- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Kesinlikle katılıyorum. Bizimki ilk sefer kendini atmaya çalışmıştı. Şimdi ise uyuyorAninda sevip saatlerce durmaz hemen. Ben de kanguruyla giyinip aparmanin onunden dondugumu biliyorum. 5 dk 10 dk derken alisacak. Evde takip yurudum koridorda. Bi de mumkün olduğunca yuzu sana donukken popoyu torrbalandır. Kollari serbest olsun gerilmesin cocuk. Ama anlatip dursam da taka taka alisacaksın.ozelden de foto da atabilirsin. Ben de atabilirim.
109 liradan düştü alacak olan varsa
Lucky Day Bebek Alt Açma Minderi Alt Açma Çantası Örtüsü Fonksiyonel Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lucky Day Bebek Alt Açma Minderi Alt Açma Çantası Örtüsü Fonksiyonel Bakım Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Lastik uzun sarkmasın diye o ipi dolayıp sabitlemek icin. Koldaki citcitlara da önde siperlik var onu takiyosun
İlk fotodaki fermuarın içinden çıkan şapkayı takmak için canım.
Ya zaten direkt Merve nasıl emzirmiş bunun içinde dedimAninda sevip saatlerce durmaz hemen. Ben de kanguruyla giyinip aparmanin onunden dondugumu biliyorum. 5 dk 10 dk derken alisacak. Evde takip yurudum koridorda. Bi de mumkün olduğunca yuzu sana donukken popoyu torrbalandır. Kollari serbest olsun gerilmesin cocuk. Ama anlatip dursam da taka taka alisacaksın.ozelden de foto da atabilirsin. Ben de atabilirim.
Önde fermuar var ya onun içinden uv filtreli şapka çıkıyor. İlk attığın fotodaki çıtçıtlar onu takmak içinİkisini de anlamadımşapka nerede? :O
Siperlik neresi?
Şunu aldım fotoğraftan işaretlemeniz mümkün mü? Gözüküyorsa
İkinci El Portbebe ve Bebek Kanguru Modelleri Fiyatları
İkinci el portbebe ve bebek kanguru modelleri %40'a varan indirimli fiyatlarla dolap'ta. Portbebe ve kanguru çeşitlerine hemen göz atınlink.dolap.com
merve
Kanguruyu aldım. Oğlum sevmedi ya şoklar içindeyim. Hiç beklemiyordum. Yarın sahilde iftar buluşmamız var gidince dışarıda deneyeceğim. Ev için de sling sipariş vermeyi düşünüyorum. Daha önce battaniye ile kendime bağlamıştım sevmişti. Kanguru rahat mı gelmedi anlamadım. Kol geçirme kısmı yüzünü kapattı. Acaba ben mi düzgün takamadım yarın size fotoğraf atayım.
Şimdi bu ekteki kısımlar ne işe yarıyor? Anlayamadım. Fikri olan var mı?
Yaaa-Sunshine yaaa yerim ben o kiziiii kız annesi olmak muhteşem biseyyyy benim gibi cici bici alışverişi yapıp hepsi elinde patlayabilir şimdiden uyarım kuzu kızlar bilio ben dize dize bitiremedim ama benim hatun çıplak çıktı hiiicbisi giymio.Herseyimizi dolaba koyduk bı dunyada resim çekilmeyi bekleyen cicilerimiz var saglikla gelsin dünyalar güzeli
Sapkaya dedim siperlikİkisini de anlamadımşapka nerede? :O
Siperlik neresi?
Şunu aldım fotoğraftan işaretlemeniz mümkün mü? Gözüküyorsa
İkinci El Portbebe ve Bebek Kanguru Modelleri Fiyatları
İkinci el portbebe ve bebek kanguru modelleri %40'a varan indirimli fiyatlarla dolap'ta. Portbebe ve kanguru çeşitlerine hemen göz atınlink.dolap.com
Hala küçük ama seninki kilo iyi de olsa eahat edemeyebilir. Olabildiğince bol tak olmuyosa ugraşma.Ya zaten direkt Merve nasıl emzirmiş bunun içinde dedimalışması gerek tabii.
Valla çok iyi olurGündüz deneyip atayım fotoğraf. Çözersem akşam götüreyim yanımda
Kilo olarak uyuyor öne doğru ama beklemek daha mı doğru bilemedimDaha 96 günlük nasıl kanguruya gidecek anlamadım
Yenidoğan aparatı mı var
Ne tarafa dönük taktınKilo olarak uyuyor öne doğru ama beklemek daha mı doğru bilemedim
Kilo 6449
Boy 63,5
Yeni doğan aparatsız kullanım için 5,5 kg ve 4 ay üstü öneriliyor. Baş kontrolü falan var ama bacakları sanki rahat edemedi. Gerçi huzursuz saatte deneyebildim. Yarın tekrar deneyip olmazsa bir dahaki ayı beklerim
Bana bakıyor. Dışa dönük 6 ay sonrasıydı sanırımNe tarafa dönük taktın
Bana çok sorun var gibi gelmedi. Olabildiğince popoyu torbalandır sen omuz askılarını bollastırıp bacakları daha az acılmış olur. Baska da yapacak bi şey yok. Evde deneye deneye sureyinarttırın.bSabah denememiz fena geçmedi. Kol kısmını ağzına almaya çalışıyorekledim resim görmesini engelliyor kolu ondan pek hoşnut olmadı. Daha net çekemedim. Hatalı bir şeyler var ya da daha küçük bilemedim
Bende alcam daha almadım mervenin tavsiyesi ile ergobaby bakıyorum ama 360 modeli yani seninkinden. Nasıl temiz geldi mi ürün? 360 modeli nasıl acaba 180 alsam sevmez mi zaten dışarı dönük önerilmiyormuş uzun süre kafam karıştıSabah denememiz fena geçmedi. Kol kısmını ağzına almaya çalışıyorekledim resim görmesini engelliyor kolu ondan pek hoşnut olmadı. Daha net çekemedim. Hatalı bir şeyler var ya da daha küçük bilemedim
Ben kendime güvenmedim en çok taşıyamam dışa doğru asıldığında. Hem önümuz yaz evde kısa süreli idare etmem lazım bundan sonra dışarda taşımam mümkün olmayacak.Bende alcam daha almadım mervenin tavsiyesi ile ergobaby bakıyorum ama 360 modeli yani seninkinden. Nasıl temiz geldi mi ürün? 360 modeli nasıl acaba 180 alsam sevmez mi zaten dışarı dönük önerilmiyormuş uzun süre kafam karıştımerve
Benim oğlum kucakta dışa doğru bakmayı bakınmayı çok seviyor ondan düşünüyorum 360 ı. Dışarda taşıman neden mümkün olmasın? Terler diye miBen kendime güvenmedim en çok taşıyamam dışa doğru asıldığında. Hem önümuz yaz evde kısa süreli idare etmem lazım bundan sonra dışarda taşımam mümkün olmayacak.
Ben terlerim diye ve yoruluyorum. 1 saate yakin markete filan gidip gelince aşıri ter atıyorum su an bile. Senin de tombik oğlan zor olabilir. Eylül de 8.200 olmuş.Benim oğlum kucakta dışa doğru bakmayı bakınmayı çok seviyor ondan düşünüyorum 360 ı. Dışarda taşıman neden mümkün olmasın? Terler diye mi
Oh maşallahBen terlerim diye ve yoruluyorum. 1 saate yakin markete filan gidip gelince aşıri ter atıyorum su an bile. Senin de tombik oğlan zor olabilir. Eylül de 8.200 olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?