Sanmam canım.Benim gebelik boyunca bı dünya ağrım,akıntım ve mantar enfeksiyonum oldu Kesin bu erken doğum belirtisi dedim durdum.Dogum belirtisi çok başka biseymis yaşayınca anliosun.Gebelikte akıntı çok normal diodu benim doktorum hep 40.hafta direk suyumun gelmesiyle başladı doğumum.Doktorun sorun yok diosa içini ferah tutAy kızlar benim derdim bitmiyor ya . 2 gün önce hastaneye gittim bebek bi hafta önden gidiyor 33 haftalık görünüyor dedi .akıntım deişti benim afedersiniz mukuslu böyle ama kokusuz . normal de şeffaftir beyaz ..erken doğum belirtisimidir yaşayan varmı anormal bi durummu sizce doktora söylemelimiyim. Ne zormuş tecrübesizlik ilk gebelik
Ay kızlar benim derdim bitmiyor ya . 2 gün önce hastaneye gittim bebek bi hafta önden gidiyor 33 haftalık görünüyor dedi .akıntım deişti benim afedersiniz mukuslu böyle ama kokusuz . normal de şeffaftir beyaz ..erken doğum belirtisimidir yaşayan varmı anormal bi durummu sizce doktora söylemelimiyim. Ne zormuş tecrübesizlik ilk gebelik
Ya yaşadığım stresten dolayı her belirtiyi doğum belirtisi zannediyorum . 33 oldum şükrediyorum şu an dekolman olmuştum iki hafta önce kasılma toplanma filan oluyor karnımda bazen düzensiz bir sürü belirti çıkıyor yani . Ama doktor rahim ağzı uzunluğun çok iyi erken doğum belirtin yok diyip duruyor anlamadım gitti .Sanmam canım.Benim gebelik boyunca bı dünya ağrım,akıntım ve mantar enfeksiyonum oldu Kesin bu erken doğum belirtisi dedim durdum.Dogum belirtisi çok başka biseymis yaşayınca anliosun.Gebelikte akıntı çok normal diodu benim doktorum hep 40.hafta direk suyumun gelmesiyle başladı doğumum.Doktorun sorun yok diosa içini ferah tutson aylarının keyfini çıkar.
Normal o zaman dediğinize göre sizinde böyle katımıydıson ana kadar 1 hafta önce 1 hafta geride yeni çeri havasında gidiyorlar, merak etme cok büyük bir fark değil, benim aşırı akıntım ve kaşıntım olöuştu, en son dayanamadım dr fitil verdi hemen kesti.
Normal o zaman dediğinize göre sizinde böyle katımıydı
Teşekkürler bi yazarım o zaman ben yarın doktoraevet normal, dr söyle ona göre sana fitil verebilir. kaşıntıda varsa bir de travazol krem
Kaç hafta sonra gittiniz düzelmişti benim de bebeğime 3 hafta karın bölgesi geriliği var denildi çok korkuyorumKızlar geçen gün bizim minnosun kalçasında gelisim geriliği var demiştim, bugün kontrolumuz vardı şükür düzelmiş
1 ay sonra gittik kontrole canım, senin bebek doğdumu hamilemizin?Kaç hafta sonra gittiniz düzelmişti benim de bebeğime 3 hafta karın bölgesi geriliği var denildi çok korkuyorum
Yok hayır şuan 30 haftalık gebeyim sizin sonradan gectimi nasıl oldu1 ay sonra gittik kontrole canım, senin bebek doğdumu hamilemizin?
Sizin yazdığınızı görünce yazmak istedim banada 31. Haftamda karında gerilik var dediler tabi benim şeker ve tansiyon ayrica son zamanlarda suda azalma oldu. perinatoloji takibi ile 34+2 de doğum yaptım suda azalma olunca doktor riske atmak istemedi kilo alımıda yavaslamisti bebegimin. Başka bi sıkıntı olmasa doktorum 37de alırız demişti sizde içinizi ferah tutun egerki gelişimde sıkıntı olursa disarda büyümesi daha iyi olacaktır bebeğinizin doktorunuz ne diyor korkmayın Allahın izniyle bisey olmaz kilosu en son kaçtıKaç hafta sonra gittiniz düzelmişti benim de bebeğime 3 hafta karın bölgesi geriliği var denildi çok korkuyorum
Anladım içimi ferahlattiniz gerçekten çok soalun bugün gittim 30 haftalık 1200 kilosu başka hiçbir sıkıntı yok sadece karın çevresi 3 hafta geri dediSizin yazdığınızı görünce yazmak istedim banada 31. Haftamda karında gerilik var dediler tabi benim şeker ve tansiyon ayrica son zamanlarda suda azalma oldu. perinatoloji takibi ile 34+2 de doğum yaptım suda azalma olunca doktor riske atmak istemedi kilo alımıda yavaslamisti bebegimin. Başka bi sıkıntı olmasa doktorum 37de alırız demişti sizde içinizi ferah tutun egerki gelişimde sıkıntı olursa disarda büyümesi daha iyi olacaktır bebeğinizin doktorunuz ne diyor korkmayın Allahın izniyle bisey olmaz kilosu en son kaçtı
Sanırım anne karnında bı ilaç felan vermiyolar degilmi gelişmesi içinAnladım içimi ferahlattiniz gerçekten çok soalun bugün gittim 30 haftalık 1200 kilosu başka hiçbir sıkıntı yok sadece karın çevresi 3 hafta geri dedi
Kaç kilo doğum yaptınız acabaSizin yazdığınızı görünce yazmak istedim banada 31. Haftamda karında gerilik var dediler tabi benim şeker ve tansiyon ayrica son zamanlarda suda azalma oldu. perinatoloji takibi ile 34+2 de doğum yaptım suda azalma olunca doktor riske atmak istemedi kilo alımıda yavaslamisti bebegimin. Başka bi sıkıntı olmasa doktorum 37de alırız demişti sizde içinizi ferah tutun egerki gelişimde sıkıntı olursa disarda büyümesi daha iyi olacaktır bebeğinizin doktorunuz ne diyor korkmayın Allahın izniyle bisey olmaz kilosu en son kaçtı
Kilosuda gayet iyi maşallah inşallah zamanında sağlıkla gelir bebeğiniz siz doktorunuzu dinleyin o gereken takibi yapar zaten stres baş düşman unutmayınAnladım içimi ferahlattiniz gerçekten çok soalun bugün gittim 30 haftalık 1200 kilosu başka hiçbir sıkıntı yok sadece karın çevresi 3 hafta geri dedi
Benim doktorum karın çevresi geriliği için yapılacak bisey yok demişti siz yine beslenmenize dikkat edinSanırım anne karnında bı ilaç felan vermiyolar degilmi gelişmesi için
1500 kilo dogdu bebeğim halen küvözde büyümesini bekliyoruz çok şükür sağlık sorunu yokKaç kilo doğum yaptınız acaba
Evet malesef öyle aşılama ile gebe kaldığım için hep sıkıntılı geçti hamileligim insan korkuyor ister ister istemez rabbim sizin bebeğinize de şifa versin biran önce kucağınıza alın inslalah canimKilosuda gayet iyi maşallah inşallah zamanında sağlıkla gelir bebeğiniz siz doktorunuzu dinleyin o gereken takibi yapar zaten stres baş düşman unutmayın
Anladım çok sağolun dualarım sizinleBenim doktorum karın çevresi geriliği için yapılacak bisey yok demişti siz yine beslenmenize dikkat edin
1500 kilo dogdu bebeğim halen küvözde büyümesini bekliyoruz çok şükür sağlık sorunu yok
Allah razı olsun anlıyorum sizi bende tüp bebek yöntemi ile mucizeme kavuştum Amin inşallahEvet malesef öyle aşılama ile gebe kaldığım için hep sıkıntılı geçti hamileligim insan korkuyor ister ister istemez rabbim sizin bebeğinize de şifa versin biran önce kucağınıza alın inslalah canim
Rabbim sonucunu bizlere güzel nasip etsin inşallah emekelrimiz karşılığını Alalim.insallahAllah razı olsun anlıyorum sizi bende tüp bebek yöntemi ile mucizeme kavuştum Amin inşallah
Bizim doğduktan sonra gelişim geriliği çıktı 2. Ayinda 1 ay sonra götürdüğümüzde düzelmiştiYok hayır şuan 30 haftalık gebeyim sizin sonradan gectimi nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?