Doğuma Hazırlık Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sevgili Merve öncelikle sağlıkla kucağına al bebeğini..

Benim en cok işime yarayan ana kucağı oldu. Her odaya taşımak kolayıma geldi gün içerisinde . Bir de iyiki almışım dediğim Fisher Price in piyanolu oyun halısı vardı . Oğluma baya faydası oldu.

Az al öz al yığma ve hevesle al mesela şimdiden değilde ihtiyaçları ozaman en içine sinemi en güzellerini alırsın. Çok pahalı şeyler alma inan okadar kaliteli şeyler varki mesela mustela şampuan yok krem yok subu nive bildigin nivea 2 kizim da da kullandım ne pişik ne saçında konak monak oldu çok inceleyince olmuyor

Sling olmaaaz ben çok terlerim

Benim bebeğim çok emen mama almayan bir bebek oldu ama ucuz yollu manuel bir pompa almıştım ebebeğin markasıydı. İlk aylar süt dolunca çok ağrı yapıyor veya bazen bebeği rahatsız ettiği için önden gelen sulu sütü sağmak gerekiyor o amaçla işe yarıyor. Elektrikliyi duruma göre lazım olursa almak lazım ama çalışmayan bir anne için

Kabin tipleri var sepetlerimde alışveriş sitelerinde. Ben bi de minyonum ayy çok hafif olmalı tek halledebilmeliyim.

Katiliyorum sonuna kadar

Asla pahalı almam muhittin emin olabilirsin.

Ben şunu anladım ki bazı şeylerin markası cok önemliyken bazı şeylerin markası cok önemsizmiş :)

Mesela herhangi bir burun aspiratörü değil babyvac diyorum.

Herhangi bir kanguru değil ergonomik model-ben neko switch ten memnun kaldım.
Sling kesinlikle bebeğe ve anneye huzur verici..

Cift katli müslin battaniyeler cok amaçlı havlu olarak da güzel emici, kullanışlı..

Bebek bezi olarak ilk denemeyi babyturco doğadan ya da sleepy ile yapabilirsiniz. Çeşit çeşit bez denedim. Fiyat performans ürünleri olduklarını düşünüyorum. Bebeğe yaramazsa farklı denemeler..

Temiz içerik kontrollerini insta hesabından muhendisinoglu sayfasından yapıp yıldızlar listesinden seçmenizi öneririm...

Doğumda kendin için depend külot. Ben dua ede ede kullandım valla :)

Sağlıklı doğumlar dilerim.

Kaplıcalara gitmisiz seninle Merve havuzda başka kadınlara bakıp dedikodu yapıyorduk senin bebegin de doğmuş onuda havuza sokuyoruz bu boyun simitleri var ya onlarla
Töbee öyle şeyler en yapmayacak insanlarız be çocuumu kaplıcaya sokamam haşlanır

Nivea kimyasal diyollaaa

Kimse bebek bezi yazmamış

Mühendisinoğlunu takip ediyorum. Hatta nasipse onun okeylediği catlak yağını alıcam. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…