- 2 Kasım 2016
- 5.599
- 7.628
Mayo bezi mi varmış Migros’un kaçlı paket, 65 pahalı değil mi yaMigros bezinden çok memnundum 65ti 75 olmuş fiyatı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mayo bezi mi varmış Migros’un kaçlı paket, 65 pahalı değil mi yaMigros bezinden çok memnundum 65ti 75 olmuş fiyatı
Melinda evet 6 haftalık hamileyim. Plansız oldu.Ben prima kullanıyorum memnunum. Gebe misin yine yav, hayırlı olsun sağlıkla kucağına
Hayır normal bez mayo bezden bahsedildiğine dikkat etmemişimMayo bezi mi varmış Migros’un kaçlı paket, 65 pahalı değil mi ya
Bence bebekler için deniz iyi. Bir iki aylık değiller hem. Güneş görsünler. Ciltlerine de iyi gelir. Bizim egzamamız olduğu için ne zamandır yaz gelsin de denize girsin modundaydım. Doktorumuz da aynı şekilde cildine çok iyi gelir dediMelinda evet 6 haftalık hamileyim. Plansız oldu.
Tamam yarın Prima’ya bakayım. Ya bana kalsa ben denize götürmeyeceğim bebeği. Hasta olur diye korkuyorum. Bebek bu sonuçta. Güneş çarpar, enfeksiyon kapar. Ne gerek var. Eşim başımın etini yiyor. “Yaz bitti, biz denize gidemedik” diye.
Tahlile git bi şekilde yavYa ben çok halsizim tahlile gitmeye vaktim de yok. Doktorlarınız bu halsizlik uyku hali için vitamin verdi mi?
Ben geçen ay gittim , 2kutu demir vitamini 4sise çocuk vitamin şurubu 1tane b vitamin kompleksi verdi, düzenli kullanmıyorum ama TSH yüksekliği için gitmiştim emziriyorum diye onun için ilaç vermedi özel hastaneye haftasonu gitmistikYa ben çok halsizim tahlile gitmeye vaktim de yok. Doktorlarınız bu halsizlik uyku hali için vitamin verdi mi?
Pregnacare breastfeeding şiddetle tavsiye ederim. Gece daha dinç oluyorum ki bazen her yarım saatte, saatte bir uyanıyor bebeğim.Ya ben çok halsizim tahlile gitmeye vaktim de yok. Doktorlarınız bu halsizlik uyku hali için vitamin verdi mi?
Harika bi vitamin gerçekten , hamileyken kullandım doğumdan sonra da Breastfeeding e geçtim. Etkisi öyle belirgin ki, kullanmadığım günler kafamı kaldıramıyorum yorgunluktan . Kullandığım günler cep herkülü gibiyim süte de etkisi var bencede . Canım pregnacarePregnacare breastfeeding şiddetle tavsiye ederim. Gece daha dinç oluyorum ki bazen her yarım saatte, saatte bir uyanıyor bebeğim.
Üstelik sütüm de kullandığımdan beri daha iyi.
İstikrarlı kullandığım tek vitamin öyle ki azalınca yenisini aldırıyorum
Ay hemen bakcam bende. Valla hiç kolumu kaldırasım yok benimdePregnacare breastfeeding şiddetle tavsiye ederim. Gece daha dinç oluyorum ki bazen her yarım saatte, saatte bir uyanıyor bebeğim.
Üstelik sütüm de kullandığımdan beri daha iyi.
İstikrarlı kullandığım tek vitamin öyle ki azalınca yenisini aldırıyorum
Bebeğinle başım dertteya seni gördükçe sempatik_kiz ı da merak ediyorum hiç görünmüyor haber aldınız mı hiç?
doğumlar başlayınca topiğiniz de iyice sessizleşti
Bez dayandıramıyoruz sıpaya
Ben her aspiratör kullanımı sonrası pişman oluyorum. Daha çok kullanma ihtiyacı oluyor bence. Bir de kızarıklık oluyor.İyi geceler kızlar aranızda braun burun aspiratörü kullanan varmı?
Kaç tane kullanıyor? İlk 2 ay çok kullanıyorlarBez dayandıramıyoruz sıpaya
Birde prima kullanınca ocağıma incir ağacı dikildi resmen
Bende cok kullanmamaya çalışıyorum serum fizyolojik yapıyorum doktorda çok çekme dedi ama gece çok tıkandı dedim acaba kullanıp memnun kalan varmıBen her aspiratör kullanımı sonrası pişman oluyorum. Daha çok kullanma ihtiyacı oluyor bence. Bir de kızarıklık oluyor.
Şimdi şu ekteki deniz suyundan aldım. Daha bugün ilk kez denedim. Memnun kalırsam güncellerim
Bizde o kadar kullanıyoruz yaKaç tane kullanıyor? İlk 2 ay çok kullanıyorlar
Ama moral bozmak gibi olmasın bizim hala 8-12 arası
Bizimkininde burnu hep tıkanık zor nefes alıyorBende cok kullanmamaya çalışıyorum serum fizyolojik yapıyorum doktorda çok çekme dedi ama gece çok tıkandı dedim acaba kullanıp memnun kalan varmı
Eğer memnun kalırsan yazarmısın bende doktoruna sorup alayım