- 2 Ağustos 2013
- 34.130
- 101.551
Sende 3 var mı ben 1 paket 3 aldım durdum burdaki olanları görünceDime çok almaya tırsıyorum zaten 3 numarayı sende sıkıntı 3te mi başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende 3 var mı ben 1 paket 3 aldım durdum burdaki olanları görünceDime çok almaya tırsıyorum zaten 3 numarayı sende sıkıntı 3te mi başladı
Benim yeğenimin her diş döneminde popoda pişik oluyordu belki olabilir sizde de yüzde olmuş olabilirBizim oğlanın yüzü dün böyle oldu bugün biraz artmış
Ek gıdaya da başlamadık, herhangi değişik bir şey de yemedim ondan süte bulaşsın
Diş için etleri çok beyazladı
Patladı patlayacak, o yüzde pişik yapıyor muydu böyle
Bnce bişey dokunmuş ona ara verBizim oğlanın yüzü dün böyle oldu bugün biraz artmış
Ek gıdaya da başlamadık, herhangi değişik bir şey de yemedim ondan süte bulaşsın
Diş için etleri çok beyazladı
Patladı patlayacak, o yüzde pişik yapıyor muydu böyle
Aynen canımDime çok almaya tırsıyorum zaten 3 numarayı sende sıkıntı 3te mi başladı
Benim kızımda 2. Ay aşısı çok ateş yapmıştı. Çok korkmuştum. Calpol’u kustu. Gece 3 gibi yarım fitil vermiştim.Doktorumuz fitil dedi ama yarın tekrar sağlık ocağında soracağım hangisini söylerse. Kaç gün sürmüştü sizin ateş huzursuzluk
Benim yeğenimin her diş döneminde popoda pişik oluyordu belki olabilir sizde de yüzde olmuş olabilir
Bnce bişey dokunmuş ona ara ver
Domates kavun karpuz da yapabilir
Yada o tArafa yattıysa oldu
Teşekkür ederim cvp için inşallah bizde olmazBenim kızımda 2. Ay aşısı çok ateş yapmıştı. Çok korkmuştum. Calpol’u kustu. Gece 3 gibi yarım fitil vermiştim.
Yok almadım alırsam bir paket alıp denemeyi düşünüyorum. Çok tırsıyorumSende 3 var mı ben 1 paket 3 aldım durdum burdaki olanları görünce
Biz kolay atlattik sadece asi olduğu gün sadece yatmak istedi kucaga alınınca asi yerleri acıdı sanırım ateş vs olmadıBizim inşallah rahat geçer. Aşı anını düşünmek ayrı stres sonrası ayrı stres
Bende 1 paket varYok almadım alırsam bir paket alıp denemeyi düşünüyorum. Çok tırsıyorum
Yok almadım alırsam bir paket alıp denemeyi düşünüyorum. Çok tırsıyorum
3 sızdırırsa direkt 4e geçin, 4 sorunsuzBende 1 paket var
Aaaaa ciddi mi3 sızdırırsa direkt 4e geçin, 4 sorunsuz
Ben diğerlerinde de ciddi bir sorun yaşamadım aslında, nadiren sızıntı oluyordu. 4e geçeli ne kadar oldu hatırlamıyorum ama sıkıntı yaşamadık çok şükürAaaaa ciddi mi
Anne değilim ama oyuncak almanızı tavsiye ederim özellikle hiçbir işlevi olmayan oyuncakları zeka oyuncaklari ve legolar alabilirsiniz onun dışında çocuğunuza kendiniz oyuncak yapın etkinlik yapın Instagram da böyle sayfalar çok varTecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.
MaşallahBen diğerlerinde de ciddi bir sorun yaşamadım aslında, nadiren sızıntı oluyordu. 4e geçeli ne kadar oldu hatırlamıyorum ama sıkıntı yaşamadık çok şükür
Böyle yazınca da kim kem gözleriyle okuyorsa sızdıracağı tutuyor bezin, Maşallah diyin bari
İnşallah bizimde öyle geçer sabah olup geldik ateş en korktuğumBiz kolay atlattik sadece asi olduğu gün sadece yatmak istedi kucaga alınınca asi yerleri acıdı sanırım ateş vs olmadı
Gazamız mübarek olsun doğumdaşımBende 1 paket var
Yaa maşallah maşallah o şanstan bizde istiyoruzBen diğerlerinde de ciddi bir sorun yaşamadım aslında, nadiren sızıntı oluyordu. 4e geçeli ne kadar oldu hatırlamıyorum ama sıkıntı yaşamadık çok şükür
Böyle yazınca da kim kem gözleriyle okuyorsa sızdıracağı tutuyor bezin, Maşallah diyin bari