- 27 Ocak 2022
- 4.798
- 8.999
- 31
Şifa olsunAy hala mama sandalyesi bekliorum kızlar ya.Persembe aldık Trendyoldan hala gelmedi.Yavrusum pusette yiyo yogurdunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şifa olsunAy hala mama sandalyesi bekliorum kızlar ya.Persembe aldık Trendyoldan hala gelmedi.Yavrusum pusette yiyo yogurdunu
Sadece pilav makarna patates borek ve et yiyebiliyormusum gibi geliyor. Kahvalti cok zor, bebekler keci sutu mamasi yedigine gore ben de %100 keci sutu peynir yiyebilirim diye dusunuyorum.Kıyamam ya rahatsız etmiyordur inşallah bu kabuklanmalar(
Bende de kuruyemişler yasak. Susam tahin de. Ama hurma, kuru incir yasak değil. Sabah kahvaltıda zeytin, salatalık, patates yiyebiliyorum. Beni en çok kahvaltı zorluyor.
Mamayı sevdi mi? Kusan bebek çok oluyormuş
deri testi için çocuk alerji doktoru buldum aradım. Çok erken dediler telefonda. Test yapmayacaksanız gelmeyeceğim falan bir şeyler dedim direttim kabul ettiler.
Ağlama krizlerine kolik diyerek geçiyorlardı ama bizim egzama çok coşmuştu. Test olmasa da kesilecekti.
Tüh inşallah süte değildirSadece pilav makarna patates borek ve et yiyebiliyormusum gibi geliyor. Kahvalti cok zor, bebekler keci sutu mamasi yedigine gore ben de %100 keci sutu peynir yiyebilirim diye dusunuyorum.
Keci sutu mamasindan biri kusuyor simdilik, biri iciyor. Daha bugun basladik 1-2 gune anlariz bakalim.
@itses benim suan ürün yok ama takibe aldım ihtiyacım olur benceHanimlar bu arada dolap hesaplariniz varsa isimleri paylasirsaniz takip edeyim, cocuklarin kuculenlerini, kullanamadiklarimizi hem nakde donustururuz hem de magazalara kamyonla para dokmekten kurtuluruz.
Benim hesabım turkmencer
Peropero34Hanimlar bu arada dolap hesaplariniz varsa isimleri paylasirsaniz takip edeyim, cocuklarin kuculenlerini, kullanamadiklarimizi hem nakde donustururuz hem de magazalara kamyonla para dokmekten kurtuluruz.
Benim hesabım turkmencer
Hanimlar bu arada dolap hesaplariniz varsa isimleri paylasirsaniz takip edeyim, cocuklarin kuculenlerini, kullanamadiklarimizi hem nakde donustururuz hem de magazalara kamyonla para dokmekten kurtuluruz.
Benim hesabım turkmencer
@itses benim suan ürün yok ama takibe aldım ihtiyacım olur bence
Nick i görünce tamamdım ama kangurudaki bebeğim memnun kalmadı dobralığınla senden emin oldumBeni bulmussunuzdur
Hadi sağlikla gelsin ve tisikiirlirBu arada genetik testimizin temiz çıktığından ve cinsiyetimizin kız olarak kesinleştiğinden size bahsetmiş miydim 2. Konum gibi oldu burası yazmasam içimde kalırdı
Kız bebişi olan anneler üzerime dolap nicklerinizi fırlatabilirsiniz
Selfcontrol20 :)Hanimlar bu arada dolap hesaplariniz varsa isimleri paylasirsaniz takip edeyim, cocuklarin kuculenlerini, kullanamadiklarimizi hem nakde donustururuz hem de magazalara kamyonla para dokmekten kurtuluruz.
Benim hesabım turkmencer
Bu sayfa sayesinde hesap açıp ilk alışverişimi yaptım:) Sıfır olmayınca çok zormuş seçmesi ama.Hanimlar bu arada dolap hesaplariniz varsa isimleri paylasirsaniz takip edeyim, cocuklarin kuculenlerini, kullanamadiklarimizi hem nakde donustururuz hem de magazalara kamyonla para dokmekten kurtuluruz.
Benim hesabım turkmencer
Lastik uzun sarkmasın diye o ipi dolayıp sabitlemek icin. Koldaki citcitlara da önde siperlik var onu takiyosunmerve
Kanguruyu aldım. Oğlum sevmedi ya şoklar içindeyim. Hiç beklemiyordum. Yarın sahilde iftar buluşmamız var gidince dışarıda deneyeceğim. Ev için de sling sipariş vermeyi düşünüyorum. Daha önce battaniye ile kendime bağlamıştım sevmişti. Kanguru rahat mı gelmedi anlamadım. Kol geçirme kısmı yüzünü kapattı. Acaba ben mi düzgün takamadım yarın size fotoğraf atayım.
Şimdi bu ekteki kısımlar ne işe yarıyor? Anlayamadım. Fikri olan var mı?
İlk fotodaki fermuarın içinden çıkan şapkayı takmak için canım.merve
Kanguruyu aldım. Oğlum sevmedi ya şoklar içindeyim. Hiç beklemiyordum. Yarın sahilde iftar buluşmamız var gidince dışarıda deneyeceğim. Ev için de sling sipariş vermeyi düşünüyorum. Daha önce battaniye ile kendime bağlamıştım sevmişti. Kanguru rahat mı gelmedi anlamadım. Kol geçirme kısmı yüzünü kapattı. Acaba ben mi düzgün takamadım yarın size fotoğraf atayım.
Aninda sevip saatlerce durmaz hemen. Ben de kanguruyla giyinip aparmanin onunden dondugumu biliyorum. 5 dk 10 dk derken alisacak. Evde takip yurudum koridorda. Bi de mumkün olduğunca yuzu sana donukken popoyu torrbalandır. Kollari serbest olsun gerilmesin cocuk. Ama anlatip dursam da taka taka alisacaksın. ozelden de foto da atabilirsin. Ben de atabilirim.merve