Ben emin oldum artık, benim oğlum tuzlu seviyorTuzlu su ya sürekli kullanınca rahatsiz ediyor
Bizim de şimdilik iyi gidiyorStoklar sağlamdı ıslak mendil pamuk konusundabez sleepy almıştım Hahah şaşıracaksınız ama sızdırmadı galiba sleepyden devam etcez bilmem 3 numarasu nasıl çıkar
Yarın bizimde 1.ay aşısı var. Ateş falan oldu mu sizin o zamanSelam kızlar burda sordum mu bilmiyorum ama 2. Ay aşılarınız nasıl geçmişti yarın olacağız ve çok tedirginim ben
Diyorum paketin içinde adaletli bi dağıtım olmamışHiç denemedim pamuk ama sleepy den 2 paket kullandım şimdi bunu deneyim dedim açtım bu daha çok hoşuma gitti benim. Kuru çıkmadı daha bende
AyyyDiyorum paketin içinde adaletli bi dağıtım olmamışkavga çıkmış belli suyu en çok kim kaparsa
Bizim bugün oldu aşısıYarın bizimde 1.ay aşısı var. Ateş falan oldu mu sizin o zaman
Ver cnm huzursuzluğu gider yazık çekmesinBizim bugün oldu aşısıateş yok ama huzursuz calpol versem mi bilmiyorum
3de sızacak bekliyorum benStoklar sağlamdı ıslak mendil pamuk konusundabez sleepy almıştım Hahah şaşıracaksınız ama sızdırmadı galiba sleepyden devam etcez bilmem 3 numarasu nasıl çıkar
Ya kuzum benim. Bende yarın sağlık ocağına yazdırcam ateş düşürücü nolur nolmaz diyeBizim bugün oldu aşısıateş yok ama huzursuz calpol versem mi bilmiyorum
Bence de verBizim bugün oldu aşısıateş yok ama huzursuz calpol versem mi bilmiyorum
Yok olmadı rahat geçti o aşı sweetimYarın bizimde 1.ay aşısı var. Ateş falan oldu mu sizin o zaman
İnşallah bizimde öyle olurYok olmadı rahat geçti o aşı sweetim
İnşallah sen yine de calpol al istersen arkadaşların dediği gibi huysuz olursa verirsinİnşallah bizimde öyle olur
Evet alcam mutlakaİnşallah sen yine de calpol al istersen arkadaşların dediği gibi huysuz olursa verirsin
Tamam canım emin olamamıştım. Bide calpolu açtıktan sonra nerede duruyor. Buzdolabında mı normal oda sıcaklığında mjVer cnm huzursuzluğu gider yazık çekmesin
Dime3de sızacak bekliyorum ben
Kesinlikle yazdır canımYa kuzum benim. Bende yarın sağlık ocağına yazdırcam ateş düşürücü nolur nolmaz diye
Bn buzdolabında tutuyorum serin yer varsa orda da tutabilirsinTamam canım emin olamamıştım. Bide calpolu açtıktan sonra nerede duruyor. Buzdolabında mı normal oda sıcaklığında mj
Yok canım bende dolaba koyayım. Tamam öyle yapimBn buzdolabında tutuyorum serin yer varsa orda da tutabilirsin
Verirken direk soğuk cerme vermeden 30 dk önce çıkar dolaptan