Nivea kimyasal diyollaaa
Sleepy bio naturalKimse bebek bezi yazmamış
Kim diyormuş Nivea bnm de tek favorim oğlumda 7 yaşına kadar kullandım bunda bi 10 yaparımNivea kimyasal diyollaaa
3.ye de artık bi 18 yaparsın.Kim diyormuş Nivea bnm de tek favorim oğlumda 7 yaşına kadar kullandım bunda bi 10 yaparım
İki 3 saatte bir beslemek ve çiş kaka yaptırmak gerisi sevgi aşkYaziyorum minik poncigim:
- bolca boy boy muslin bez
- bolca zibin atlet kisa ve uzun kollu
- lastikleri bol corap
- sut sagma mak (sutunu arttirmak icin)
- cesitli kalinlikta battaniye
- penye bere
- yan yatirma yastigi
- cesitli boy ve sekillerde emzik, hangisini tutarsa ondan devam
- sling (ilk 3 ay sana yapismak isteyecek)
- pratik bir kuvet
buyrun kedi analari icin de yaziyorum,Bibibella eksigim varsa tamamla lutfen
- mama yiyemeyecek kadar ufaksa kedi sut tozu ve biberon
- gozleri acilmamissa kendi tuvaletini de yapamaz genelde, gazli bez pamuk
- disi polar kapli sicak su torbasi
tum annelere kolayliklar
3. Doğurmucam kızzz ne yaptın3.ye de artık bi 18 yaparsın.
Allah bilir.3. Doğurmucam kızzz ne yaptın
Biran önce gelsin bittim çünküİnan bende öyle düşünürdüm, ama çok şükür o gün geliyor bi şekilde. Çok stres yapma.
Emziriyor musun daha?
Canim hastahane cantana al kat dediler kullananlarin hepsi cok memnun bende aldim kattim hani ilk gun dogumdan snra emzirmen icin bebegi getiriyorlar ya sütün baktin az hemen kullana biliyorsun cnm sütün gelsin diye lansonihin gogus ucu kremini de doguma 15 gun kala kullan yara ve catlak olusumunu engellesin dediler aldim insallah doguma 15 gun kala denicem deneyimleyip yazarim sanaO ne zaman kullanılıyor?
Şaka Maka ama şuan 45 günlük yeğenim pusetinde uyuyor ve kel(bunu yazmasam olmazdı)sürekli bezini kirletiyor.Sen çok kıyafet almamaya çalışYaz sen bebişim.
Organic kotonundan al yavrucumSling olmaaaz ben çok terlerim
Evet lansinoh diyor herkes bi de doğal bi formül çıkarmış 2 ay önce kullan diyen bile var. Bakalım daha var benim o zamanlara.Canim hastahane cantana al kat dediler kullananlarin hepsi cok memnun bende aldim kattim hani ilk gun dogumdan snra emzirmen icin bebegi getiriyorlar ya sütün baktin az hemen kullana biliyorsun cnm sütün gelsin diye lansonihin gogus ucu kremini de doguma 15 gun kala kullan yara ve catlak olusumunu engellesin dediler aldim insallah doguma 15 gun kala denicem deneyimleyip yazarim sana
Aynen oyle. Az mi uyandim geceleriİki 3 saatte bir beslemek ve çiş kaka yaptırmak gerisi sevgi aşksonra zaten alısiyorsun kedi annesi olmaya
Ben çıplakken de terliyorum kotonuyla ne ilgiisi vaarOrganic kotonundan al yavrucum
Yazıldı bakınca o kadar gereksiz geliyodu ki banaYazildi mi okumadim ama kesinlikle ana kucagi alinmali pahali biseye gerek yok
Baakma zaman çabuk geciyorEvet lansinoh diyor herkes bi de doğal bi formül çıkarmış 2 ay önce kullan diyen bile var. Bakalım daha var benim o zamanlara.
Olsun teyzeler halaların da tecrübesi mühim beben de olur inşallah.Şaka Maka ama şuan 45 günlük yeğenim pusetinde uyuyor ve kel(bunu yazmasam olmazdı)sürekli bezini kirletiyor.Sen çok kıyafet almamaya çalışaklında bulunsun ,doğum yapınca Allah korusun hemen sütün gelmeyebilir kesinlikle yanında mama bulundur. Benden ancak bunlar çıkar çünkü henüz bebem yok
Çocuğa bağlı bu durumYazildi mi okumadim ama kesinlikle ana kucagi alinmali pahali biseye gerek yok