Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani aslında geçen ay 600 gram aldı bu ay bi kilo almış. Artık yavaslar 6 aydan sonra. Diş filan da iyice zorlayacak yaOh maşallah haklısın evet kilo alımları ne zaman azalacak acaba
Aldım canım pilsan. Ikenin oturma yerine dar dediler. bebeme tombik dediler. Bana nornak geliyo amamerve mama sandalyesi aldın mı?
Ikeanın oturma yeri için sordum sırf biliyo musun ölçüler dar gibi bakayım pilsana teşekkür ederimAldım canım pilsan. Ikenin oturma yerine dar dediler. bebeme tombik dediler. Bana nornak geliyo ama
Rica ederim ben de ana sayfada sordum çok cafcaflı almak istemedim blw düşünüyorum ve de mama sandalyesiyle tek başıma banyo yaptırmayı düşünüyorum.Ikeanın oturma yeri için sordum sırf biliyo musun ölçüler dar gibi bakayım pilsana teşekkür ederim
Blw düşünüyosan zaten mama sandalyesinden çıkarmadan hopp banyoyaRica ederim ben de ana sayfada sordum çok cafcaflı almak istemedim blw düşünüyorum ve de mama sandalyesiyle tek başıma banyo yaptırmayı düşünüyorum.
Ben düşünüyorum da bakalım Eylül Hanım düşünüyo muBlw düşünüyosan zaten mama sandalyesinden çıkarmadan hopp banyoya
Ne zaman başlayacaksınBen düşünüyorum da bakalım Eylül Hanım düşünüyo mu
Muhtemelen ilk ay tadımları ben yaptırırım eline de veririm karışık gider. Sonra 7. Aydan sonda eline vermeye yoğunlaşırım. Gidisata göre.Ne zaman başlayacaksın
sempatik_kiz alcakmış
Temennim 2 sene yetmesi yönündeEmin miyiz onun 2 senelik alt açması vardır muhtemelen
tertemiz geldi. Söylediğine göre 1 kere kullanmış. Whatsapp tan video istemiştim sipariş öncesi. Her bir yerini göndermişti. Gerçekten en ufak bir söküğü, solması, lekesi yok.Bende alcam daha almadım mervenin tavsiyesi ile ergobaby bakıyorum ama 360 modeli yani seninkinden. Nasıl temiz geldi mi ürün? 360 modeli nasıl acaba 180 alsam sevmez mi zaten dışarı dönük önerilmiyormuş uzun süre kafam karıştı merve
Ay ne güzel yaz öncesi su ile tanıştı miiisBizimki yoğurdu kendi yemeye başladıkaşığa koyup verio annem yüzünü gözünü batıra batıra yiyo walayoğurda ve suya bayildiiii
İyi denk getirmişsin. Video bende isteyim atarsa daha iyi olur tabi canlı görmüş gibi. Belli bi süre sonra kilolar artınca kucak çok zor oluyo 360 alırım gibi bende çünkü etrafı incelemeyi çok seviyor.tertemiz geldi. Söylediğine göre 1 kere kullanmış. Whatsapp tan video istemiştim sipariş öncesi. Her bir yerini göndermişti. Gerçekten en ufak bir söküğü, solması, lekesi yok.
Sahibinden de sıfır satıyorlardı 1300 e. Bunu temiz görünce neredeyse 2 katı diyerek bu satıcıdan aldım.
Ben 6. Ay itibariyle dışa dönük kullanırım diye 360 ı seçtim. Fiyat farkı var ama uzun vadede değer bence.
Sabah sling de sipariş verdim. Kucağı çok seviyoruz ana oğul ama omuzlarım, kollarım, sırtım rahat etsin istiyorum. Bu kanguru da aşırı rahatmış sıfır yük hissediyorsun
Hazirim hazirimmmm ne zaman baslioruzzzztherealsinner hazır mısin benim yolculuğumaa
Yarın 9da biletHazirim hazirimmmm ne zaman baslioruzzzz
Mervemmmm kolay,hayırlı yolculuklarıniz olsunnnn.Gelismeleri an an bekliorumYarın 9da bilet
Kilo olarak uyuyor öne doğru ama beklemek daha mı doğru bilemedim
Kilo 6449
Boy 63,5
Yeni doğan aparatsız kullanım için 5,5 kg ve 4 ay üstü öneriliyor. Baş kontrolü falan var ama bacakları sanki rahat edemedi. Gerçi huzursuz saatte deneyebildim. Yarın tekrar deneyip olmazsa bir dahaki ayı beklerim