde de aynı.
Bence bir şey dokunmuş. Besin alerjisi olan bebeğimin de böyle oluyordu.ilk cocukta popoda pişik yaptı,
ama bunda daha tadımlara bile geçmedim, anne sütünden gececek birşeyde yemedim
havalarda serin, pooffff yine uykusuz geceler
yarına doktor randevusu aldım hem 5 aylık oluyoruz ek gıdayı sararım hem de bu yüz kızarmalarını :/
Ben şortunu boş giydirdimmerve mervecim mayo bezler hakkında hiç bir fikrin var mı? Bugün kızı ilk defa denize götürdük. Rezillik resmen. Huggies Little Swimmers taktım ama kenarlardan şırıl şırıl akıttı. Yarım saatte 2 kere değiştirdim ama ikisinde de aynı.
Ay ben hiç bakmıyordum fiyatlara ta kasımda almıştım geçen baktım şok oldum sleepy eBen 2 numarayı sleepy ekstra olandan almıştım . Onun da bariyeri çok fazla olduğu için 1 numara gibiydi yeni bitirdik normal 2 den vardı biraz onlara geçtik
Ama şimdi bez fiyatlarına bakıyorum da madem sleepy sızdıracak yazık ya çok pahalıgidip 3ü baby turco alcam
Bize Mustela dedi çocuk doktoru ama almadım dahabu ülke ne zamandan beri güneş kremine bu kadar önem verdi,
talep artmış fiyatlar uçmuş , önerdiğiniz marka var mı
2 cocuk için :/
Sleepy az kaldı prima ile yarışacakAy ben hiç bakmıyordum fiyatlara ta kasımda almıştım geçen baktım şok oldum sleepy ebelki sızdırmaz bakalım 3 e başlayınca sana söylerim
Ben prima kullanıyorum memnunum. Gebe misin yine yav, hayırlı olsun sağlıkla kucağına almerve mervecim mayo bezler hakkında hiç bir fikrin var mı? Bugün kızı ilk defa denize götürdük. Rezillik resmen. Huggies Little Swimmers taktım ama kenarlardan şırıl şırıl akıttı. Yarım saatte 2 kere değiştirdim ama ikisinde de aynı.
Boş giydirmek dün aklımdan geçti benim de ama cesaret edemedimBen şortunu boş giydirdimçok şükür herhangi bir şey olmadı. Çiş olduysa bilmiyorum tabii
Sürekli bezde zaten havalansın egzamadır pişiktir iyi gelir inşallah diyerek
Ama daha uzun kaldığımız zaman bana da lazım olacak. Öneri olursa ben de takip edeyim